• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iPod Nano در حد آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
طبق عنوان تاپیک یک عدد آیپاد نانو 16 گیگ نقره ای پارت نامبر LL/A بفروش میرسه ...

دستگاه در حد آکبند هست و فرقی با آکبند نداره ... چه از لحاظ کارکرد و چه از لحاظ تمیزی ...

قیمت پیشنهادی ...

هزینه ی پست هم در صورت ارسال با خریدار خواهد بود ...

این هم عکس ها که نشون میده دستگاه فقط در حد خارج شدن از جعبه هست :

Last edited:

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
کوچیک سبک تاچ عالی مخصوص ورزش راحتی حمل واقعا خیلی کارایش خوبه کسانی که ایفون دارن توصیه میکنم اینو بگیرن چون اندازش و راحتی که داره رو هیچ گجتی نداره

iphonist

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز بهتر نیست قبل از خرید یک دیوایس کمی بیشتر فکر کنید تا بعد از 3 هفته از خریدش پشیمون نشید

الان قیمت آکبند این دستگاه 290 هست

به نظرتون برای خریدار ارزش داره که به خاطر 30 تومن بیاد دستگاه کارکرده بخره

اگر برای شما ضرر بیشتر از 40 تومن ارزش نداره پس باید درک کنید که برای خریدار هم این قیمت ارزش نداره و بهتره بره آکبند بخره با خیال راحت

اگر واقعا فروشنده هستید بهتره روی قیمتتون تجدید نظر کنید و بهای تصمیم اشتباهتون در انتخاب دیوایس مورد نظرتون را بپردازید

با احترام

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز بهتر نیست قبل از خرید یک دیوایس کمی بیشتر فکر کنید تا بعد از 3 هفته از خریدش پشیمون نشید

الان قیمت آکبند این دستگاه 290 هست

به نظرتون برای خریدار ارزش داره که به خاطر 30 تومن بیاد دستگاه کارکرده بخره

اگر برای شما ضرر بیشتر از 40 تومن ارزش نداره پس باید درک کنید که برای خریدار هم این قیمت ارزش نداره و بهتره بره آکبند بخره با خیال راحت

اگر واقعا فروشنده هستید بهتره روی قیمتتون تجدید نظر کنید و بهای تصمیم اشتباهتون در انتخاب دیوایس مورد نظرتون را بپردازید

با احترام

میتونید این توضیحات رو تو پ.خ به بنده بگید تا اینکه تو تاپیک اسپم بزنید ...

اولا بنده خوب فکرامو کرده بودم ... ترجیحا دوست داشتم برای 3 هفته دستگاه رو خریداری کنم ... اشکالی داره ؟!

گفتم که دستگاه با آکبند فرقی نداره و از لحاظ اعتماد سازی و تضمین در حد آک بودن دوستانی هستن که بنده رو تایید کنن ... پس فرصت خوبیه که زیر قیمت خریداری کنن ...

در ضمن 290 قیمت کف هست و با احتساب پست بالای 300 در میاد ...

بنده بهای چیزی رو نمیپردازم ... دوست دارم 3 هفته از دیوایس استفاده کنم ... :)

شما میتونید بجای اسپم دادن به راحتی از کنار موضوع رد بشید ;)

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
این پست به خریدار احتیاج داره و استفاده کننده کسی هم که استفاده کننده هست تو سر مال نمی زنه و قیمت مناسب می خره تا به سود هر دو طرف باشه رضایت و حلال بودنش اهمیت نداره !! خیر برای دلالی و خرید و فروش مناسب نیست قیمت ولی برای کسی که بخواد استفاده کنه 40 تومن پول کمی نیست

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
بالاخره تاپیکش رو زدی...

خوب بفروشی عزیز

mansoor2fx

Registered User
لایک‌ها
2
باطریش چند ساعت کار میده حاجی ؟ تو فکرش هستم واسه ورزش چون هم کلیپ میشه به لباس هم ساعت میشه .
ولی خب من میخوام بدونم با این هدفون خودش چقدر جواب میده بخاطر اینکه شاید بخوام Beats Solo بندازم روش. کشش داره ؟

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
باطریش چند ساعت کار میده حاجی ؟ تو فکرش هستم واسه ورزش چون هم کلیپ میشه به لباس هم ساعت میشه .
ولی خب من میخوام بدونم با این هدفون خودش چقدر جواب میده بخاطر اینکه شاید بخوام Beats Solo بندازم روش. کشش داره ؟

عزیزم 24 ساعت پخش داره ... از لحاظ قدرت و دوام باتری و همینطور از همه ی حنبه ها بهترین پلیر جهان محسوب میشه ...

به لینک زیر مراجعه کن ... همه ی اطلاعات نوشته شده :

Apple - iPod nano with Multi-Touch.

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32

اگر مشکل باطری هست خیالتون راحت باشه
برای ورزش هم عالیه از خریدش پشیمون نمیشین :)

قصد دخالت ندارم ولی اگر برای ورزش هست Monster iSport , BeatS Tour, فکر کنم مناسب تر باشه

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
پیشنهاد بالاتر نیست دوستان ؟

آپ ...

Last edited:

crystalboy

Registered User
لایک‌ها
1
قیمت آخر رو برای بنده پ خ کنید لطفا !

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
تا کی قصد فروشش رو داری

Last edited:

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
تا کی قصد فروشش رو داری

بدلیل پیشنهاد های پایین دوستان فروشش بصورت مزایده منتفی هست ... هر کسی خریداره میتونه پ.خ بده و یا در تاپیک اعلام کنه و اگه قیمتش مناسب بود معامله بشه :)

bnd84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر از 200 نمی ارزه چون قانون فروش لوازم الکترونیکی اینه که پلم باز بشه 30% از قیمت کم میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا