• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..... فروش HTC touch pro2 تمیییییز .....

satern

Registered User
لایک‌ها
9
گوشی متعلق به یکی از دوستانم هست
روی صفحش خیلی کم خط و خش داره که با عکس گرفتن نمیشه نشون داد ولی خود گوشی تمیزه
گوشی نه باز شده نه تعمیر شده
کارتن و متعلقاتش موجوده
made in TAIWAN
بقیه موارد از عکس ها مشخصه

قیمت پایه 210
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
تلفن : 09113336210
تحویل رشت حضوری و ارسال با پست پس از واریز

اسپم آزاده

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش اگه امکانش هست یه لینک از مشخصاتش بزار.....

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
یادش بخیر چه دورانی داشتم من با این گوشی .... اون موقع اندروید نبود یعنی اصلا وجود نداشت !!!! سال 87-88 اینا داشتمش ... خوب بفروشیش عزیز ضمنا آپ

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود !
اولی که این گوشی اومد بنده 800 تومان ریختم به حساب مجید شامی کلاهبردار اعظم که واسم بفرسته ، اونم خورد و رفت ، آقا داغ دل مارو تازه کردی . . .

satern

Registered User
لایک‌ها
9
دادا قیمت با تخفیفت رو بگو تا ببینیم چی میشه.

ممنون
پخ کردم خدمتتون ........

یادش بخیر چه دورانی داشتم من با این گوشی .... اون موقع اندروید نبود یعنی اصلا وجود نداشت !!!! سال 87-88 اینا داشتمش ... خوب بفروشیش عزیز ضمنا آپ

ممنون از شما
البته گویا اون زمونا هم آندروید نسخه های خیلی ابتداییش وجود داشت - البته فقط اسم آندروید داشت و کلی با این سیستمی که الان میبینیم فرق داشت
دقیقا مشکل آندروید هم همینه که برای گوشی های لمسی طراحی نشده و بیسش مال گوشی های ابتداییه غیر لمسیه

دروود !
اولی که این گوشی اومد بنده 800 تومان ریختم به حساب مجید شامی کلاهبردار اعظم که واسم بفرسته ، اونم خورد و رفت ، آقا داغ دل مارو تازه کردی . . .

ایشالا که از کلوش پایین نرفته
اون هم 800 تومن اون زمون که به اندازه ی 8 ملیون الان ارزش داشت :wacko:

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من واسه داشتن این گوشی یه شب تا صبح خوابم نبرد از اولین کسایی بودم که این مدلو ایران داشت

این گوشی قابلیت نویز کنسلینگ داره بعلاوه کنفرانس میکروفون که می تونید موقع صحبت گوشی رو به صفحه بخوابونید تا چراغ پست قرمز بشه بعد بزنید سبز که شد برید ته یه اطلاق 20 متری پ چ پچ کنید تا مخاطب به راحتی صدای شمارو بشنوه

دو تا میکروفون داره واقع صدای شفاف و صافی منتقل میکنید
مدار این گوشی را باز کردم به جرات میتونم بگم به غیر از تاچش که چندان قوی نیست بهترین قطعات htc توی این مدل استفاده شده و با توجه به اینکه خودم تعمییر کارم خرابی از این مدل ندیدم

به نظر من ارزش خرید داره

satern

Registered User
لایک‌ها
9
من واسه داشتن این گوشی یه شب تا صبح خوابم نبرد از اولین کسایی بودم که این مدلو ایران داشت

این گوشی قابلیت نویز کنسلینگ داره بعلاوه کنفرانس میکروفون که می تونید موقع صحبت گوشی رو به صفحه بخوابونید تا چراغ پست قرمز بشه بعد بزنید سبز که شد برید ته یه اطلاق 20 متری پ چ پچ کنید تا مخاطب به راحتی صدای شمارو بشنوه

دو تا میکروفون داره واقع صدای شفاف و صافی منتقل میکنید
مدار این گوشی را باز کردم به جرات میتونم بگم به غیر از تاچش که چندان قوی نیست بهترین قطعات htc توی این مدل استفاده شده و با توجه به اینکه خودم تعمییر کارم خرابی از این مدل ندیدم

به نظر من ارزش خرید داره

ممنون از توضیحاتی که دادین
خودم هم نمیدونستم همچین امکاناتی داره :)

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش قیمت آخرو پخ کن برام...

بالا