sylar
Registered User
با تشکر از دوستان فروخته شد!
Last edited:
دادا شما کجایی تعویض هم داری؟
نوکرم. پایه رو زیر عکس ها گزاشتم.قربون اون عکس آواتورت(عشق همیشگیم ابی) چند گذاشتی قیمت
استان گلستانم. تعویض با چی؟
چشم. پ.خ شد.http://forum.persiantools.com/t293981.html بااین عزیز
در ضمن قیمت آخر واسه فروش حضوری پ خ کن
دوست عزیز شرمنده که اینو میگم ولی اگه قیمت اک این گوشی 1000000 تومن هم باشه با کسر 30 درصد به قیمت 700 تومن میرسیم که شما گفتی 760!!!!!!!!!
حالا تازه قیمت کف این گوشی امروز تو علاعدین 785 تومن بود که اگه ما همون 800 بگیریم با کسر 30 درصد میشه 560 تومن.(با 15 درصد 680تومن) به هر حال اگه خواستی ارزون تر بدی من خریدارم.
آقا شما تا حالا هیچی خرید و فروش نداشتی و رفتی علائدین یارو گفته بزار بهش 785 بگم از اون ور 100 تومان ازش پول برنامه ریزی می گیرم. برو پیش همون یارو بهش بگو گوشی رو همینجوری فاکتور کنه و بهت بده ببین چی میگه. از اونجا 785 بخر بیا تو همین فروم ازت 800 به بالا می خرن. در ضمن شما از علادین حتما کیس و محافظ رایگان میگیرن آخه شما...دوست عزیز شرمنده که اینو میگم ولی اگه قیمت اک این گوشی 1000000 تومن هم باشه با کسر 30 درصد به قیمت 700 تومن میرسیم که شما گفتی 760!!!!!!!!!
حالا تازه قیمت کف این گوشی امروز تو علاعدین 785 تومن بود که اگه ما همون 800 بگیریم با کسر 30 درصد میشه 560 تومن.(با 15 درصد 680تومن) به هر حال اگه خواستی ارزون تر بدی من خریدارم.
تعویض ندارم.با xperia p تعویض داری ؟ پخ کن دادا
نه.خدا رو شکر هیچ مشکلی ندارم. شما واسه رفع مشکلتون یه راهی رو پ.خ کردم شاید بهتون جواب بده.سلام
قربان مشکل باطری زیر 40 درصد باهاش ندارید؟
تعویض ندارم.