• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Iphone 3GS بسیار تمیز ولی مشکل دار

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
یک عدد گوشی آیفون 3GS موجوده ( 32 گیگ ) که از نظر ظاهری بسیار تمیز هست ولی یک مشکلی داره که گوشی روشن نمیشه .
علتش هم اینه که بعضی از آی سی های روی برد سوخته و باید عوض بشه . من به دو سه تا از تعمیر کارهای مجرب نشون دادم و گفتند که گوشی به راحتی قابل تعمیر هست و هزینه تعمیر هم حدوده 150 ( حالا ده بیست تومان بالا پایین ) میشه .
ولی چون به پول نیاز دارم فرصت تعمیر گوشی را ندارم و میخام با همین شرایط بفروشمش .

الان تو فروم قیمت 16 گیگ سالم را 600 گذاشتند و این گوشی با توجه به اینکه 32 گیگ هست و با 150 تومان درست میشه قیمت خیلی خوبی میزارم و 430 هزار تومان با همین شرایط به فروش میرسه .

فروش هم ترجیها حضوری تهران باشه بهتره .

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
عزیز اگه تعمیر کنی راحتر میفروشی

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
راستش چون به پول احتیاج دارم میخام سریتعر بفروشم تا به پول برسم و نمیتونم برای تعمیرش صبر کنم .

این روش فروش اصلا صحیح نیست چند تا از ای سی ها ؟؟؟

1: اصلاااااا ای سی ها و چیپ های آیفون تو بازار نیست
2: تعویض حتی یه بخش کوچیک روی برد 50 درصد مرگ گوشی را به همراه داره

اطلاعات غلط برای فروش دستگاهتون ندید در 90 درصد مواقع باید برد کامل عوض بشه

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30
دوست من ... گوشی رو حتمی تعمیر کنید بعد بفروشید اینطوری فقط قیمت جعبش و ال سی دیش باید بدید

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
دیگه کسی پیشنهادی نداری ؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز اینطوری خیلی ریسک داره منم یدونشو داشتم گفتند 400 خرج داره ینی برد باید عوض میشد و دیگه سریال با جعبه نمیخورد اگر اون دوستمون که 150 قیمت دادند واقعا خریدارند بفروشید بهتره چون آیفون نه قطعاتش الکترونیکیش گیر میاد نه 100 درصد امکان درست شدنش هست الان فقط ال سی دیش میارزه و جعبش.

FONIL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یا تعمیرش کن بعد بفروش یا اینکه همون 150 بده بره
اونم قیمت جعبه و لوازمشه

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
معمولا وقتی یه گوشی برای تعمیر میبری پیش تعمیر کارای علا الدین چون خیلی هاشون بی سواد هستند الکی میگن آی سیش سوخته

یعنی هیچی جز این امکان نداره جواب بدن

ای سیش سوخته

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
معمولا وقتی یه گوشی برای تعمیر میبری پیش تعمیر کارای علا الدین چون خیلی هاشون بی سواد هستند الکی میگن آی سیش سوخته

یعنی هیچی جز این امکان نداره جواب بدن

ای سیش سوخته

من علائدین نبردم ، یکی از تعمیرکارهای فروم همسایه گوشی را دید و باز کرد و اینطوری گفت به من .

armin neshandar

Registered User
لایک‌ها
9
برو انجمن iphone.ir تعمیرات تخصصی ایفون دارند نمایندگی داره شهرهای بزرگ نخصص ایفون هستند مشکلت اگر از برد ایفون نباشه حل میشه

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
من هنوز سر قیمت هستم
فکر نکنم به این راحتی ها که گفتن به شما تعمییر بشه
ایفون مثل گوشی نوکیا نیست که تعمییر بشه در ضمن ایسی هاش هم به این راحتی گیر نمیاد
من یه دونه نونه این مدل رو دارم میخوام لوازم یدکی شو داشته باشم مثل ال سی دی و قاب وگرنه از نظر تعمییر کردن نمیخوام بخرم اگر نظر فروش داشتی بگو

mehdi-psp

Registered User
لایک‌ها
150
من هنوز سر قیمت هستم
فکر نکنم به این راحتی ها که گفتن به شما تعمییر بشه
ایفون مثل گوشی نوکیا نیست که تعمییر بشه در ضمن ایسی هاش هم به این راحتی گیر نمیاد
من یه دونه نونه این مدل رو دارم میخوام لوازم یدکی شو داشته باشم مثل ال سی دی و قاب وگرنه از نظر تعمییر کردن نمیخوام بخرم اگر نظر فروش داشتی بگو

ممنمن دوست عزیز ولی گوشی فروخته شد .

بالا