سلام و درود بر دوستان پرشین تولزی عزیز 
یه تبلت 8.9 سامسونگ چند روز پیش از اقا فربد گل farbod_zf برای یکی از دوستانم خریداری کردم
که قابلیت ارسال و دریافت sms و مکالمه ی تلفنی ( با اپدیت به اندروید 4 ) از طریق سیم کارت داره
تبلت واقعا تمیز نگه داری شده و در حد اکه ، بدون هیچگونه خط و خش رو صفحه یا جای دیگه و از همه نظر دستگاه سالم و تمیزه
دلیل فروش : چون خودش مک بوک داره به مک و ios بیشتر علاقه داره بنابرین میخواد ایپد بخره
تعویض : با هر ایپد سیم کارت خور رنج قیمت خودش ( بالاترم شد دیگه 1200 بیشتر نشه )
aus tf300tg هم بود ممکنه خودم نظرشو عوض کنم :دی
جانبی : 1.اسکرین صفحه 2.اسمارت کاورِ های 3.مبدل usb 2.0 ( مجموعا 120 تومن )
که همرو فربدجان خودش خریداری کرده بودن
مشخصات کامل در :
Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 3G-16GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 8.9 3 جی-16 گیگابایت
قیمت پایه هم 860 تومن ( اکبندشو دیروز 1.250 قیمت کردم )
گام : 15 تومن
زمان مزایده :نامعلوم
شرایط فروش : ترجیحا تهران حضوری و یا از طریق پست طبق قوانین بازارچه و عرف سایت
لطفا قیمت های زیر پایه هم پیغام بفرستین که تاپیک شلوغ نشه :blush:
با تشکر علیرضا
یه تبلت 8.9 سامسونگ چند روز پیش از اقا فربد گل farbod_zf برای یکی از دوستانم خریداری کردم
که قابلیت ارسال و دریافت sms و مکالمه ی تلفنی ( با اپدیت به اندروید 4 ) از طریق سیم کارت داره
تبلت واقعا تمیز نگه داری شده و در حد اکه ، بدون هیچگونه خط و خش رو صفحه یا جای دیگه و از همه نظر دستگاه سالم و تمیزه
دلیل فروش : چون خودش مک بوک داره به مک و ios بیشتر علاقه داره بنابرین میخواد ایپد بخره
تعویض : با هر ایپد سیم کارت خور رنج قیمت خودش ( بالاترم شد دیگه 1200 بیشتر نشه )
aus tf300tg هم بود ممکنه خودم نظرشو عوض کنم :دی
جانبی : 1.اسکرین صفحه 2.اسمارت کاورِ های 3.مبدل usb 2.0 ( مجموعا 120 تومن )
که همرو فربدجان خودش خریداری کرده بودن
مشخصات کامل در :
Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 3G-16GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 8.9 3 جی-16 گیگابایت
قیمت پایه هم 860 تومن ( اکبندشو دیروز 1.250 قیمت کردم )
گام : 15 تومن
زمان مزایده :نامعلوم
شرایط فروش : ترجیحا تهران حضوری و یا از طریق پست طبق قوانین بازارچه و عرف سایت
لطفا قیمت های زیر پایه هم پیغام بفرستین که تاپیک شلوغ نشه :blush:
با تشکر علیرضا
فایل های ضمیمه
Last edited: