• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ipad wifi-3g 64G با وسایل جانبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیپد فروخته شد لطفا تاپیک پاک شود

فایل های ضمیمه

• 20120525_174910.jpg
    20120525_174910.jpg
    153.8 KB · نمایش ها: 250
  • 20120525_175010.jpg
    20120525_175010.jpg
    133.7 KB · نمایش ها: 250
Last edited:

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز با 100 تومان بیشتر از این قیمت شما ipad2 3g 64G رو تو همین فروم برای فروش گذاشتن
اگر میخواید بفروشید قیمتتون رو خیلی باید پایین بیارید.

قیمت دستگاه شما آلان باید حدودای 700 باشه.

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من این قیمتی که شما میگید مربوط به خود آیپد هستش که با وسایلی که من گفتم 250 تومن حداقل میره روش.من قیمت رو خیلی گشتم و از روی بقیه گذاشتم.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
دوست من این قیمتی که شما میگید مربوط به خود آیپد هستش که با وسایلی که من گفتم 250 تومن حداقل میره روش.من قیمت رو خیلی گشتم و از روی بقیه گذاشتم.

این دوستمون درست می گه قیمت شما برای آیپد 2 مناسب هست . لوازم جانبی رو بک سوم و نرم افزار داخل آیپد رو صفر در نظر بگیرید . سرنوشت همون تاپبک ها که یک ماهه خریدار نداره چراغ راه شماست .

بین 700 تا 800 یسته یه تمیزی قیمت کارشناسی پد شماست . الیته اگر عملا بخواید بفروشید . البته صاحب اختیار کامل ....

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر که شما اینجوری میفرمایید که من هم به احترام شما قیمت رو میزارم:

900000 تومان

تا بالاترین پیشنهادو ببینم می ارزه واسم بفروشمش یا نه.چون من پیشنهاد های 950 رو هم واسه دستگاهی مشابه خودم دیدم که خریدو فروش شده.

MJ.Lover

Registered User
لایک‌ها
4
)جیلبریک شده آن تثر(اگر بگذارید باتری کامل تمام شود باید با کامپیوتر روشنش کنید یعنی بهتر است خاموش نشود)

دوست عزیز اینکه untethered نیست ! چرا جیلبریک untethered نمیکنی؟ که دیگه مشکل خاموش شدن رو هم نداشته باشه مخصوصاً که امشب واسه 5.1.1 هم اومد
اپ حساب کن داداش

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787

900000 تومان

تا بالاترین پیشنهادو ببینم می ارزه واسم بفروشمش یا نه.چون من پیشنهاد های 950 رو هم واسه دستگاهی مشابه خودم دیدم که خریدو فروش شده.

دوست عزیز فقط قصد راهنمایی دارم...امیدوارم ناراحت نشی...قیمت الان دستگاهت بین 700 تا 750 هست..یه زمانی 900 فروش میرفت..اما الان با اومدن آیپد 3 کسی اینو به این قیمت نمیخره..انشالا که خوب خوب بفروشی...موفق باشی...

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اینکه untethered نیست ! چرا جیلبریک untethered نمیکنی؟ که دیگه مشکل خاموش شدن رو هم نداشته باشه مخصوصاً که امشب واسه 5.1.1 هم اومد
اپ حساب کن داداش

ببخشید منظورم tether بود.آخه وقت ندارم باور کن.خیلی هم تفاوتی نداره.هروقت شارژش کم شد میزنیش به برق دیگه :) من الان 4ماهه مسافرتم که رفتم خاموش نشده.باید حواس صاحبش بش باشه :) ولی اگه کسی بخواد و خودش بلد نباشه این وقتو براش میزارم

دوست عزیز فقط قصد راهنمایی دارم...امیدوارم ناراحت نشی...قیمت الان دستگاهت بین 700 تا 750 هست..یه زمانی 900 فروش میرفت..اما الان با اومدن آیپد 3 کسی اینو به این قیمت نمیخره..انشالا که خوب خوب بفروشی...موفق باشی...

درسته من از راهنماییتون واقعا متشکرم امامن تو سایتای مختلف مثل آل دیجیتال و mobile.ir و گوشی شاپ و گوشی بازار گشتم.معمولا بدون وسایلش گذاشتن اونقد که شما میفرمایید.به هر حال کسی که بخواد آیپد 2 یا 3 بگیره با احتساب این وسایل باید حساب کرد که مثلا آیپد 2 حداقل 250 گرونتر از چیزی که من میگم در میاد.من تو یکی از همین سایتا عینا مثل آیپد خودم بدون کابل av رو دیدم که 900 این حدودا فروش رفت.به هر حال واقعا ممنونم از اهمیتی که دادید

................

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44

900000 تومان

سلام
برادر بنده همین اول عرض کنم خریدار نیستم ( یه ایپاد دارم واسم داره همه کار میکنه ) قصدم هم فقط راهنماییه نه خراب کردن تاپیک شما
برنامه هایی که واسه ایپاد میدن + فریمورش + جیلبرکش برای کاربرای اینجا ارزشی نداره چون کسیکه میاد اینو اینجا میخره اونقدر با این گجت ها سر و کار داره که همه اینا رو باید بلد باشه
در مورد کابل ای وی هم شما میتونین به سایت نقش مراجعه کنین حتی اونجا قیمت نوش کمتره !
به هر حال اپل واقعا کیفیت خاص خودشو داره و امیدوارم به قیمت مورد نظرتون بفروشید .
همیشه شاد باشی

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برادر بنده همین اول عرض کنم خریدار نیستم ( یه ایپاد دارم واسم داره همه کار میکنه ) قصدم هم فقط راهنماییه نه خراب کردن تاپیک شما
برنامه هایی که واسه ایپاد میدن + فریمورش + جیلبرکش برای کاربرای اینجا ارزشی نداره چون کسیکه میاد اینو اینجا میخره اونقدر با این گجت ها سر و کار داره که همه اینا رو باید بلد باشه
در مورد کابل ای وی هم شما میتونین به سایت نقش مراجعه کنین حتی اونجا قیمت نوش کمتره !
به هر حال اپل واقعا کیفیت خاص خودشو داره و امیدوارم به قیمت مورد نظرتون بفروشید .
همیشه شاد باشی

سلام داداش مرسی از راهنماییاتون ولی باید بگم که آدم بهتره نتیجه رو ببینه.من اصلا قیمتارو ننوشتم که همونجوری بدم به خریدار.اونایی که پای خودم در اومده رو نوشتم و همینطور پای هر کسی که میخواد تازه آیپد بگیره در میاد.کابل رو هم که میفرمایید 90 هستش حالا من نوشتم 100 که پای خودم در اومد نمیدونستم ارزون شده.کابل من هم نو هستش.کابل که دیگه افت کیفیت نداره!
حالا نتیجه اینه که اگر کسی بخواد نوی تمام اینارو بگیره حدود 1050 1100 پاش در میاد با کیف و محافظ صفحه و کابل ای وی و برنامه ها که به نظر من میارزه خریدار واسه ی آیپد من که واقعا هیچ تفاوتی با نو نداره(حتی یک خش) 200 250 کمتر بده ولی جنس اسمش دست دوم باشه.نمیارزه؟

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام داداش مرسی از راهنماییاتون ولی باید بگم که آدم بهتره نتیجه رو ببینه.من اصلا قیمتارو ننوشتم که همونجوری بدم به خریدار.اونایی که پای خودم در اومده رو نوشتم و همینطور پای هر کسی که میخواد تازه آیپد بگیره در میاد.کابل رو هم که میفرمایید 90 هستش حالا من نوشتم 100 که پای خودم در اومد نمیدونستم ارزون شده.کابل من هم نو هستش.کابل که دیگه افت کیفیت نداره!
حالا نتیجه اینه که اگر کسی بخواد نوی تمام اینارو بگیره حدود 1050 1100 پاش در میاد با کیف و محافظ صفحه و کابل ای وی و برنامه ها که به نظر من میارزه خریدار واسه ی آیپد من که واقعا هیچ تفاوتی با نو نداره(حتی یک خش) 200 250 کمتر بده ولی جنس اسمش دست دوم باشه.نمیارزه؟

