سلام
در خدمتتون هستم با فروش گوشی دوست داشتنی خودم یعنی htc One X
این گوشی از سری های اول هست که حدود چهار ماه هست خریداری شده اما بسیار کم استفاده شده و همیشه لای زرورق بوده
بدون خط و خش و فرورفتگی چون تو 80 تا گوشی که تابحال داشتم ارادت خاصی به این گوشی دارم
رنگ سفید هست و ساخت تایوانه - سفارش خاورمیانه - بدون گارانتی - رام ARHD9 هست و مصرف باطری با این رام عالیه
مشکلات رایج مثل زردی صفحه , گردوغبار و ... نداره
وسایل جعبه : هندزفری از پک درنیومده و پلمپ هست , خشاب سیمکارت , شارژر , دفترچه های منوآل گوشی
دو عدد کیس اصلی بک نیلکین (چند روز پیش خریداری شده) و راک (یه مقدار رنگ کناره هاش مات شده) به ارزش 70 هزار تومن
علت فروش : گلکسی اس 3 که خریداری شده
معاوضه : با هیچ دیوایسی معاوضه نخواهد شد و فقط برای فروش میباشد
قیمت پایه : نداریم
قیمت فروش فوری : 1040 مقطوع
قیمت گوشی :
لینک یک
لینک دو
لینک سه
در خدمتتون هستم با فروش گوشی دوست داشتنی خودم یعنی htc One X
این گوشی از سری های اول هست که حدود چهار ماه هست خریداری شده اما بسیار کم استفاده شده و همیشه لای زرورق بوده
بدون خط و خش و فرورفتگی چون تو 80 تا گوشی که تابحال داشتم ارادت خاصی به این گوشی دارم
رنگ سفید هست و ساخت تایوانه - سفارش خاورمیانه - بدون گارانتی - رام ARHD9 هست و مصرف باطری با این رام عالیه
مشکلات رایج مثل زردی صفحه , گردوغبار و ... نداره
وسایل جعبه : هندزفری از پک درنیومده و پلمپ هست , خشاب سیمکارت , شارژر , دفترچه های منوآل گوشی
دو عدد کیس اصلی بک نیلکین (چند روز پیش خریداری شده) و راک (یه مقدار رنگ کناره هاش مات شده) به ارزش 70 هزار تومن
علت فروش : گلکسی اس 3 که خریداری شده
معاوضه : با هیچ دیوایسی معاوضه نخواهد شد و فقط برای فروش میباشد
قیمت پایه : نداریم
قیمت فروش فوری : 1040 مقطوع
قیمت گوشی :
لینک یک
لینک دو
لینک سه
- بحث و کارشناسی قیمت ممنوع هست و اگر قیمت بالاست میتونید به راحتی از کنارش بگذرید .
- تحویل در تهران حضوری و برای شهرستانی های عزیز بعد از واریز وجه
- اگر به قیمت دلخواه مشتری نباشه فروش کنسل میشه
- نظرات شخصیم رو در مورد این گوشی (در سایت همسایه) میتونید در لینک امضام مطالعه بفرمایید .
Last edited: