• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC-HD2 با رام اندروید 4 - تایوان اصل

pouria_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
HTC HD2

گارانتی :

یاس - تمام شده

رنگ :

مشکی

توضیحات :

گوشی HTC-HD2 به همراه رام اندروید 4 و SoftKey (بدون نیاز به استفاده از کلیدهای فیزیکی دستگاه) تمیز با لوازم جانبی (هندزفری و شارژر)
سرعت فوق العاده نسبت به اندرویدهای قدیمی و دوام باطری بالا

مدت کارکرد :

2 سال

عکس ها :

5b8vmdy5134hpey7jcz_thumb.jpg

لوازم جانبی :

به همراه 2 دی وی دی پکیج 2012 نرم افزارها و بازیهای جدید اندروید.

قیمت :

480000 تومان

راه ارتباط :

همراه : 09128451700
حسن میثاقیان
[email protected]

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
ببخشید عزیز جسارت نباشه با این پول میشه یه incredible s بسیار تمیز خرید!

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
حاجی شما چطور آندروید 4 زدی روش در حالی که وقتی آندروید 2.3 هم روش هست کمی سرعت پایین هست .

در ضمن با این قیمت اینجا کسی ازت نمیخره بین 350 تا 400 معامله میشه.

در ضمن این گوشی برای آندروید 4 ساخته نشده .

pouria_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی شما چطور آندروید 4 زدی روش در حالی که وقتی آندروید 2.3 هم روش هست کمی سرعت پایین هست .

دوست عزیزم من سرعتشو تضمین میکنم.
حدود 6 ماه هست که از اندروید 4 دارم استفاده میکنم ازش. سرعتش از اندروید 2.3 بالاتره.
رام هایی که بعضی موبایل فروشی ها نصب میکنن خیلی اشکال داره اما من خودم بصورت تخصصی کار میکنم و خودم رام اندروید 4 رو نصب کردم و کاملا ازش راضی هستم.

comiser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
400 میشمارم برات
اگه بی ایراد باشه

Ali_p300

Registered User
لایک‌ها
2

اصلا این گوشی برای آندروید ساخته نشده!!!
من خودم hd2 دارم رام آندروید هم روش نصبه هیچ مشکلی هم ندارم
باید بگم که رام آندروید برای HD2 پورت شده یعنی برای این دستگاه بهینه شده یعنی این دستگاه با رام های آندرویدی هیچ مشکلی نداره
شاید اوایل مشکل داشت ولی الان اصلا مشکل نداره
من از طرفدارای این گوشی هستم پتانسیل خیلی بالایی داره
به جرات میتونم بگم تنها گوشی هست که هم آندروید هم ویندوز موبایل 7 و 8 و 6.5 روش نصب میشه
داداش انشالله خوب بفروشی

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
به جرات میتونم بگم تنها گوشی هست که هم آندروید هم ویندوز موبایل 7 و 8 و 6.5 روش نصب میشه
ویندوز فون 8 هم روش نصب میشه؟؟؟؟ هیجان زده شدی ها دادا... { من رو اچ دی 2 تا اندروید 2.3 رو زدم خیلی روون و خوب کار می کنه منتها یک خورده هنگی داره که طبیعیه...این دوست استارتر مون هم از همون لانچری که رو گوشی نصب کرده معلومه این کارست... منتها اگه اندروید 4 هم نصب کردی دادا قیمتی که زدی یک خورده تنده براش...

ho33einf

Registered User
لایک‌ها
34
اصلا این گوشی برای آندروید ساخته نشده!!!
من خودم hd2 دارم رام آندروید هم روش نصبه هیچ مشکلی هم ندارم
باید بگم که رام آندروید برای HD2 پورت شده یعنی برای این دستگاه بهینه شده یعنی این دستگاه با رام های آندرویدی هیچ مشکلی نداره
شاید اوایل مشکل داشت ولی الان اصلا مشکل نداره
من از طرفدارای این گوشی هستم پتانسیل خیلی بالایی داره
داداش انشالله خوب بفروشی

ویندوز موبایل ۸ الان روش نصب کن من ۵۰۰ میخرم. اخه ویندوز موبایل ۸ که هنوز تولید نشده

pouria_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز فون 8 هم روش نصب میشه؟؟؟؟ هیجان زده شدی ها دادا... { من رو اچ دی 2 تا اندروید 2.3 رو زدم خیلی روون و خوب کار می کنه منتها یک خورده هنگی داره که طبیعیه...این دوست استارتر مون هم از همون لانچری که رو گوشی نصب کرده معلومه این کارست... منتها اگه اندروید 4 هم نصب کردی دادا قیمتی که زدی یک خورده تنده براش...

دوس عزیز بنده شاید توی سایت فعالیتی نداشته باشم یا به قول شما استارتر (!) باشم. اما این رام اندروید 4 که واسش نصب کردم همین لانچر رو داره و سرعتش فوق العادست. و همچنین توضیح هم بدم که حداقل 2-3 سالی میشه اندروید کار میکنم و رام های مختلفی رو نصب کردم روی این گوشی و همچنین پیشنهاد میکنم اطلاعاتی در مورد چیزی ندارید نظری هم ندید دوست عزیز.
قیمت هم با توجه به اینکه نو این گوشی در بازار موجود نیست و همچنین پکیج های اندروید و رام اندروید 4 (که حداقل من ندیدم کسی نصب کنه روی این گوشی) خیلی هم بالا نیست. شما اگه خریدار باشید جای تخفیف هم هست.
موفق و پیروز باشید.

MY HTC - HD2.jpg

این هم تصویر بزرگ گوشی و رام اندروید 4 به همراه Softkey که بجای کار با دکمه های فیزیکی بصورت تاچ از کلیدها استفاده میشه.

Last edited:

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
دوستان میشه بهترین رام رو براش معرفی کنید؟
من امشب یدونه تمیزش رسیده دستم
میخوام روش اندروید 4 نصب کنم
اگه خوشم اومد نگه دارم
اگه نه که تو همین تاپیک میفروشمش

اما انصافا خیلی گوشی من رو یاد HD7 خدا بیامرزم انداخت

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
دوس عزیز بنده شاید توی سایت فعالیتی نداشته باشم یا به قول شما استارتر (!) باشم. اما این رام اندروید 4 که واسش نصب کردم همین لانچر رو داره و سرعتش فوق العادست. و همچنین توضیح هم بدم که حداقل 2-3 سالی میشه اندروید کار میکنم و رام های مختلفی رو نصب کردم روی این گوشی و همچنین پیشنهاد میکنم اطلاعاتی در مورد چیزی ندارید نظری هم ندید دوست عزیز.
قیمت هم با توجه به اینکه نو این گوشی در بازار موجود نیست و همچنین پکیج های اندروید و رام اندروید 4 (که حداقل من ندیدم کسی نصب کنه روی این گوشی) خیلی هم بالا نیست. شما اگه خریدار باشید جای تخفیف هم هست.
موفق و پیروز باشید.

مشاهده پیوست 170034

این هم تصویر بزرگ گوشی و رام اندروید 4 به همراه Softkey که بجای کار با دکمه های فیزیکی بصورت تاچ از کلیدها استفاده میشه.
دوست عزیز منظور از استارتر شروع کننده تایپیک هست.نه اون چیزی که شما برداشت کردید!

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
موفق و پیروز باشید.
نمی دونم تازگی همه دلخورن چرا؟ دادا متن من و دوباره بخون ببین من چی گفتم و تو چی گفتی...:lol: موفق باشی...

pouria_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
این تاپیک دوم هست که واسه فروش گوشی میزنم
متاسفانه بدون اعلام دلیل تاپیک بنده رو پاک کردن
--------------------------------------------------------------
گوشی HTC-HD2 رام اندروید 4 ICE CREAME NEXUS
گوشی تمیز و بدون خط و خش هستش
به همراه پکیج اندروید (3 عدد دی وی دی نرم افزار و بازی 2011)
لوازم جانبی کامل گوشی هم هست
قیمت پایه رو 470/000 گذاشتم
(دلیل قیمت بالا یکی تایوان بودن هست و دیگری اندروید 4 که حداقل من تا حالا دست کسی توی بازار یا جایی ندیدم)
از دوستان عزیز هرکسی خواست تماس بگیره
با تشکر
09128451700
میثاقیان

amirrezaso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
ایشالله با ما راه میای معاملش میکنیم داداشی

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
این تاپیک دوم هست که واسه فروش گوشی میزنم
متاسفانه بدون اعلام دلیل تاپیک بنده رو پاک کردن
درود،

گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – آدرس فروم – تاریخ ) با ماژیک یا به صورت تایپ

http://forum.persiantools.com/t213773.html

در صورت عدم رعایت قوانین ، تاپیکتون حذف میشه احتملا توسط مدیرِ بازارچه :)

pouria_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
up,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

UP..........................

Last edited:
بالا