• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش GTX 1060 6GT OC V2

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
خب این کارت رو 1 هفته هست خریدم برای خودم و تصمیم گرفتم ( هنوز 100 درصدی نیست و فقط در صورت پیشنهاد مناسب ) بفروشم به یک نفر که دنبال خرید کارت 1060 هست.

دوستان لطفا فقط پیشنهاد قیمت بدید. من نگاه میکنم اگر پیشنهاد خریدتون منطقی و مناسب بود خودم هماهنگ میکنم باهاتون.

پس دوباره تاکید میکنم بزرگواران، نپرسید قیمت بده. من قیمتی نمیدم و اگر و تنها اگر گزینه مناسب برای فروش پیدا کردم خودم به پیشنهادش جواب میدم و کارت رو میدم خدمتش. اگر هم پیشنهاد مناسبی ندیدم کارت رو نگه میدارم.

مدت کارکرد کارت : 1 هفته هست که روی سیستم نصبه. مقداری EW2 باهاش بازی شده و دیگر هیچ.

دوستان هر پیشنهاد قیمتی دارید همینجا ارسال کنید.

مشخصا با گارانتی و جعبه و متعلقاتش.

فایل های ضمیمه

• 1060.jpg
    1060.jpg
    261.2 KB · نمایش ها: 37
Last edited:

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
داداش قیمت الکی دادن که کاری نداره بیست سی تومن مطرح نیس چیه پ ۰خ بده تا معامله کنیم

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
داداش قیمت الکی دادن که کاری نداره بیست سی تومن مطرح نیس چیه پ ۰خ بده تا معامله کنیم
به بالاترین قیمتی که تا حداقل ۲۴ ساعت بعدش دیگه قیمت بالاتری نباشه فروخته میشه. شما اگر کارت رو واقعا میخوای میتونی گام افزایشی بالاتر بدی. شاید دیگه کسی رغبت نکرد به خرید به نسبت قیمت جدید شما.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
1650

بالا