alirezakiani19
Registered User
سلام
oneS فروختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه شد
Galaxy S
گوشی سه ماه کار کرد هست و تمیزی تمیز بجز یکی دو مورد که تضمین میکنم جای ضرب دیدگی نیست و بچه کوچیک از غفلت ما سوءاستفاده کرد و گازش گرفته
و اینکه یه خش و شیشه دوربین داره که هیچ تاثیری رو کیفیت عکس گرفتن نداره " عکس هایی که از oneS گرفتم با همین گوشی گلکسی اس هست که کیفیتشو ملاحظه میفرمایید.
دوستان گوشی کره ای اصل هست و باطری made in japan finished in korea هست.اینم هیچ گونه دستکاری و تعمیر سخت افزاری و نرم افزاری نداشته و اینو رسما تضمین میکنم.
دوستان قیمت پایه 510 و به طبع به بالاترین پیشنهاد فرخته میشود.
دوستان هزینه پست هردو گوشی با خریدار هستش و معامله به صورت اول واریز سپس ارسال خواهد بود.ضامن معتبر هم هست.هم اینجا هم تو انجمن آندروید سابقه ام بد نیست .
oneS فروختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه شد
Galaxy S
گوشی سه ماه کار کرد هست و تمیزی تمیز بجز یکی دو مورد که تضمین میکنم جای ضرب دیدگی نیست و بچه کوچیک از غفلت ما سوءاستفاده کرد و گازش گرفته
دوستان گوشی کره ای اصل هست و باطری made in japan finished in korea هست.اینم هیچ گونه دستکاری و تعمیر سخت افزاری و نرم افزاری نداشته و اینو رسما تضمین میکنم.
دوستان قیمت پایه 510 و به طبع به بالاترین پیشنهاد فرخته میشود.
دوستان هزینه پست هردو گوشی با خریدار هستش و معامله به صورت اول واریز سپس ارسال خواهد بود.ضامن معتبر هم هست.هم اینجا هم تو انجمن آندروید سابقه ام بد نیست .
Last edited: