hamed_u139
Registered User
- نوشتهها
- 1,052
- لایکها
- 151
با سلام خدمت دوستان
سینمای خانواده سونی مدل ht ddw5500 رو میخوام بفروشم
اونایی که اهل فنن خودشون میدونند چه صدایی داره
یک ساله تو بازار تهران که پیدا نمیشه کلا ، قیمت به دلار دستگاه حدود 600 دلار است و قیمت من با توجه به اینکه بسیار تمیز و کم کاره ، حدود 1 میلیون 100 میباشد
علت فروش هم اینه که میخوام یه سیستم 3 میلیونی دنون بگیرم
اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم
در ضمن دوستان قیمت پایین تر ندن چون اصلا پول لازم نیستم ، که بخوام مفت ردش کنم و قیمتش با توجه به تمیزی دستگاه و کم کار بودنش خوبه
یه سری توضیحات از زبان کسانی که صدای سیستم رو تا به حال تجربه کردن :
اسپم اکیدا ممنوع
تاپیک نظرخواهی نیست.
سینمای خانواده سونی مدل ht ddw5500 رو میخوام بفروشم
اونایی که اهل فنن خودشون میدونند چه صدایی داره
یک ساله تو بازار تهران که پیدا نمیشه کلا ، قیمت به دلار دستگاه حدود 600 دلار است و قیمت من با توجه به اینکه بسیار تمیز و کم کاره ، حدود 1 میلیون 100 میباشد
علت فروش هم اینه که میخوام یه سیستم 3 میلیونی دنون بگیرم
اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم
در ضمن دوستان قیمت پایین تر ندن چون اصلا پول لازم نیستم ، که بخوام مفت ردش کنم و قیمتش با توجه به تمیزی دستگاه و کم کار بودنش خوبه
یه سری توضیحات از زبان کسانی که صدای سیستم رو تا به حال تجربه کردن :
سینمای خانگی قدرتمند سونی که به muteki معروفه و 6.2 کاناله است دو تا ساب قدرتمند 25 سانتی داره که مستقیماً به یک امپلی فایر مجزا که فقط برای ساب هاست وصل میشوند.یعنی در اصل کل سیستم سه تا کابل برق داره!!!!!!!!!!!!!!
به علاوه 6 بلندگو که 2 بلندگوی جلویی بلند و هر کدوم دارای 2 مید رنج ووفر 20 سانتی و یک تیوتر شیپوری هستند.
و یک سنتر که اون هم دو تا مید رنج 14 سانتی و یک تیوتر داره
در نهایت 3 تا بلندگوی ساراند محهز به یک تک بلندگو فول رنچ.
این سیتم دارای یک AV Reciever می باشد و تو ایران یه پلیر 728 سونی هم روش می دهند جمعاً 780 تومان تقریباً
از مزیت هاش می شه به صدای واقعاً قوی که تمام مهمونی هاتون رو ساپورت میکنه و کیفیت کاملاً قابل قبولی داره , بنده به شخصه تا به حال سیستمی به این قدرت ندیده بودم طوری که وقتی جلوی سیستم قرار میگیری قلبت هم شروع به تپیدن میکنه... در ضمن به دلیل داشتن AV Reciever شما میتونید اون رو به جند تا دستگاه وصل کنید مثلاً همزمان به دی وی دی پلیر و کنسول بازی و مدیا پلیر وسترن وصل کنید. و در ضمن اگر بخواهین پلیرتون رو ارتقا بدین و مثلاً یه بلوری بگیرین لازم نیست کل سیستم رو عوض کنید.ورودی اپتیکال هم داره...
البته برای داشتن همه اینها باید با ظاهر بزرگ و حجیم اون هم کنار بیاید که بعضی ها شاید این مساله رو دوست داشته باشند.
کل این مجموعه جمعاً 80 کیلوگرم وزن داره!!!
اسپم اکیدا ممنوع
تاپیک نظرخواهی نیست.
Last edited: