lvlehrad
Registered User
- نوشتهها
- 162
- لایکها
- 64
سلام
من چند سال پیش یه cpu و رم خریدم تا سیستمی که درنظر داشتم رو جمع کنم ولی متاسفانه چون رفتم خدمت و بعدشم پول کافی نداشتم هیچوقت نتونستم ازشون حتی یکبار هم استفاده کنم (مادربوردی که الان دارم هم این cpu و رم رو ساپورت نمیکنه). الان هم چون شدیدا به پول نیاز دارم مجبورم که بفروشمشون.
من نمیدونم راهی هست که بتونم ثابت کنم که تاحالا حتی یکبار هم ازشون استفاده نکردم یا نه ولی برای اطمینان اگر خریدار بخواد میتونیم بریم پیش یه فروشنده معتبر تا بررسی کنه.
CPU :
مدل : Intel Core i7-4770 Processor 8M Cache, up to 3.90 GHz
قیمتی که تو سایت خود اینتل نوشته شده 303-312 دلار (لینک intel)
قیمت : 850 هزار تومان (به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد)
RAM :
مدل :Vengeance — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit CMZ16GX3M2A1600C10
قیمتی که تو سایت خود corsair نوشته شده 135 دلار (لینک corsair) (البته دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم زمانی که من خریدم 95-100دلار بود)
قیمت پایه : 270 هزار تومان
گام افزایش : 10 هزار تومان
تحویل حضوری ، من ساکن قزوین هستم و حاضر هستم تا تهران هم بیام.
خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

من چند سال پیش یه cpu و رم خریدم تا سیستمی که درنظر داشتم رو جمع کنم ولی متاسفانه چون رفتم خدمت و بعدشم پول کافی نداشتم هیچوقت نتونستم ازشون حتی یکبار هم استفاده کنم (مادربوردی که الان دارم هم این cpu و رم رو ساپورت نمیکنه). الان هم چون شدیدا به پول نیاز دارم مجبورم که بفروشمشون.
من نمیدونم راهی هست که بتونم ثابت کنم که تاحالا حتی یکبار هم ازشون استفاده نکردم یا نه ولی برای اطمینان اگر خریدار بخواد میتونیم بریم پیش یه فروشنده معتبر تا بررسی کنه.
CPU :
مدل : Intel Core i7-4770 Processor 8M Cache, up to 3.90 GHz
قیمتی که تو سایت خود اینتل نوشته شده 303-312 دلار (لینک intel)
قیمت : 850 هزار تومان (به اولین پیشنهاد فروخته خواهد شد)
RAM :
مدل :Vengeance — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit CMZ16GX3M2A1600C10
قیمتی که تو سایت خود corsair نوشته شده 135 دلار (لینک corsair) (البته دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم زمانی که من خریدم 95-100دلار بود)
قیمت پایه : 270 هزار تومان
گام افزایش : 10 هزار تومان
تحویل حضوری ، من ساکن قزوین هستم و حاضر هستم تا تهران هم بیام.
خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

Last edited: