سلام دوستان همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه یک عدد دی وی دی پلایر ال جی آکبند به فروش میرسه
علت فروش: این DVD پلایر همراه با یک LED خریداری شده از ال جی به من هدیه داده شد و از آنجا که
توخونمون یک DVD موجود بود احتیاجی بش نداشتم!!
مشخصات این دی وی دی پلایر:
مدل: DV-5570PM
- اسکن پیشرفته تصویر
- قابلیت USB Plus جهت پخش فیلم، موزیک و عکس
- قابلیت ضبط از CD صوتی بر روی USB
- قابلیت پخش Divx- قابلیت پخش فرمتهای Audio Track, DivX, DVD, JPEG, MKV, MP3, VCD
- ورودی و خروجی: یک عدد USB در جلوی دستگاه،سه عدد خروجی Component و سه عدد خروجی
مخصوص DVD و همچنین یک عدد خروجی Coaxial برای اتصال به دستگاه های صوتی دیجیتال
- گارانتی : گلدیران
توجه: این مشخصات عینا از سایت گلدیران آورده شده(البته ورودی و خروجی هارو از گلدیران پرسیدم و خوب گارانتی هم که مشخصه)
پس مسئولیت صحت و سقمش با نمایندگی رسمی ال جی در ایران
و اما عکس ها(به علت آکبند بودن تنها عکسی که میشد گذاشت از جعبش بود!!)
اعتماد سازی:
این معامله فقط و فقط به صورت حضوری و اونم در تهران صورت میگیره،پس از دوستان غیر تهرانی شرمندم!
قیمت:
شما اگه به سایت های معتبری چون چاره،البسکو و ارادو سر بزنید از 84 تا 95 قیمت گذاشتن!
قیمت اول،آخر،نهایی و مقطوع من 70 تومنه! که فکر کنم منصفانه است،زیر این قیمت پیشنهاد ندین که
شرمندتون نشم،با تشکر ضمنا من سمت لویزانم
علت فروش: این DVD پلایر همراه با یک LED خریداری شده از ال جی به من هدیه داده شد و از آنجا که
توخونمون یک DVD موجود بود احتیاجی بش نداشتم!!
مشخصات این دی وی دی پلایر:
مدل: DV-5570PM
- اسکن پیشرفته تصویر
- قابلیت USB Plus جهت پخش فیلم، موزیک و عکس
- قابلیت ضبط از CD صوتی بر روی USB
- قابلیت پخش Divx- قابلیت پخش فرمتهای Audio Track, DivX, DVD, JPEG, MKV, MP3, VCD
- ورودی و خروجی: یک عدد USB در جلوی دستگاه،سه عدد خروجی Component و سه عدد خروجی
مخصوص DVD و همچنین یک عدد خروجی Coaxial برای اتصال به دستگاه های صوتی دیجیتال
- گارانتی : گلدیران
توجه: این مشخصات عینا از سایت گلدیران آورده شده(البته ورودی و خروجی هارو از گلدیران پرسیدم و خوب گارانتی هم که مشخصه)
پس مسئولیت صحت و سقمش با نمایندگی رسمی ال جی در ایران
و اما عکس ها(به علت آکبند بودن تنها عکسی که میشد گذاشت از جعبش بود!!)
اعتماد سازی:
این معامله فقط و فقط به صورت حضوری و اونم در تهران صورت میگیره،پس از دوستان غیر تهرانی شرمندم!
قیمت:
شما اگه به سایت های معتبری چون چاره،البسکو و ارادو سر بزنید از 84 تا 95 قیمت گذاشتن!
قیمت اول،آخر،نهایی و مقطوع من 70 تومنه! که فکر کنم منصفانه است،زیر این قیمت پیشنهاد ندین که
شرمندتون نشم،با تشکر ضمنا من سمت لویزانم
Last edited: