• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش GT-N8000 32gb Gray

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
گلكسي نت ١٠.١ موجوده براي فروش
واقعا در حد نو، ٣٢گيگ، كيف و بر چسب اصلي داره، به همرا گارانتي. عكس ها هم گوياي همه چي هست
به بالاترين پيشنهاد فروخته ميشه و هيچ عجله اي هم براي فروش نيست.
byruqasa.jpg

zu7u9evy.jpg

9e2u9anu.jpg

uhurehy4.jpg

egaqupam.jpg

e8avasab.jpg

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
قیمت رو لطفا بفرمایید.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
یه قیمت کف بذارید خب . بالاترین قیمت مال مزایده است . شما که اعلام مزایده نکردید . حداقل قیمتی که میدید چنده ؟ قیمتی که اگر بدن درجا میفروشید چقدره ؟

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
یه قیمت کف بذارید خب . بالاترین قیمت مال مزایده است . شما که اعلام مزایده نکردید . حداقل قیمتی که میدید چنده ؟ قیمتی که اگر بدن درجا میفروشید چقدره ؟

الان قيمت گرفتم الان آكبندش ٢٢٨٠ هست، واقعا اين در حد آكبند هست پايه رو ١٩٠٠ به همراه كيف belk و برچسب اصليش

1600 فوری خریدارم

ممنون از پيشنهادتون

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
من یه دونه 16 سفیدش رو دارم که نمیدونم از گارانتیش چیزی مونده یا نه . از یکی از دوستان کار کرده خریدم که یک زدگی هم داشت ولی خب من برام مهم نبود . خیلی دوست داشتم میتونستم 32 رنگ تیرش رو داشته باشم که خب اون زمان قسمت نشد . اگر میتونستم اینو تعویض کنم و یا بفروشم تبلت شما رو حتما میخریدم چون هم رنگش همونیه که از اول مد نظرم بود هم 32 بودنش در کنار یک میکرو 32 که برای تبلتم خریدم 64 گیگ فضا بهم میده که واقعا بهش نیاز دارم .

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
من یه دونه 16 سفیدش رو دارم که نمیدونم از گارانتیش چیزی مونده یا نه . از یکی از دوستان کار کرده خریدم که یک زدگی هم داشت ولی خب من برام مهم نبود . خیلی دوست داشتم میتونستم 32 رنگ تیرش رو داشته باشم که خب اون زمان قسمت نشد . اگر میتونستم اینو تعویض کنم و یا بفروشم تبلت شما رو حتما میخریدم چون هم رنگش همونیه که از اول مد نظرم بود هم 32 بودنش در کنار یک میکرو 32 که برای تبلتم خریدم 64 گیگ فضا بهم میده که واقعا بهش نیاز دارم .

من قصدم فقط فروش هست چون ميخوام تبلت ٨ اينچي بخرم
اين واقعا در حد آكبند هست، من فقط ٢٠٠ تومن بابت كيفو بر چسبش دادم فكر نكنم قيمت بالايي گفته باشم براي پايه

matean

Registered User
لایک‌ها
24
1630 خوبه ؟؟
الان نو بدون گارانتیش 1640 هست همین جا
البته 16g

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
1630 خوبه ؟؟
الان نو بدون گارانتیش 1640 هست همین جا
البته 16g

٣٢ گيگ با گارانتي چنده همينجا!؟
نه عزيز پيشنهاد بالاتر دارم منتظر قطعي شدن تصميم يه دوستي هستم به قيمت ١٩٠٠
تخفبف قابل قبوله ولي ديگه ٢٠٠ تومن زير قيمت معني نداره ؛)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا