با سلام به همه بر و بچه هاي پي تي هما نطور كه إز عنوان تايپيك مشخص هست دو دستگاه إز آيپاد و موتورو لا v3i كه تو امضام هست و خريداري شده بود بفروش ميرسه + یه موبایل نوکیا 1616 هم هست که سالم هست اون هم فروخته میشه به دوستان . موارد تعویض هم عنوان کنید .
1- ipod 4g 32 g : دستگاه در حد آک بدون کوچیکترین خط وخش و پشت دستگاه هم همونطور که تو عکسها مشخصه اگر اشتباه نکنم یکی دو تا خش که اصلا به چشم نمیاد بر عکس سایر آیپادها که معمولا پشتشون خش داره .
ورژن دستگاه 5.0.1 هست و shsh از تمامی ورژن ها 4 و ... موجود هست .
به همراه دستگاه یک کیس فوق العاده با کیفیت وخوش دست هم داده میشه که به گفته دوستمون از امریکا آورده شده .
تایپیک خرید آیپاد http://forum.persiantools.com/t255655.html
2- موتورولا v3i : فروخته شد .
3- موبایل نوکیا 1616 : از اول دست خودم بده و کاملا سالم هست .
بدو بدو حراجه ...
ادیت :
دوستان تاکید میکنم هر سه دستگاه فوق سالم بوده و مهلت تست به خریداران محترم داده خواهد شد.
عکسها اضافه شد .
پیشنهاد قیمت از شما اما نه قیمتهای ...
در سایتهای دیگه هم احتمالا تایپیک فروش خواهم زد که مبلغهای پیشنهادی اینجا عنوان خواهدشد .
ادیت :
آیپاد فروخته شد .
در پناه حق ...
1- آیپاد 32 :
3 - نوکیا 1616 :
عکس ها بروزسانی شد.
با سلام
عزیزان لطف کنند قیمت پیشنهادی و موارد تعویض رو هم همینجاعنوان کنند .
مرسی
1- ipod 4g 32 g : دستگاه در حد آک بدون کوچیکترین خط وخش و پشت دستگاه هم همونطور که تو عکسها مشخصه اگر اشتباه نکنم یکی دو تا خش که اصلا به چشم نمیاد بر عکس سایر آیپادها که معمولا پشتشون خش داره .
ورژن دستگاه 5.0.1 هست و shsh از تمامی ورژن ها 4 و ... موجود هست .
به همراه دستگاه یک کیس فوق العاده با کیفیت وخوش دست هم داده میشه که به گفته دوستمون از امریکا آورده شده .
تایپیک خرید آیپاد http://forum.persiantools.com/t255655.html
3- موبایل نوکیا 1616 : از اول دست خودم بده و کاملا سالم هست .
بدو بدو حراجه ...
ادیت :
دوستان تاکید میکنم هر سه دستگاه فوق سالم بوده و مهلت تست به خریداران محترم داده خواهد شد.
عکسها اضافه شد .
پیشنهاد قیمت از شما اما نه قیمتهای ...
در سایتهای دیگه هم احتمالا تایپیک فروش خواهم زد که مبلغهای پیشنهادی اینجا عنوان خواهدشد .
ادیت :
آیپاد فروخته شد .
در پناه حق ...
1- آیپاد 32 :
3 - نوکیا 1616 :
عکس ها بروزسانی شد.
با سلام
عزیزان لطف کنند قیمت پیشنهادی و موارد تعویض رو هم همینجاعنوان کنند .
مرسی
Last edited: