• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iPad Mini 32 gig 3G

pro_persian_boy

Registered User
لایک‌ها
43
سلام داداش میشه منو یه راهنمایی بکنی
برای کسی مثله من که یه گوشی هم داره مثلا نوت 2 میخواد تبلت بخره سیم کارت خور بودن تبلتش چه مزیتی براش داره ؟ یا پول اضافه دادن میشه برای من ؟
فرق آیپد وایفای با سیم خور فقط توی اینترنت همراه و gps هست درسته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنی حالا یا همینجا یا برام پ.خ کن دمت گرم

Sent From Galaxy Note II

coyote021

Registered User
لایک‌ها
4
برای کسی مثله من که یه گوشی هم داره مثلا نوت 2 میخواد تبلت بخره سیم کارت خور بودن تبلتش چه مزیتی براش داره ؟ یا پول اضافه دادن میشه برای من ؟

Sent From Galaxy Note II

داداش هر کدوم مزیت خودشون رو دارن،اول که صفحه ایپد بزرگتره ولی رزولیشن کمتری نسبت به نت ۲ داره،دوماًً اگه از اول با اندروید کار کردی کار کردن با اپل واست لذت بخش نیست معمولا این دو سیستم عامل سعی کردن مشتری هاشون رو انحصاری کنن
به علاوه اینها در مورد نظر شخصی بگم من خودم چند سال هست که از محصولات اپل استفاده میکنم نه به خاطر کیفیت سخت افزار بلکه به خاطر کیفیت بالای برنامه و بازی هایی که به سفارش اپل میسازند و مثل اندروید نیست که درصد برنامه هاش ۲برابر اپل باشه ولی برنامه و بازی هایی که ارزش نصب کردن رو داشته باشن یک دهم اپل هست
اپد هایی که سیم میخورند از طرف کارخانه فقط برای استفاده از اینترنت تعریف شده ان ولی اگه جیلبریک کنید ممکنه برنامه ای باشه که بتونید با هندزفری امکان مکالمه داشته باشید

قیمت اخر رو واسم پخ کنید ممنون

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38

Sent From Galaxy Note II
سلام ، الان تو نوت 2 داری و می خوای کنارش یه تبلت بگیری ، از نظر من یه تبلت بدون سیم کارت بگیر ، تبلت های اپل سیم کارت خور فقط برای اینترنت و چند امکان جزیی هست ، الان اگه شما یه تبلت بدون سیم کارت داشته باشی به راحتی می تونی از طریق نوت 2 اینترنتشو به اشتراک بزاری

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
سلام ، الان تو نوت 2 داری و می خوای کنارش یه تبلت بگیری ، از نظر من یه تبلت بدون سیم کارت بگیر ، تبلت های اپل سیم کارت خور فقط برای اینترنت و چند امکان جزیی هست ، الان اگه شما یه تبلت بدون سیم کارت داشته باشی به راحتی می تونی از طریق نوت 2 اینترنتشو به اشتراک بزاری

تایید میشه من ایپد 2 3G داشتم به غیر از گاهی اوقات هیچ استفاده ای برام نداشت.بهتهر وایفای بگیرین
ت=البته بعضی ها هستن که خیلی نیاز دارن به 3G مخصوصا با اومدن رایتل.

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
البته یه نکته که دوستان اشاره نکردن یک فرق کوچک دیگه ای هم مابین آیپد وایفای و سیمکارت خور هست و اونهم اینه ایپد سیمکارت خور دارای GPS داخلی هست که در وایفای این امکان وجود نداره . در ضمن امکان مکالمه با ایپد در نسل ابتدایی یا همون آیپد یک وجود داره اونهم بعد از جلبریک و خریداری برنامه مورد نظر از سیدیا.

pro_persian_boy

Registered User
لایک‌ها
43
ممنون از راهنمایی دوستان ولی وقتی که یه گوشی خوب داشته باشی هم gps داری هم اینترنت همراه پس فکر کنم همون wifi برام مناسب باشه
در مورد اون دوستمون هم که گفته بود چون من با آندرویید کار کردم شاید از اپل لذت نبرم من جزو اون محدود کاربراییم که عاشق هر دو سیستم عاملم برای همین میخوام ipad بخرم :)
ممنون از استارتر

Sent From Galaxy Note II

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
فقط می فروشم دیگه قصد معاوضه ندارم

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام داداش کف قیمتت رو پخ کن مناسب باشه خریدارم فوری

zapata76

Registered User
لایک‌ها
10
سیم کارت رایتل پشتیبانی می کنه?
میشه باهاش تماس گرفت یا اس ام اس فرستاد?

F a r s h i d

Registered User
لایک‌ها
38
سیم کارت رایتل پشتیبانی می کنه?
میشه باهاش تماس گرفت یا اس ام اس فرستاد?
بله سیم کارت رایتل پشتیبانی می کنه
هیچ کدوم از ایپد های نمیشه باهاشون تماس گرفت و اس ام اس فرستاد به جز ایپد 1 و 2 که اونم باید جیلبریک باشید

بالا