• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iphone 4 32GB سفید در حد آک

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوستان

یک عدد iphone 4 32GB آنلاک فکتوری رنگ سفید موجوده.گوشی در حد آک هستش بدون کوچکترین خط و خش فقط یه خش خیلی ریز کنارش داره که فقط داخل نور آفتاب مشخص میشه و فقط به خاطر اینکه مدیون کسی نشم گفتم وگرنه اصلا دیده نمیشه.جعبه و وسایلش هم تکمیله.از همون اول هم پشت و روی صفحش برچسب داشته.ورژن سیستم عامل گوشی هم 5.1.1 جیلبریک شده هستش.فقط شارژر گوشی گم شده که یه شارژر دیگه از بازار براش خریداری شده.دکمه home هم کمی باید بیشتر فشار بدی ولی در کل هیچ مشکلی نداره و خوب کار میکنه.در ضمن برنامه بلوتوث گوشی هم خریداری شده و فعال هستش.

قیمت پایه:1180

زیر قیمت پایه فروخته نخواهد شد

معامله به صورت حضوری در بیرجند و ارسال به سایر نقاط کشور از طریق پست پیشتاز

عکس هم تا فرداشب اگه فروش نرفت میزارم.

Last edited:

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
سلام علي جان انشالله خوب بفروشي

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
با ایرادی که گفتی در مورد هومش( سفته) قیمت پایت بالاست.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
با ایرادی که گفتی در مورد هومش( سفته) قیمت پایت بالاست.

دوست عزیز گفتم دکمه هومش کمی سفته نگفتم که مشکل داره یا عمل نمیکنه.در ضمن این تو کارایی گوشی هیچ تاثیری نداره مهم اینه که گوشی در حد آک هستش.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
قیمت عالییه . خوب بفروشی دادا.

faww

Registered User
لایک‌ها
6
دادا اون مشکل که گفتی یعنی دکمش باید قیمت رو خیلی بیاری پایین چون تو پایتخت عین همین مورد بود البته مشکی حدود 880 قیمت گذاشت چون این مورد درست کردنش امکانش نیست و باید سر کنی باهاش...

Done

Registered User
لایک‌ها
168
دادا اون مشکل که گفتی یعنی دکمش باید قیمت رو خیلی بیاری پایین چون تو پایتخت عین همین مورد بود البته مشکی حدود 880 قیمت گذاشت چون این مورد درست کردنش امکانش نیست و باید سر کنی باهاش...
بابا اینکاره خوب تو سر جنس میزنین
فکر کردی مگه درست کردن دکمه هوم کاری داره فقط 5 دقیقه

faww

Registered User
لایک‌ها
6
من که نمیخوام بخرم دادا... اطلاع رسانی کردم .. نه گوشی فروشم نه تعمیر کار گوشی..سر رشته هم ندارم .. اینجوری که به من گفتن اونجا همونو نوشتم

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان خواهش میکنم اینجا را هم مثل تایپیک من بهم نریزین
بعضی مواقع درست میشه بعضی مواقع نه
خریدارش میاد جلو و میخره و اونی هم که خریدار نیست 700 هم قیمت بزاره علی میگه بالاست
خواهش میکنم رعایت کنین
چرا ما اینجوری هستیم برای خرید واقعا

mego

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز در صورت تمایل شما من آشنا دارم گفته تو 10 دقیقه برات درستش میکنم.
بابا اینکاره خوب تو سر جنس میزنین
فکر کردی مگه درست کردن دکمه هوم کاری داره فقط 5 دقیقه
خیل ممنون دوست عزیز.داداش من خودم رفیقم روزی 10 تا آیفون تعمیر میکنه بهم گفته این مشکلی نداره تو 10 دقیقه برات مثل روز اولش میکنم.
دوستان خواهش میکنم اینجا را هم مثل تایپیک من بهم نریزین
بعضی مواقع درست میشه بعضی مواقع نه
خریدارش میاد جلو و میخره و اونی هم که خریدار نیست 700 هم قیمت بزاره علی میگه بالاست
خواهش میکنم رعایت کنین
چرا ما اینجوری هستیم برای خرید واقعا
نوکرتم علی جان.

من که نمیخوام بخرم دادا... اطلاع رسانی کردم .. نه گوشی فروشم نه تعمیر کار گوشی..سر رشته هم ندارم .. اینجوری که به من گفتن اونجا همونو نوشتم

خوب شما که نمیخوای بخری چرا اظهار نظر میکنی.کسی که اپل باز باشه میدونه که این مشکل بعد از مدتی ممکنه واسه هر آیفونی ممکنه پیش بیاد.

faww

Registered User
لایک‌ها
6
اگه میخواستی درست کنی قبل فروش درست میکردی..حرف زدن تو هر تاپیکی فکر نکنم خلاف قوانین باشه اگه هست بگید بدونیم...

Done

Registered User
لایک‌ها
168
خلاف که نیستش اما خب ایشون نخواسته گوشی رو باز کنه و بگن گوشی تعمیری هستش

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اگه میخواستی درست کنی قبل فروش درست میکردی..حرف زدن تو هر تاپیکی فکر نکنم خلاف قوانین باشه اگه هست بگید بدونیم...

دوست خوب من صحبت کردن خلاف نیست
اما داداش این جور صحبت کردن تایپیک این دوستمون بهم میریزه
اکثر دوستانی که میان سمت ایفون قبلا تجربه داشتن و میدونن که خیلی از ایفون ها اینجوری میشه
صحبت شما جو تایپیک را بهم میریزه دوست خوبم

faww

Registered User
لایک‌ها
6
ایشالا ایشون گوشیشون رو به مناسبترین قیمت میفروشن من از خدامه..اما اطلاعا رسانی جزو هر تاپیکیه...کسیم که خریدار باشه و آیفون شناس به حرف من توجه نمیکنه درسته؟
موفق باشی

amirkhoosha

Registered User
لایک‌ها
27
اگه اصفهان اشنا داری 1100 خریدارم

mego

Registered User
لایک‌ها
255
با تشکر و عذرخواهی از هم دوستان گوشی خارج از فروم فروخته شد.با رضایت خود مشتری مشکل دکمه هوم هم در عرض 10 دقیقه برطرف شد.

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... قیمت 1600 شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا حضوری شیراز.

بالا