برای یک قضیه ای مدیر سایت بدون هیچ دلیلی اکانت منو baned کرد.
برای چه قضیه ای مدیر شما رو بی دلیل بن کرد؟
نه داداش سری جدیده. والا چی بگم بعضیا شوخیشون میگیره یا اطلاع ندارن... توی سایت اپل که والا ما یکی دیدم...برادر اونی که دیجی میفروشه ایپاد سری جدید هست!نه مال شما که ارزون گرفتی الان میخوایی دوبل بفروشی
نوش تو دی جی کالا 325 هست. من میترسم شما یه وقت ضرر کنی برای همین مرسی:blink:خب 70 تا بده تا یه لایو دوروز کارکرده بدم بهت هان؟!
دوست عزیز من با این مشخصات 260000 تا 270000 در تهران خریدارم.لطفا تماس بگیرید(البته اگه میتونی یکم تخفیف بدید یا اون دی وی دی ها رو بده)به هر حال خریدارم. لطفا تماس بگیرید09123990996-09302011515
استارتر محترم لازم نيست جواب اين ادم هاي علاف و بيكار رو بدي . اين ها يك سري بيكار هستند ول مي چرخن تاپيك اين و اون رو توش ...... مي كنن .
قيمت شما با توجه به قيمت روز كاملا مناسب و منطقي هست تاپيك شما هم مطابق قوانين اينجاست . طبق قانون شما مي توني دو ميليون قيمت بذاري
روي كالات و كسي حق دخالت نداره .
شما كافي روي اون علامت مثلث شكل كه زير اواتار هست كليك كني و اين دخالت هاي بيجا و خلاف قوانين رو گزارش كني . مديريت خودش با اين افراد علاف
برخورد مي كنه . جالبه همين افراد رو موقع فروش كالا ببيني كه چطور جنس ٤٠٠ تومني رو ٣٩٠ قيمت مي ذارن كالايي كه قبل از افزايش دلار ٢٥٠ هم نخريدن
يك سرچي توي پست هاي فروش شون بكن تا ببيني با چه موجوداتي طرف هستي !!!
Gheymate akhar pekh plz
حتما با اون قیمت خوبتون. کی این کارو میکنه که من بکنم؟برادر بنده خریدار بودم اما به شرط اول ارسال و بعد رسیدن واریز
نه داداش آخه قیمین ندادین. یک سری دادین 220 بود. والا من دیگه عکس واضح تر که بگه ایپاده سالمه نمی تونم بگیریم. من تو استارت هم گفتم دوستان میتونند حضوری بیان. والا من شما رو نمی شناسم. دوستی اصفهان ندارید که واسطه شه؟داداش گلم دارم قیمت پایه رو میگم
خوب قصدتون فروشه دارم میخرم چرا اینطوری میکنید؟
خوب مسله عرف نیست
من رو اینجا همه میشناسن مشکلی پیش بیاد تمام و کمال در اختیارتون هستم
برید تاپیکهام رو ببینید یک ایپاد گرفتم طرف گفت سالمه دستم رسید همش خراب بود و طرف چیزی رو قبول نکرد
بنده مشکل مالی ندارم
فقط دارم درست معامله میکنم
خدایی نکرده به شما هم توهینی نمیکنم
داداش گلم مسله شما با من فرق داره من الان 220 نگفتمنه داداش آخه قیمین ندادین. یک سری دادین 220 بود. والا من دیگه عکس واضح تر که بگه ایپاده سالمه نمی تونم بگیریم. من تو استارت هم گفتم دوستان میتونند حضوری بیان. والا من شما رو نمی شناسم. دوستی اصفهان ندارید که واسطه شه؟
دیگه راهی به ذهنم نمی رسه. من خودمم که خرید می کنم واریز پوله بعد گرفتن کد رهگیری. منم میخوام درست بفروشم
خدا نکنه شما دزد باشی حتی گفتنش هم نارحت کننده است. نه مرسیداداش گلم مسله شما با من فرق داره من الان 220 نگفتم
گفتم با شرط اول ارسال بعد واریز خریدارم قیمت رو هم راضیتون میکنم
پس این همه امتیاز بازارچه و اعتماد کشکه؟
داداش گلم بنده دزد نیستم که به شمام توحین نمیکنم یک عمرع اینجا هستیم سرتون نیومده
سر من اومده از شامی گرفته تا الکس و محسن و ...............
از دردی گردن و رفتن
اگه با شرایط من موافقید یکم سر قیمت تو پ خ بحث کنیم برام پیشتاز کن رسید اینترنتی واریز کنم