• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iphone 3gs 32gig تمیز

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
فروش یک عدد ایفون 3gs 32 گیگ انلاک فکتوری از دوستمون تو این تاپیک خریدم با همین شرایط فقط ویبرش کار نمیکنه نمیدونم چرانگاه نکردم ببینم مشکلش چیه با همین شرایط تو این تاپیکhttp://forum.persiantools.com/t321481.html با قیمت 500 به فروش میرسد هر کی هم هر چی خواست قیمت بده اولین نفری که 500 قیمت بده ماله اونه گوشی لوازم کامله و هندس فری نو فابریک هم داره

حضوری همدان و پستی بعد از واریز وجه لطفا کسی هم نیاد بگه اول ارسال بعد واریز!
یا علی.....

Last edited:

yasidevil

Registered User
لایک‌ها
45
چه جوری ویبرش کار نمی کنه؟
اگه ویبره درست بشه و مشکل دیگه ای نداشته باشه من هستم.

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
چه جوری ویبرش کار نمی کنه؟
اگه ویبره درست بشه و مشکل دیگه ای نداشته باشه من هستم.
نه مشکل دیگه ای نداره ویبرشم امروز نشون دادم مشکل جزئی هست راحت رفع میشه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
نه مشکل دیگه ای نداره ویبرشم امروز نشون دادم مشکل جزئی هست راحت رفع میشه

اگه از خود موتور ویبره باشه تعویضش راحت زمان برم خیلی نیست یه آدم وارد سریعا میتونه تعویضش کنه
ولی دو حالت دیگه هم هست

فلت صدا ( یه بخش کامل که از کلید پاور جک 3.5 شروع و تا کلید ولوم ویبره و بخش از مدار آنتن میره ) این باید کامل عوض شه عوض کردنش زمان گیره و بهترین کپی بندازی روش ممکنه چند روز دیگه باز یکی از اون بخش ها به خصوص کلید پاور خراب بشه

اتصال بخش برد ( در اکثر مواقعی به دلیل ترک های ریز برد درست هم نمیشه )

اینارو برای راهنمایی خریدار گفتم متاسفانه ترجی اس صداش خیلی کمه ولی بازم اگر گوشی باز نشده باشه بنده شخصا ترجیح میدم باز نشه برای ویبره

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
اگه از خود موتور ویبره باشه تعویضش راحت زمان برم خیلی نیست یه آدم وارد سریعا میتونه تعویضش کنه
ولی دو حالت دیگه هم هست

فلت صدا ( یه بخش کامل که از کلید پاور جک 3.5 شروع و تا کلید ولوم ویبره و بخش از مدار آنتن میره ) این باید کامل عوض شه عوض کردنش زمان گیره و بهترین کپی بندازی روش ممکنه چند روز دیگه باز یکی از اون بخش ها به خصوص کلید پاور خراب بشه

اتصال بخش برد ( در اکثر مواقعی به دلیل ترک های ریز برد درست هم نمیشه )

اینارو برای راهنمایی خریدار گفتم متاسفانه ترجی اس صداش خیلی کمه ولی بازم اگر گوشی باز نشده باشه بنده شخصا ترجیح میدم باز نشه برای ویبره

اینایی که شما گفتی نیست عزیز از اینا هم جزِِیی تره کمی و زیادی صداش هم به خریدار مربوطه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اینایی که شما گفتی نیست عزیز از اینا هم جزِِیی تره کمی و زیادی صداش هم به خریدار مربوطه

دوست عزیز جزیی تره نداریم
مشکل یا نرم افزاریه ( که نیست ) یا سخت افزاریه که تمام حالت هاشو گفتم بنده خودم تعمییر کار محصولات اپلم
همین هایی که من گفتم نمیتونه مشکل از جای دیگه باشه صداقت شرط اول معاملست
تقریبا هر کسی هم از دوستان بخواد دستگاه شمارو بخره تو این سایت به بنده پ خ میده که هزینه تعمییرشو برآورد کنم بنده برای اینکه از پ خ جواب دادن راحت بشم دوستان را همینجا راهنمایی کردم

صدای این سری هم کلا گفتم کمه ربطی به دستگاه شما نداشت - به منم مربوطه بنده هم خریدارم

پیشنهادم هم اگه مشکل از موتور ویبره باشه 480 از فلت باشه 430 مشکلم از برد بود همون 430 واریز میکنم ولی موتور خواست 480

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
دوست عزیز جزیی تره نداریم
مشکل یا نرم افزاریه ( که نیست ) یا سخت افزاریه که تمام حالت هاشو گفتم بنده خودم تعمییر کار محصولات اپلم
همین هایی که من گفتم نمیتونه مشکل از جای دیگه باشه صداقت شرط اول معاملست
تقریبا هر کسی هم از دوستان بخواد دستگاه شمارو بخره تو این سایت به بنده پ خ میده که هزینه تعمییرشو برآورد کنم بنده برای اینکه از پ خ جواب دادن راحت بشم دوستان را همینجا راهنمایی کردم

صدای این سری هم کلا گفتم کمه ربطی به دستگاه شما نداشت - به منم مربوطه بنده هم خریدارم

پیشنهادم هم اگه مشکل از موتور ویبره باشه 480 از فلت باشه 430 مشکلم از برد بود همون 430 واریز میکنم ولی موتور خواست 480

ممنون عزیز اگه بخوام این قیمت بدم یه قاب فابریک میگیرم خودم استفاده میکنم مشکل از درز قابشه که فاصله بین کانکنور موتور ویبره و برد افتاده به خاطر همینه کار نمیکنه ویبرش
یا علی......

Last edited:

hamedi3

Registered User
لایک‌ها
331
500 قیمت اخر فقط تا پایان امروز چون عجله دارم واسه خرید گوشی فردا

Last edited:
بالا