سلام
یه عدد HTC Desire واسه فروش دارم
گوشی سالمه سالمه
تاچ هیچ خط و خشی نداره و محافظ خورده.باطری سالمه-از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره-اندروید 4.0.4 نصبه و واقعا خوب کار میده و مشکلی نداره- رم 8 هم روشه
معایب:
نسبط به عمرش خط و خش هایی داره ((کم)) و گوشیه در پشتش یکم رنگ رفته به دلیل رفت و امد تو جیب و کنار سوکت usb یه ترک مویی کوچیک داره. و گوشی واسه تمیز کردن ال سی دی باز شده.تظمین میکنم به هیچ دلیل دیگه ای نبوده این از معایب دوستان توجه کنن هر چی بود رو گفتم شاید به چشم خیلیا نیاد به هر حال گفتم و هندفری هم نداره که ...
5.6 تا رام واسش دانلود کردم خریدار محترم خواست روش میزارم
سنس دار-سنش 3-سنس 2.1-اندروید 4- اندروید 2.3 خلاصه همه جور رامی هست
گوشی s-off شده و ریکاوری تاچ نصبه و پارتیشن ex4 هم داره واسه اونایی که میخوان فقط استفاده کنن
قیمت با هندفری فلیپس:360
بدون هندفری 350
قیمت به نظرم خوبه الان ایس رو دارن میدن 370.80 ((منظورم کلی هست))
در ضمن نمیدونم amloed هست یا s-lcd
کسی میدونه چجوری تشخیص داده میشه بگه
یه عدد HTC Desire واسه فروش دارم
گوشی سالمه سالمه
تاچ هیچ خط و خشی نداره و محافظ خورده.باطری سالمه-از نظر سخت افزاری هیچ مشکلی نداره-اندروید 4.0.4 نصبه و واقعا خوب کار میده و مشکلی نداره- رم 8 هم روشه
معایب:
نسبط به عمرش خط و خش هایی داره ((کم)) و گوشیه در پشتش یکم رنگ رفته به دلیل رفت و امد تو جیب و کنار سوکت usb یه ترک مویی کوچیک داره. و گوشی واسه تمیز کردن ال سی دی باز شده.تظمین میکنم به هیچ دلیل دیگه ای نبوده این از معایب دوستان توجه کنن هر چی بود رو گفتم شاید به چشم خیلیا نیاد به هر حال گفتم و هندفری هم نداره که ...
5.6 تا رام واسش دانلود کردم خریدار محترم خواست روش میزارم
سنس دار-سنش 3-سنس 2.1-اندروید 4- اندروید 2.3 خلاصه همه جور رامی هست
گوشی s-off شده و ریکاوری تاچ نصبه و پارتیشن ex4 هم داره واسه اونایی که میخوان فقط استفاده کنن
قیمت با هندفری فلیپس:360
بدون هندفری 350
قیمت به نظرم خوبه الان ایس رو دارن میدن 370.80 ((منظورم کلی هست))
در ضمن نمیدونم amloed هست یا s-lcd
کسی میدونه چجوری تشخیص داده میشه بگه