• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش inspiron 1545

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
یه نوت بوک inspiron 1545
وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel T6600 Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - BUS 800 MHz
حافظه: 2 GB DDR2
هارد دیسک: 250GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LCD
امکانات: DVD-RW -بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

باطریش راحت 2 ساعت جواب میده کلا 1.5 سال استفاده شده
خیلی تمیز و بدون ضربه خوردگی و تعمیر اما چندتا خط کوچولو داره که فقط توی نور معلوم میشه که به خاطر جنس بدنش هست

قیمت هم 450
تهران هم میتونم تحویل بدم
قیمت هم توی پ خ پیشنهاد بدین لطفا
یا اینکه لطفا فقط تماس بگیرید 09393556689

فایل های ضمیمه

• IMAG0184.jpg
    IMAG0184.jpg
    790.1 KB · نمایش ها: 135
  • IMAG0186.jpg
    IMAG0186.jpg
    856.5 KB · نمایش ها: 132
  • IMAG0187.jpg
    IMAG0187.jpg
    899.6 KB · نمایش ها: 132
  • IMAG0195.jpg
    IMAG0195.jpg
    892.2 KB · نمایش ها: 129
  • IMAG0189.jpg
    IMAG0189.jpg
    777.8 KB · نمایش ها: 134
Last edited:

sezareza

Registered User
لایک‌ها
95
350.............برا شروع
کدوم شهری؟

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
برووززز

Last edited:

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز مگه ما با هم کلی سر این دستگاه صحبت نکردیم و مگه قرار نشد امروز یا فردا دستگاه برام بفرستی چی شد اومدی تاپیک زدی قیمت بردی بالا این کار میدونی یعنی چی یعنی طمع ....

miladkamran

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز مگه ما با هم کلی سر این دستگاه صحبت نکردیم و مگه قرار نشد امروز یا فردا دستگاه برام بفرستی چی شد اومدی تاپیک زدی قیمت بردی بالا این کار میدونی یعنی چی یعنی طمع ....

شما اگه میخواستی یه زنگ میزدی دوست عزیز من که نمیتونم پیگیر شما بشم بگم بیا بخرش شما بودی میکردی اینکارو اگه میخواین تماس بگیرید هماهنگ کنیم

فروخته شد به کاربر محترم evenger

Last edited:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
فروخته شد به کاربر محترم evenger[/QUOTE]

درود

دوست عزیزم میلاد جان ممنونم.
فروشنده 100% تایید میشه.بسیار با شخصیت و قابل اطمینان.
موفق و موید باشید

یا حق

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
واقعا برای خودم متاسفم که اون همه وقت گذاشتم سر هیچی و اونهمه مذاکره کردم اما از یه جهت خوشحالم که از شخصیتی مثل تو جنس نگرفتم................

تو اگه وجدان داشته باشی سر این مبالغ ناچیز لااقل دروغ نمیگی ..................

حقیقت چیز دیگه ایه خودتم میدونی اگه متن پی ام هایی که رد و بدل شده رو همین جا بذارم دروغگوییت معلوم میشه ...

روز چهارشنبه قیمت جنس رو بعد از کلی بحث رسوندی به اون مبلغی که خودت اولش گفتی بعد کلی عکس فرستادی که جنسم سالمه من گفتم عجله دارم زود بدستم برسون گفتی شنبه یا یکشنبه اون آدم میاد تهران برات میفرستمش من بهت شماره تماس دادم که بدی به اون تا هماهنگ کنه همدیگه رو ببینیم و من دستگاه رو ازش تحویل بگیرم ....

من شماره تماس به تو دادم که تماس بگیری بگی ارسالش کردم ..........

تو اگه راست میگی و ذره ای برای قولی که دادی ارزش قائل بودی یه اس ام اس میزدی من میگفتم نمیخوام بعد مبادرت به زدن تاپیک میکردی بعدشم تو که اصلا شماره تماسی به من ندادی چه جوری باید بنده تماس میگرفتم و جنس خریداری شده رو دوباره پیگیری میکردم خودتم میدونی دروغ میگی .........

من رو حساب حرف و قول بی ارزش تو به کس دیگه ای قول دادم .......

من جای اون آقایی که جنس رو ازت خریده اگه بودم از اینکه جنس فروخته شده به کس دیگه ای رو که تحویل داده نشده خریدم هیچ وقت خوشحال نمیشدم و بدون شناخت از مرامت کاملا تاییدت نمیکردم ....

بنده همیشه با دیگران صادقم و خدا رو شکر میکنم و مطمئنم یه خیر و مصلحتی بوده که نشده ........

Last edited:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
واقعا برای خودم متاسفم که اون همه وقت گذاشتم سر هیچی و اونهمه مذاکره کردم اما از یه جهت خوشحالم که از شخصیتی مثل تو جنس نگرفتم................

تو اگه وجدان داشته باشی سر این مبالغ ناچیز لااقل دروغ نمیگی ..................

حقیقت چیز دیگه ایه خودتم میدونی اگه متن پی ام هایی که رد و بدل شده رو همین جا بذارم دروغگوییت معلوم میشه ...

روز چهارشنبه قیمت جنس رو بعد از کلی بحث رسوندی به اون مبلغی که خودت اولش گفتی بعد کلی عکس فرستادی که جنسم سالمه من گفتم عجله دارم زود بدستم برسون گفتی شنبه یا یکشنبه اون آدم میاد تهران برات میفرستمش من بهت شماره تماس دادم که بدی به اون تا هماهنگ کنه همدیگه رو ببینیم و من دستگاه رو ازش تحویل بگیرم ....

من شماره تماس به تو دادم که تماس بگیری بگی ارسالش کردم ..........

تو اگه راست میگی و ذره ای برای قولی که دادی ارزش قائل بودی یه اس ام اس میزدی من میگفتم نمیخوام بعد مبادرت به زدن تاپیک میکردی بعدشم تو که اصلا شماره تماسی به من ندادی چه جوری باید بنده تماس میگرفتم و جنس خریداری شده رو دوباره پیگیری میکردم خودتم میدونی دروغ میگی .........

من رو حساب حرف و قول بی ارزش تو به کس دیگه ای قول دادم .......

من جای اون آقایی که جنس رو ازت خریده اگه بودم از اینکه جنس فروخته شده به کس دیگه ای رو که تحویل داده نشده خریدم هیچ وقت خوشحال نمیشدم و بدون شناخت از مرامت کاملا تاییدت نمیکردم ....

بنده همیشه با دیگران صادقم و خدا رو شکر میکنم و مطمئنم یه خیر و مصلحتی بوده که نشده ........

درود

وقتت بخیر حسن جان.
دوست قدیمی من حسن جان این دوستمون اقا میلاد قبل از اینکه با شما این موضوع رو مطرح کنه در تاپیک بنده اعلام کرده بود که این مورد رو واسه فروش داره.( مستندات موجود هست )
هر فروشنده ای می تونه در هر لحظه با چند نفر در مورد یک جنس معامله کنه و هر کدوم که به صلاح خودشون قابل قبول بود انتخاب کنه.
حسن جان بنده هم این مورد رو خیلی خیلی لازم دارم ولی حاضرم وقتی که دستم رسید برای شما ارسالش کنم .دوست خوبم این مبالغ ارزش بهم ریخت اعصاب رو نداره.
امیدوارم این سوء تفاهم حل بشه.
موفق و موید باشید دوست خوبم

یا حق

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
درود

وقتت بخیر حسن جان.
دوست قدیمی من حسن جان این دوستمون اقا میلاد قبل از اینکه با شما این موضوع رو مطرح کنه در تاپیک بنده اعلام کرده بود که این مورد رو واسه فروش داره.( مستندات موجود هست )
هر فروشنده ای می تونه در هر لحظه با چند نفر در مورد یک جنس معامله کنه و هر کدوم که به صلاح خودشون قابل قبول بود انتخاب کنه.
حسن جان بنده هم این مورد رو خیلی خیلی لازم دارم ولی حاضرم وقتی که دستم رسید برای شما ارسالش کنم .دوست خوبم این مبالغ ارزش بهم ریخت اعصاب رو نداره.
امیدوارم این سوء تفاهم حل بشه.
موفق و موید باشید دوست خوبم

یا حق

قربان بنده هم سلام عرض میکنم خدمت جنابعالی شما بزرگواری ...
خدایی بنده برام مهم نیست این لب تاپ نشد یکی دیگه به خاطر نفس کار و اینکه ما رو کلی سر کار گذاشت از ایشون ناراحتم والا ما اینجا کم خرید و فروش نکردیم اگه به کسی قولی میدیم سعی میکنیم بدون چون و چرا و فوت وقت به قولمون عمل کنیم ایشون اون روز تو تاپیک شما اعلام کرد چتین موردی داره اما شما آن نبودی بنده پی ام دادم حدود یه ساعت داشتم پی ام میدام و میگرفتم داستانشم بالا توضیح دادم و قرار شد حتمی برام از طریق آشناش که میومد تهران شنبه یا یکشنبه بفرسته ...
اینکه میگه من باید پیگیری میکردم بدون اینکه به من شماره تماسی داده باشه بعدشم بدون اطلاع به من اومده تاپیک زده واقعا غیر قابل توجیهه ....

به هز حال بنده با شما مشکلی ندارم و مخلص شمام هستم مبارکت باشه ....

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
قربان بنده هم سلام عرض میکنم خدمت جنابعالی شما بزرگواری ...
خدایی بنده برام مهم نیست این لب تاپ نشد یکی دیگه به خاطر نفس کار و اینکه ما رو کلی سر کار گذاشت از ایشون ناراحتم والا ما اینجا کم خرید و فروش نکردیم اگه به کسی قولی میدیم سعی میکنیم بدون چون و چرا و فوت وقت به قولمون عمل کنیم ایشون اون روز تو تاپیک شما اعلام کرد چتین موردی داره اما شما آن نبودی بنده پی ام دادم حدود یه ساعت داشتم پی ام میدام و میگرفتم داستانشم بالا توضیح دادم و قرار شد حتمی برام از طریق آشناش که میومد تهران شنبه یا یکشنبه بفرسته ...
اینکه میگه من باید پیگیری میکردم بدون اینکه به من شماره تماسی داده باشه بعدشم بدون اطلاع به من اومده تاپیک زده واقعا غیر قابل توجیهه ....

به هز حال بنده با شما مشکلی ندارم و مخلص شمام هستم مبارکت باشه ....

درود

حسن جان من نمی خوام کینه و کدورتی در اینجا باشه.
خودتون که می دونید این آقا میلاد ما تازه وارد هستند و باید بهشون حق بدیم.
در صورتی که صلاح می بینید پست های 8 به بعد رو اصلاح کنیم

یا حق

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
درود

حسن جان من نمی خوام کینه و کدورتی در اینجا باشه.
خودتون که می دونید این آقا میلاد ما تازه وارد هستند و باید بهشون حق بدیم.
در صورتی که صلاح می بینید پست های 8 به بعد رو اصلاح کنیم

یا حق

عزیز ایشون اینجا تازه وارده اما بیرون از اینجا مغازه "موبایل فروشی" داره تاپیکشم تو همین بازارچه زده .........
رفتار ایشون یه بحث غیر اخلاقیه نه ناپختگی ایشون نه تنها به خودش زحمت یه عذر خواهی ساده نداد بلکه طلبکارانه برخورد کرد ...
خدایی شما جای من باشی ناراحت نمیشی ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا