ممنون عزیز تا حالا مال شماS2 ro mikham 810
خوب عزیز اس 2 تا حالا 810 داشته ولی اس رو خیلی کم گفتین قاب پشت اصلیش رو 13 میشه خرید تو موبایل .ست.ان می فروشن تخفیف میده دیگه انقدر نه .اس 2 رو800
و از اونجایی که خدا روشکر بازار در حال بازگشته و طی این روزها گالاکسی حدود 100 تومان ارزان شده، باتوجه به وضعیت ظاهریش متاسفانه زیر قیمت پایه خریدارم 460 تومان
سامسونگ I9001 Galaxy S plus [جزئیات]
جدیدا مد شده ملت میان قیمت میدن و دیگه برنمیگردن، من خودم تاپیک زدم و دچار این مشکلات شدم متاسفانهخوب عزیز اس 2 تا حالا 810 داشته ولی اس رو خیلی کم گفتین قاب پشت اصلیش رو 13 میشه خرید تو موبایل .ست.ان می فروشن تخفیف میده دیگه انقدر نه .
بازم ممنون بخاطر توجهتون
ممنون عزیز شرمنده اون گوشی واسم زیادهSlm dadash man ye sensation xe daram age khastid ba s2 ya s1 moaveze mikonam...age khastid be in shomare s bedin.09386416320
بهتون پیام دادمجدیدا مد شده ملت میان قیمت میدن و دیگه برنمیگردن، من خودم تاپیک زدم و دچار این مشکلات شدم متاسفانه
مسلما اگه یه خریدار واقعی میگفت 810 یا من پیشنهاد نمیدادم یا بالاتر میگفتم. اگر ایشان منصرف شدند پیشنهاد من را در نظر بگیرید.
پیشنهاد قبلیم برای گالاکسی اس رو پس میگیرم. 490 تومان
ممنون
داداشی 806 رو بالا گفتی 807 دو سیم همزمان وای فای با گارانتی کامتل 130 خریدم 2 شنبه
داداش نوکرتم مرسی از این اخلاق خوبتون
قیمت آخر گالاکسی اس رو برام بفرست و اینکه با لبتاب N500 تعویض میکنی؟
ممنون
هر دو گوشی با یه تبلت درست حسابی تعویض میشود :snitch:هر دوگوشی رو با یه تبلت درست حسابی تعویض هم میکنم
پیام دادماه
الان که بودن چی شد پس؟
کجایی داداش
پ.خ دادم
دوستان خدا رو شکر گالاگسی اس 2 فروخته شد و دیگه موجود نیست (نمیدونم مال مردم انقدر زود فروخته میشه حالا مال خودم اینجا خاک میخوره)
سلام علیرضا خانسلام حاجی
شرمنده شاید فضولی باشه ولی امکانش هست قیمتی که فروش رفت رو بگی؟
من میخام اس 2 بخرم دنبال امار دست دوم و ... هستم
اگر نخواستی تو عمومی بگی ممنونت میشم تو خصوصی بهم بگی
"علیرضا"