modernyanni
مدیر بازنشسته
یک عدد آیپد 2 سفید رنگ 32 گیگ 3G- Wifi به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود
دستگاه در کل تمیز و کم کار کرد
از اسلات سیم کارتش استفاده نشده
فقط تست شده که سالم بودنش مشخص بشه
از همون اول روش محافظ ال سی دی بوده و بک کاور داشته
واسههمین برچسب محافظ ال سی دی خط و خش کمی داره که توی کارکردش تاثیری نداره اما خود ال سی دی نه به هیچ عنوان خط و خش نداره
جیلبریک شده ورژن 5.1.1 -
shsh 5.0.1 - 5.1 - 5.1.1 هم داره
فول برنامه هست و کلی بازی و برنامه روش نصبه
میکروفون ، باطری ، دکمه هوم ، سایر دکمه های دستگاه و در کل خود دستگاه سالمه و هیچ مورد سخت افزاری و نرم افزری نداره
تمیزه تمیز، فقط جدیدا دو خط خیلی خیلی سطحی پیدا کردم پشتش، که هر کاری کردم تو عکس بیفته مشخص نشد خیلی خیلی سطحی شاید در حد یک میلی متر و یه گوشه اش در حد دو میلی متر یا بهتره بگم در حد یه نقطه یا یه سر خودکار تو رفته که اونم بر اثر ضربه نبوده یه جور تو رفتگی در حد یه نقطه
است که اونم برای جنس آیپد طبیعیه دوستان میدونن
اون فرو رفتگی یک گوشه آیپد به خاطر ضربه نبوده دستگاه به هیچ عنوان ضربه نخورده اگر ضربه میخورد اون فرورفتگی در حد دو میلی متر نبود کلا میرفت داخل.
در ضمن پیکسل سوخته هم نداره دستگاه سالم سالمه
در ضمن جعبه و شارژر و کابل یو اس بی هم سالمه و موجوده
عکس ها واضح و گویا هستن در ضمن نام کاربری هم در یکی از عکسها قابل مشاهده است
جز این موارد مورد دیگه ای نداره که این مورد هم جزیی هست باز هم تاکید میکنم دستگاه به هیچ عنوان ضربه نخورده و مشکل سخت افزاری و .... نداره ضمانتی میفروشم
همراه دستگاه یک کیف گریفین اصل و یک گارد نارنجی رنگ (بک کاور) از این جنس های خوب و یک کیف ایپد 1 (که به راحتی قابل استفاده برای آیپد 2 هم هست) که دو تا پایه نگهدارنده داره و یه حالت جای دست هم فروخته میشه برچسب محافظ ال سی دی هم که روشه
قیمت پایه : 1100
قیمت فروش فوری رو هم اگر دوستان خواستن توی پیام خصوصی میتونم اعلام کنم
طبیعتا دستگاه به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
با توجه به شرایط دستگاه و لوازمی که همراهش هست و البته قیمت های فعلی و قیمت بالای دلار مناسب گفتم
هیچ عجله ای هم واسه فروش نیست
اگر به قیمت مد نظرم نرسه ترجیح میدم نگهش دارم
دستگاه در کل تمیز و کم کار کرد
از اسلات سیم کارتش استفاده نشده
فقط تست شده که سالم بودنش مشخص بشه
از همون اول روش محافظ ال سی دی بوده و بک کاور داشته
واسههمین برچسب محافظ ال سی دی خط و خش کمی داره که توی کارکردش تاثیری نداره اما خود ال سی دی نه به هیچ عنوان خط و خش نداره
جیلبریک شده ورژن 5.1.1 -
shsh 5.0.1 - 5.1 - 5.1.1 هم داره
فول برنامه هست و کلی بازی و برنامه روش نصبه
میکروفون ، باطری ، دکمه هوم ، سایر دکمه های دستگاه و در کل خود دستگاه سالمه و هیچ مورد سخت افزاری و نرم افزری نداره
تمیزه تمیز، فقط جدیدا دو خط خیلی خیلی سطحی پیدا کردم پشتش، که هر کاری کردم تو عکس بیفته مشخص نشد خیلی خیلی سطحی شاید در حد یک میلی متر و یه گوشه اش در حد دو میلی متر یا بهتره بگم در حد یه نقطه یا یه سر خودکار تو رفته که اونم بر اثر ضربه نبوده یه جور تو رفتگی در حد یه نقطه
است که اونم برای جنس آیپد طبیعیه دوستان میدونن
اون فرو رفتگی یک گوشه آیپد به خاطر ضربه نبوده دستگاه به هیچ عنوان ضربه نخورده اگر ضربه میخورد اون فرورفتگی در حد دو میلی متر نبود کلا میرفت داخل.
در ضمن پیکسل سوخته هم نداره دستگاه سالم سالمه
در ضمن جعبه و شارژر و کابل یو اس بی هم سالمه و موجوده
عکس ها واضح و گویا هستن در ضمن نام کاربری هم در یکی از عکسها قابل مشاهده است
جز این موارد مورد دیگه ای نداره که این مورد هم جزیی هست باز هم تاکید میکنم دستگاه به هیچ عنوان ضربه نخورده و مشکل سخت افزاری و .... نداره ضمانتی میفروشم
همراه دستگاه یک کیف گریفین اصل و یک گارد نارنجی رنگ (بک کاور) از این جنس های خوب و یک کیف ایپد 1 (که به راحتی قابل استفاده برای آیپد 2 هم هست) که دو تا پایه نگهدارنده داره و یه حالت جای دست هم فروخته میشه برچسب محافظ ال سی دی هم که روشه
قیمت پایه : 1100
قیمت فروش فوری رو هم اگر دوستان خواستن توی پیام خصوصی میتونم اعلام کنم
طبیعتا دستگاه به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
با توجه به شرایط دستگاه و لوازمی که همراهش هست و البته قیمت های فعلی و قیمت بالای دلار مناسب گفتم
هیچ عجله ای هم واسه فروش نیست
اگر به قیمت مد نظرم نرسه ترجیح میدم نگهش دارم
Last edited: