• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Galaxy S II سفید 16 گیگ - در حد آک

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام
گوشی گلکسی اس 2 سفید 16 گیگ GT-I9100
روت شده ، رام اصلی
بدون هیچ زدگی و خط و خش
قیمت : 800

عکس :
aprrgk6i3z80b30ia29.jpg

گوشی ها رو 1-2 ماه پیش برای کاری خریدم . از هر سیستم عامل یه گوشی اما متاسفانه کار ه کنسل شد . همشون بی استفاده موند .
برای همین چون هیچ کدوم استفاده نشده اند و بهتره بگم در حد آک یه چیز اونور تر هستند با 20 درصد کسر می فروشم .
لیست دیگر گوشی ها :
http://forum.persiantools.com/t234410.html
http://forum.persiantools.com/t234411.html
http://forum.persiantools.com/t234412.html

عکس دسته جمعی دوستان :D
البته 2 تاشون نخودی اند از همونا استفده میکنم :p : http://up.vatandownload.com/images/lz6arupj2x0r7zqpxt83.jpg

معامله یا حضوری فقط تهران یا اول ارسال وجه سپس ارسال کالا با پست قیمت هم زیر قیمت تعیین شده نمیدم .
پس لطفا نگید گرونه یا باید 30 درصد کم کنم یا موارد دیگه . شرایط فروش به همین شکل هست.
پس ممنون میشم اگر فقط به قیمت فوق خریدار هستید پیغام بدید. قصد تعویض هم ندارم متاسفانه .
با تشکر از دوستان .

فایل های ضمیمه

• GS2.JPG
    GS2.JPG
    133.8 KB · نمایش ها: 392
Last edited:

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

گوشی گلکسی اس 2 سفید 16 گیگ GT-I9100
روت شده ، رام اصلی
بدون هیچ زدگی و خط و خش
قیمت : 800

عکس :

aprrgk6i3z80b30ia29.jpg

گوشی ها رو 1-2 ماه پیش برای کاری خریدم . از هر سیستم عامل یه گوشی اما متاسفانه کار ه کنسل شد .
همشون بی استفاده موند . برای همین چون هیچ کدوم استفاده نشده اند و بهتره بگم در حد آک یه چیز اونور تر هستند با 20 درصد کسر می فروشم .

لیست دیگر گوشی ها :

عکس دسته جمعی دوستان :D البته 2 تاشون نخودی اند از همونا استفده میکنم :p : http://up.vatandownload.com/images/lz6arupj2x0r7zqpxt83.jpg
معامله یا حضوری فقط تهران یا اول ارسال وجه سپس ارسال کالا با پست
قیمت هم زیر قیمت تعیین شده نمیدم . پس لطفا نگید گرونه یا باید 30 درصد کم کنم یا موارد دیگه . شرایط فروش به همین شکل هست. پس ممنون میشم اگر فقط به قیمت فوق خریدار هستید پیغام بدید.
قصد تعویض هم ندارم متاسفانه . با تشکر از دوستان .

سلام رفیق
آقا از آک یه چیز اونورتر میشه چی ;)
آیفون هم فروشیه؟ قیمت ؟
مخلصیم :)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام
منظورم از " در حد آک یه چیز اون ور تر " در این بود که یکی گوشی رو میخره برای استفاده و استفاده هم میکنه اما خوب نگه میداره که در حد آک هم برای فروش میذاره . اما خوبی این 4 مدل گوشی که گذاشتم اینه که فقط خریداری شده و استفاده ای ازشون نشده . برای همین زدم از در حد آک یه چی اونور تر :دی

آیفون هم بله . دیگه هر چی بود گذاشتم. آیفون هم بله تو تاپیک ه خودش هم عکس و هم توضیحات اش هست .

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان تمام سفیدها made in china هست؟ یا بعضی هاشون؟
با تشکر

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
نمیدونم والا .
فکر کنم سفید ها اینجوری باشه .
اما توجه کنید که گوشی چینی نیست .
قطعات و دستگاه های تولید و ... همه برای شرکت سامسونگ هست منتهی شعب مخنلفی تو کشور هایی مثل ویتنام، کره، چین و ... داره .
نیروی کار هست که چینی هست که اون هم کارخونه مال خود سامسونگ ه و هیچ فرقی با شعبه دیگه اش تو کشور های دیگه نداره و هیچ تفاوتی هم بین جنس ها نیست .

این بجث ای هست که متاسفانه یه سری افراد برای تو سر زدن جنس ها استفاده میکنند وگرنه با این اوصاف آیفون هم که اسمبل اش تو چین هست رو باید یه ایرادی روش بذاریم .
تو بازار هم موقع خرید شما برو بگو گلکسی اس 2 زده Made in china by samsung پس باید ارزونتر باشه همچین چیزی نیست . همشون یه قمیت ه یه کیفیت .

judas.kiss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سفیدش واقعا خوشگله

از بس به موضوع چینی و کره ای اشاره شده،فکر کنم دیگه همه بدونن تفاوتی بین چینی و کره ایش نیست...

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ممنون .
بله متاسفانه هنوز هم شاهد این بحث ها هستیم اما فرقی در هیچ کدوم نیست و تنها این موضوع شده وسیله ای برای تو سر زدن مال برای خریدار ها و برای تبلیغ کردن برخی از اجناس فروشنده ها .

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون .
بله متاسفانه هنوز هم شاهد این بحث ها هستیم اما فرقی در هیچ کدوم نیست و تنها این موضوع شده وسیله ای برای تو سر زدن مال برای خریدار ها و برای تبلیغ کردن برخی از اجناس فروشنده ها .

دوست عزیز من نمیخوام تو سر مال بزنم و امیدوارم باورتون بشه این موضوع ولی از بس آدم میشنوه این موضوعها رو دیگه گیج میشه خدایی
یه سری ها یه چیزی میگن یه سریها چیز دیگه آدم دیوونه میشه
در هر صورت گوشی شما تمیز و سالمه و گوشی خوبی هم هست
امیدوارم از پرسیدن اون سوال ناراحت نشده باشید
با تشکر

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
نه عزیز اصلا ناراحت نشدم اما کلا گفتم اون مورد چین و کره رو .شما هم موقع خرید به این چیزها توجه نکن چون موقع خرید اسیر دست همین موضوعات میشی و ممکنه حتی به قول شما Made in by samsung رو به همین بهونه بهتون گرون تر هم بدهند . برای همین عرض کردم .

با اجازه دوستان یکی اومد درب منزل و خریداری کردند . انشاالله هم که راضی باشند .

ممنون از همه دوستان .

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
اوه مثل اینکه خیلی قدیمیه! چرا تاپیک بسته نشده؟

بالا