قیمت نسبت به قیمت آک 1200تومانی بسیار مناسبه!!
با اجازه استارتر منم یه اس 2 دارم.با One S
1.5گیگاهرتز و یا آیفون 4 تعویض می کنم.البته تمیز و سالم باشن
خوب بفروشی برادر...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ببخشید یه اشتباه لپی بود...مرسی
والا به نظرخودم اصلا ارزش خرید نداره با این قیمت اما خوب قیمتا بالاست و این گوشی هم خیلی تمیزه! بدون خط و خش و خوردگی!
ببخشید یه اشتباه لپی بود...
همین موبایل علاءالدین تو فروم که به ارزون فروشی معروفه قیمت آک اس2 بلک رو 1550 گذاشته...
یه زمانی وان اس 150 تومن از اس2 گرون تر بود.حالا اس2 صد هزار تومن از وان اس گرون تر شده!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
علاءالدین زده 1440عزیز وان اس چنده الان؟!؟!
بله ارزش نداره.ولی قیمتش همینه.اگر بخواید اینطوری بگید که تو این مملکت هیچی ارزش واقعیه خودش رو نداره!قیمت ه اکش رو علائدین بزنه 10 میلیون... ارزش داره 900 پول بدی به این گوشی ؟؟
یه پراید 8 ملیون باشه ملت میحرن 10 ملیون باشه میخرن... پراید بشه 25 ملیون کسی میخره ؟؟
ارزش ه این مدل گوشی نهایت 700 تا 750 تومن ه حالا دلار بشه 10 هزار تومن بازم تو ارزش ه گوشی ها که تاثیر نمیزاره...
__
پ ن: یه بابایی نوت ه کارکرده مشکی گذاشته 1500 توهمین فروم..!!!
پ ن: چون می دونم استارتر کارش درسته و گوشی زیاد تو دست و بالش ه این و گفتم وگرنه اگه تاپیک واسه کسایی بود که 1 گوشی دارن و روش در حد مرگ تعصب دارن چیزی نمی نوشتم...:lol:
قیمت ه اکش رو علائدین بزنه 10 میلیون... ارزش داره 900 پول بدی به این گوشی ؟؟
یه پراید 8 ملیون باشه ملت میحرن 10 ملیون باشه میخرن... پراید بشه 25 ملیون کسی میخره ؟؟
ارزش ه این مدل گوشی نهایت 700 تا 750 تومن ه حالا دلار بشه 10 هزار تومن بازم تو ارزش ه گوشی ها که تاثیر نمیزاره...
__
پ ن: چون می دونم استارتر کارش درسته و گوشی زیاد تو دست و بالش ه این و گفتم وگرنه اگه تاپیک واسه کسایی بود که 1 گوشی دارن و روش در حد مرگ تعصب دارن چیزی نمی نوشتم...:lol:
با یک N8 مشکی تمیز تمیز تعویض میکنی؟
پ ن پ فقط گوشیای شما گرون میشه...قیمت ه اکش رو علائدین بزنه 10 میلیون... ارزش داره 900 پول بدی به این گوشی ؟؟
__
سلام پوریا خوبی رفیق؟
گوشی تمیزیه قیمتشم مناسبه انشاالله خوب بفروشیش.
راستی فردا تونستی یه سر بهم بزن نتونستی هم خبر بده خودم میام. :cowboy:
یا علی.... چه دل ه پر دردی داشتی تو... ندیدم تورو تا حالا اینجا... با هم معامله داشتیم ؟؟؟پ ن پ فقط گوشیای شما گرون میشه...
فقط بلک بریای شما ارزش پول دادن داره؟ آره؟
عجب :|
داداش قیمتش در حال حاضر اینه... نخر شما که میگی ارزش نداره
نخر برادر من نخر آقاا جون نخر
پ ن پ فقط گوشیای شما گرون میشه...
پ ن پ فقط گوشیای شما گرون میشه...
قیمت ه اکش رو علائدین بزنه 10 میلیون... ارزش داره 900 پول بدی به این گوشی ؟؟
__
سلام داداش
اینجور نیست که ارزش نداشته باشه
اس2 چه دلار بشه 1000 تومن چه بشه 5000 تومن یه ارزشی
اما
پولی که باید در قبال اون ارزش بدی مقدارش کم و زیاد میشه
چرا؟
چون ارزش پول ه که کم و زیاد میشه
وقتی دلار 2200 بوده میشه مثلا 4400 ارزش ریال نصف میشه رسما
اما شما درست میفرمایید ولی فقط ارزش پول کم شده
وگرنه ارزش اس 2 همونه
خیلی مخلصیم