خدایی حق با شماس
همه حتی بز خر های اینجا هم میدونن
اما خب روال خرید و فروش این روزا اینجوری شده
باور کن طرف حاضره مثلا ایپدش خط و خش داشته باشه اما مثلا 600 بخره تازه رو اونم چونه میزنه
بنده خودم ایکس باکس خریدم (410 دستگاه + 150 بازی + 240 مانیتور = 800 تومن همینو اگه الان بخوام بفروشم باهام میخوان زیر 700 صحبت کنن. (اما کیه که بده :D) از من میشنوی نگه دار یا واقعا قصد فروش داری به اینجا بسنده نکن اینجا خیییییییییییلی بزرگه داداش واسه همینه اینجوریه (مزش هم به همینه :p )
جاهای کوچیکترو تخصص تر هم هس
فروم هندهلد یوزر
فروم موبایل 4 پرشین
فروم تی سی ای او ار جی
فروم بازی سنتر
فروم بازی نما
فروم بازارچه
فروم هات اور کلاک
فروم اپل سنتر
فروم اپل سید
فروم ای او اس ای ار
فروم پردیس گیم
و خیلی فروم های دیگه که شما میتونی رایگان توش تبلیغات کالاتو بزاری و جنستو راحت بفروشی
فقط اگه اصرار به این قیمت داری عجله نکن تا خوب بفروشی
فداییییییییییییییت

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایی حق با شماس
همه حتی بز خر های اینجا هم میدونن
اما خب روال خرید و فروش این روزا اینجوری شده
باور کن طرف حاضره مثلا ایپدش خط و خش داشته باشه اما مثلا 600 بخره تازه رو اونم چونه میزنه
بنده خودم ایکس باکس خریدم (410 دستگاه + 150 بازی + 240 مانیتور = 800 تومن همینو اگه الان بخوام بفروشم باهام میخوان زیر 700 صحبت کنن. (اما کیه که بده :D) از من میشنوی نگه دار یا واقعا قصد فروش داری به اینجا بسنده نکن اینجا خیییییییییییلی بزرگه داداش واسه همینه اینجوریه (مزش هم به همینه :p )
جاهای کوچیکترو تخصص تر هم هس
فروم هندهلد یوزر
فروم موبایل 4 پرشین
فروم تی سی ای او ار جی
فروم بازی سنتر
فروم بازی نما
فروم بازارچه
فروم هات اور کلاک
فروم اپل سنتر
فروم اپل سید
فروم ای او اس ای ار
فروم پردیس گیم
و خیلی فروم های دیگه که شما میتونی رایگان توش تبلیغات کالاتو بزاری و جنستو راحت بفروشی
فقط اگه اصرار به این قیمت داری عجله نکن تا خوب بفروشی
فداییییییییییییییت

واقعا مرسی از راهنمماییت دوست عزیز(تو موبایلستان هم گذاشتم اینو :) )درست میفرمایید.ولی اونی که میخواد بدونه دستگاه درست نگه داری شده،زمین نخورده،پس فردا چیزیش نمیشه یهو نمیره 600یه رو بخره.انگلیسیا میگن هنوز اونقد پولدار نشدم که چیز ارزون بگیرم.
من خودم گلکسی س2 میخواستم اونموقع که 1100 بود خریدم 900 دست دوشو.الانم پشیمون نیستم.عین نوش کار میکنه و راضیم.وقتی آدم موقعیت دست دوی خوب پیدا میکنه و میتونه ببینه با نوش مقایسه کنه اگه دید پرفورمنسش فرقی نمیکنه احمقانست که 200 300 بیشتر بده نو بگیره اونم واسه دستگاهای اپل.الان طرف بخواد نوش رو بگیره میشه 800.حالا من دارم عین نوش(قابل وارسی)رو با کلی خرج اضافه ای که باید رو نوش کرد میدم 850.میمونم تا فروش بره :)
بابات فروم ها هم ممنون :)

arash_tak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان هرکس قصد خرید داشت اگر تونست حضوری ببینه اگر اشکالی ازش گرفت من قیمتو میارم پایین(حداکثر تا 800) در غیر اینصورت هرکس فکر میکنه این قیمت 850 بالاست برای آیپدی که عین نوه و تموم لوازمش،من اینجا هرروز سر میزنم و آماده ی بحث و قانع کردن همگان هستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا