abbaspoor
Registered User
- نوشتهها
- 488
- لایکها
- 1
فروخته شد
سلام
یه آیپاد نسل ۲ و mc مدل دارم که به کارم نمیاد اصلا!
اگه کسی میخواد در خدمتم
مشخصاتش که نسل ۲ و هشت گیگه. جعبه داره و کابلش هم هست. (کابلش یه خورده ظاهرش نامناسبه ولی عالی کار میکنه)
هدفون نداره و خیلی وقت پیش خراب شد
فرمورش آخرین نسخه یعنی ۴.۲.۱ هست و جیلربیک شده
از نظر فنی سالمه و تاچ و همه چی ۱۰۰درصد سالمه و عالی کار میکنه با اینکه زیادم کار کرده
ولی از نظر ظاهری تمیز نیست. صفحه چند تا خط بزرگ داره. پشتش هم آیپادا دیگه خودتون میدونید چه جوریه. خش زیاد داره
دکمه ولوم هم مشکل داره و اکثر مواقع کار نمیکنه
ولی بازم میگم فنی مشکلی نداره اصلا.
در مورد قیمت الان تو این گرونی یا پلیر خیلی ساده هم بخواید بگیرید ۷۰-۸۰ تومن هست دیگه.
ولی این هرچی باشه آیپاده و وایرلس داره صفحه مالتی تاچ عالی و شتاب سنج و مهم تر از همه کلی بازی و برنامه که واقعا ارزش میده به دستگاه
من قیمت مقطوع تعیین میکنم و ۹۵ تومن
به هیچ وجه زیر این قیمت پیشنهاد ندید. و اگه براتون گرونه خواهشا تاپیکو نادیده بگیرید به کل.
اصلا تو فروش عجله و اصرار ندارم.
حضوری فقط در یزد
بقیه جاها پستی بعد از واریز وجه
سلام
یه آیپاد نسل ۲ و mc مدل دارم که به کارم نمیاد اصلا!
اگه کسی میخواد در خدمتم
مشخصاتش که نسل ۲ و هشت گیگه. جعبه داره و کابلش هم هست. (کابلش یه خورده ظاهرش نامناسبه ولی عالی کار میکنه)
هدفون نداره و خیلی وقت پیش خراب شد
فرمورش آخرین نسخه یعنی ۴.۲.۱ هست و جیلربیک شده
از نظر فنی سالمه و تاچ و همه چی ۱۰۰درصد سالمه و عالی کار میکنه با اینکه زیادم کار کرده
ولی از نظر ظاهری تمیز نیست. صفحه چند تا خط بزرگ داره. پشتش هم آیپادا دیگه خودتون میدونید چه جوریه. خش زیاد داره
دکمه ولوم هم مشکل داره و اکثر مواقع کار نمیکنه
ولی بازم میگم فنی مشکلی نداره اصلا.
در مورد قیمت الان تو این گرونی یا پلیر خیلی ساده هم بخواید بگیرید ۷۰-۸۰ تومن هست دیگه.
ولی این هرچی باشه آیپاده و وایرلس داره صفحه مالتی تاچ عالی و شتاب سنج و مهم تر از همه کلی بازی و برنامه که واقعا ارزش میده به دستگاه
من قیمت مقطوع تعیین میکنم و ۹۵ تومن
به هیچ وجه زیر این قیمت پیشنهاد ندید. و اگه براتون گرونه خواهشا تاپیکو نادیده بگیرید به کل.
اصلا تو فروش عجله و اصرار ندارم.
حضوری فقط در یزد
بقیه جاها پستی بعد از واریز وجه
فایل های ضمیمه
Last edited: