• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ipod touch 32 GB 4generetion کم کارکرد با گارانتی شاب سان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
این دستگاه بیشتر از اینکه کار کرده باشه گوشه کمد افتاده چون من آیفون داشتم و زیاد از آیپادم استفاده نمیکردم

دستگاه 6 ماه کارکرده ولی واقعا در حد یه دستگاه 2 ماه کارکرده هست

گارانتی هم داره

شاید به عقیده خیلی ها گارانتی در ایران فایده نداشته باشه اما برای افرادی که قراره جنس دست دوم بخرن گارانتی یه مدرک قابل اطمینان هست تا بتونید مطمئن بشید که این دستگاه 6 ماه کار کرده

ضمنا 6 ماه دیگر هم از گارانتیش باقی مونده

این دستگاه هم مثل بقیه آیپاد ها همان خط و خش های معروف را داره ولی صفحه نمایش کاملا تمیز و بدون خط و خش هست و از روز اول روش برچسب محافظ نصب کردم

وسایل همراه دستگاه :

یک عدد قاب ژله ای کپدیس

شارژر

کابل

هدفون

از لحاظ فنی دستگاه را کاملا تضمین میکنم

باطری صفحه نمایش دکمه هوم همه چیز اوکی هست

دستگاه همراه با گارانتیش و قاب کپدیس و شارژر برام 650 درومده

تاپیک به حالت مزایده ای تغییر کرد

به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد

از امروز تا آخر این هفته

قیمت پایه 1000 تومن
smilingsmiley.gif

قیمت خارج از مزایده 395

دستگاه فروخته شد

فایل های ضمیمه

• IMG_0662.JPG
    IMG_0662.JPG
    101.9 KB · نمایش ها: 295
  • IMG_0657.JPG
    IMG_0657.JPG
    99.4 KB · نمایش ها: 314
  • IMG_0658.JPG
    IMG_0658.JPG
    171.8 KB · نمایش ها: 322
Last edited:

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
آپپ واسه داداش گلم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
قیمت پایه 450؟
یعنی شما قصد دارین بالای 450 و نهایتا حداقل 450 بفروشین؟
آخه زیر قیمت پایه که نمیشه پیشنهاد داد

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
view رو عشقه!:دی

آپ

kingunivers

Registered User
لایک‌ها
37
دادا دمت گرم :rolleyes:
اين زير فروشا بازار مارو خراب كرده بودن بالا خره يكي قيمت خوب دادا :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
دادا دمت گرم :rolleyes:
اين زير فروشا بازار مارو خراب كرده بودن بالا خره يكي قيمت خوب دادا :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

قیمتم اگه پایین نباشه بالا نیست

به هر حال دستگاه با گارانتی 60 - 70 تومن گرونتره دیگه + وسایلی هم که همراه دستگاه

هست را هم باید مد نظر داشت بلاخره اینا هم بابتش پول پرداخت شده.

مطمئن باشید کسی که زیر فروش هست و دستگاهشو با قیمت پایین تر از عرف میفروشه

خودش هم پول زیادی بابتش نداده و یک دستگاه دست چندم را داره میفروشه و دوستانی هم

که میخرن فکر نکنن که برد کردن چون معلوم نیست دستگاه چند دست چرخیده و باهاش چطور

رفتار شده

view رو عشقه!:دی

آپ

جمال خودتو عشقه

البته من از جمال تو فقط همین دختره رو تصور میکنم :lol:

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
عزیز قیمت بالاست حداقل150 تا100 تومن گرونتره

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز قیمت بالاست حداقل150 تا100 تومن گرونتره

اولا

ممنون از اسپمتون که مایه آپه و باعث خرسندیه بنده

دوما

یه ندایی همیشه تو گوش من میگه که یا جنستو به قیمت بفروش یا آتیشش بزنو مفت نفروش:blink:

سوما

گفتم که دستگاه برام 650 آب خورده شما میگی 350 خریداری؟ یعنی یه چیزی در حدود 55% زدی تو سر مال

شما برو یدونه از همین آیپادای ارزون پیدا کن و خوشحال باش و امیدوار باش که نفر 7 یا 8 نیستی که دستگاه به دستت رسیده

نفر اول :cool: نفر دوم :wacko: نفر سوم :mad: نفر چهارم
upsidedwnsmiley.gif
نفر پنجم
evil.gif
نفر ششم
blinksmiley.gif
نفر هفتم
ph34r2.gif

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اولا

ممنون از اسپمتون که مایه آپه و باعث خرسندیه بنده

دوما

یه ندایی همیشه تو گوش من میگه که یا جنستو به قیمت بفروش یا آتیشش بزنو مفت نفروش:blink:

سوما

گفتم که دستگاه برام 650 آب خورده شما میگی 350 خریداری؟ یعنی یه چیزی در حدود 55% زدی تو سر مال

شما برو یدونه از همین آیپادای ارزون پیدا کن و خوشحال باش و امیدوار باش که نفر 7 یا 8 نیستی که دستگاه به دستت رسیده

نفر اول :cool: نفر دوم :wacko: نفر سوم :mad: نفر چهارم
upsidedwnsmiley.gif
نفر پنجم
evil.gif
نفر ششم
blinksmiley.gif
نفر هفتم
ph34r2.gif

دوست محترم اگه خیلی بهت برمیخوره وقتی بهت میگن قیمتت بالاست لزومی نداره اینجوری اهانت کنی به کسی
مشابه همین آیپاد توی این فروم و فروم های دیگه بین 380تا420 با توجه به لوازم جانبی و مدت کارکردش داره فروخته میشه
نکته آخر اینکه شما شاید اینو رو زمین پیدا کرده باشی یا شایدم 2میلیون بالاش پول داده باشی!! موقع فروش شما نباید با توجه به قیمتی که خریدی قیمت پیشنهاد بدی
بلکه با توجه به قیمت روز و کسر30% (طبق عرف) قیمت جنست مشخص میشه حالا اگه تو ارزونی خریده بودی هم میومدی قیمت خریدت رو بگی؟!
ربطی نداره چند خریدی، مهم قیمت روزه

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
دوست محترم اگه خیلی بهت برمیخوره وقتی بهت میگن قیمتت بالاست لزومی نداره اینجوری اهانت کنی به کسی
مشابه همین آیپاد توی این فروم و فروم های دیگه بین 380تا420 با توجه به لوازم جانبی و مدت کارکردش داره فروخته میشه
نکته آخر اینکه شما شاید اینو رو زمین پیدا کرده باشی یا شایدم 2میلیون بالاش پول داده باشی!! موقع فروش شما نباید با توجه به قیمتی که خریدی قیمت پیشنهاد بدی
بلکه با توجه به قیمت روز و کسر30% (طبق عرف) قیمت جنست مشخص میشه حالا اگه تو ارزونی خریده بودی هم میومدی قیمت خریدت رو بگی؟!

شما قبل از اظهار نظر نوشته های پست اول این تاپیک را بخون دوست جنگجو

من نوشتم دستگاه با گارانتیه(با گارانتی حداقل 60 تومن گرونتره الان قیمت روزش در کمترین حالت ممکن بدون گارانتی 570 تومنه حالا شما 60 بهش اضافه کن میشه 630 قیمت با گارانتی)

حالا به این 630 اگه قیمت قاب و شارژر رو اضافه کنید از قیمت 650 هم که من گفتم میزنه بالاتر ولی من همون 650 که برام تموم شده میخوام بفروشم نه بیشتر

حالا طبق استدلال خودتون

195= 30%* 650

455=650-195

نکته مبهمی باقی میمونه؟

Last edited:

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43

دوست عزیز فرضا که شما درست میگی، آیپاد ماله ایشونه شاید دوست داشته باشه 800 بفروشه... شما اگه می خوای پیشنهاد بده اگه هم نه صفحه رو ببند اگه از قیمت ناراحتی.

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز فرضا که شما درست میگی، آیپاد ماله ایشونه شاید دوست داشته باشه 800 بفروشه... شما اگه می خوای پیشنهاد بده اگه هم نه صفحه رو ببند اگه از قیمت ناراحتی.

اولا من هم مخلص شما هستم هم اون دوستمون

اما انصافا من قیمت فضایی ندادم

30% کم کردم شده 450 تومن

تازه این 30% را مغازه دار بیچاره با توجه به هزینه های اجاره مغازه و .... کم میکنه تا دوباره بتونه بفروشه و یه سودی بکنه

30% وقتی از قیمت جنس کم میشه خیلی به نفع مصرف کننده هست چون نه اجاره مغازه میده و نه هزینه های جانبی دیگر

عزيز عكسات خوب بودش اين آخري خراب شدش دي:

آپ................

اونایی که خوب شده کار من نبوده کار دوربین دیجیتال کنون بوده:wub:

اونی هم که بد شده واسه اینه که سعی کردم با فلش عکس بگیرم که آیپاد بهتر معلوم بشه:)

ممنون از آپ

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
داداش اینجا فقط میخوان جنستو مفت بخرن.
من خودم یه ایپاد 32 گذاشتم تو این سایت مثل مال شما گارانتی شابسان داشت و 130 تومن هم لوازم داشت.شارژر اصل اپل(نه از این تقلبی ها)40 تومن.شیلد زگ فول بادی محصول امریکا 60 تومن. کیف لپتابی 10 تومن. 12 dvd بازی و برنامه 20 تومن. اینم لینکش:
http://forum.persiantools.com/t248236-page3.html

ولی هر کس میومد میگفت 380 یا 90 بیشتر نمارزه. ولی من تو الدیجیتال 445 فروختمش.اینم لینک الدیجیتال:
http://alldigitall.ir/specs.aspx?pid=6250

تو این سایت ادم گل و منصف زیاد هست ولی یه مشت مفخور هم در این بین هستن.(به کاربران واقعی و گل سایت توهین نشه.)
با این که عرف بازار 20 درصد کاهش قیمت برا دستگاه دست دوم هست بعضی از گوشی ها با کمتر از 10 درصد کاهش قیمت فروخته میشن ولی بعضی هاش هم مثل ایپاد منو شما که مال من 700 تومن نوش بود باید با 45 درصد کاهش قیمت فروخته بشه.جنستو بذار تو الدیجیتال بهتر فروش میره.

i love justice

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم یه ایپاد 32 گذاشتم تو این سایت مثل مال شما گارانتی شابسان داشت و 130 تومن هم لوازم داشت.شارژر اصل اپل(نه از این تقلبی ها)40 تومن.شیلد زگ فول بادی محصول امریکا 60 تومن. کیف لپتابی 10 تومن. 12 dvd بازی و برنامه 20 تومن. اینم لینکش:

ولی هر کس میومد میگفت 380 یا 90 بیشتر نمارزه. ولی من تو الدیجیتال 445 فروختمش.اینم لینک الدیجیتال:
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

تو این سایت ادم گل و منصف زیاد هست ولی یه مشت مفخور هم در این بین هستن.(به کاربران واقعی و گل سایت توهین نشه.)
با این که عرف بازار 20 درصد کاهش قیمت برا دستگاه دست دوم هست بعضی از گوشی ها با کمتر از 10 درصد کاهش قیمت فروخته میشن ولی بعضی هاش هم مثل ایپاد منو شما که مال من 700 تومن نوش بود باید با 45 درصد کاهش قیمت فروخته بشه.جنستو بذار تو الدیجیتال بهتر فروش میره.

ممنون از پیشنهادت برادر

اولا که این آیپاد قابل تک تک بچه های اینجا رو نداره

من برای جنسم یه قیمتی تعیین کردم و از اینکه کسی بیاد و قیمت پایین بده اصلا ناراحت نمیشم

ولی خوب فکر میکنم هر چیزی یه قیمتی داره

صرفا به دلیل اینکه یه عده دلال میان و دستگاه های دست دوم رو میخرن و دوباره به عنوان دست سوم و دست چهارم و حتی دست پنجم میفروشن و البته قیمتاشونم احتمالا پایینه چون بر فرض ایپاد 8 گیگ کارکرده رو خریده 250 تومن حالا اگه 270 هم بفروشه براش مهم نیست

ولی یک نکته خیلی مهم بگم به دوستان

موقع خرید آیپاد بیشتر از هر وسیله دیگه باید دقت کنید

حالا چرا؟؟

به دلیل اینکه آیپاد در جعبش شارژر وجود نداره و خیلی ها از شارژر های غیر اورجینال استفاده میکنن و این شارژر ها مادربورد و باطری آیپاد را نابود میکنه و بعد از مدتی دستگاه رو از کار میندازه

اگه صاحب قبلی ایپاد ( یا صاحبان قبلی آیپاد ) از دستگاه خوب مراقبت نکرده باشن دستگاه خراب میشه

من خودم با اینکه شارژر را به اسم اورجینال خریدم ولی به خاطر 1% احتمال اینکه شارژرم اصل نباشه خیلی کم و به ندرت ازش استفاده میکنم و معمولا با لبتاپ شارژش میکنم

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2

مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

دوست عزیز تبلیغ در ال دیجیتال پولیه یا مجانی؟

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
از بعد از عید تا حالا پولی شده. 10 تومن میگیرن. ولی دیگه مشکلی برا اعتماد سازی و این چیزا ندارین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا