Sir Vahid
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 6,342
- لایکها
- 4,575
درود
همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه قصد فروش iPad 2 16GB - 3G دارم.
1- از آمریکا آورده شده
2- ورژن 4.3.3 جیلبریک شده
3- فایل shsh موجود
علت فروش:
استفاده چندانی ازش نشده چون صبح ها بیمارستان کشیکم و عصرهامطب به هیچ وجه وقت نمی کنم ازش استفاده آنچنانی کنم
همراه آیپد یک عدد کتاب "مرجع کامل آیپد و آیپاد ها " خریداری شده به قیمت 15 هزار تومان + تعداد زیادی بازی و نرم افزار مخصوص آیپد که از مازی عزیز خریدم و میشه گفت آکبند گوشه کمد گذاشتمش :دی به قیمت 20 هزار تومان که همراه این آیپد تقدیم می شود .لازم به توضیح هستش که اسمارت کاور همراه آیپد از قبل
توسط برادرم پیش خرید شده به قیمت مفت :دی و تو عکس ها اسمارت کاورشو درآوردم . آهان یادم رفت بگم یک عدد اسکین هم روی صفحه نمایش از اول گذاشتم.
نیاز به توضیح اضافه نداره.
از بازار ارز و .... دلار و فلان بیسار خبر ندارم که قیمت چقدر بالا یا پایین رفته
قیمت پایه: 800
تصاویر:
همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه قصد فروش iPad 2 16GB - 3G دارم.
1- از آمریکا آورده شده
2- ورژن 4.3.3 جیلبریک شده
3- فایل shsh موجود
علت فروش:
استفاده چندانی ازش نشده چون صبح ها بیمارستان کشیکم و عصرهامطب به هیچ وجه وقت نمی کنم ازش استفاده آنچنانی کنم
همراه آیپد یک عدد کتاب "مرجع کامل آیپد و آیپاد ها " خریداری شده به قیمت 15 هزار تومان + تعداد زیادی بازی و نرم افزار مخصوص آیپد که از مازی عزیز خریدم و میشه گفت آکبند گوشه کمد گذاشتمش :دی به قیمت 20 هزار تومان که همراه این آیپد تقدیم می شود .لازم به توضیح هستش که اسمارت کاور همراه آیپد از قبل
توسط برادرم پیش خرید شده به قیمت مفت :دی و تو عکس ها اسمارت کاورشو درآوردم . آهان یادم رفت بگم یک عدد اسکین هم روی صفحه نمایش از اول گذاشتم.
نیاز به توضیح اضافه نداره.
از بازار ارز و .... دلار و فلان بیسار خبر ندارم که قیمت چقدر بالا یا پایین رفته
قیمت پایه: 800
تصاویر: