سلام دوستان چندی پیش یه تایپیک واسه فروش این زدم ولی به کلی یادم رفته بود که هنوز اینو دارم ولی این بار قیمتش رو تغییر دادم
دوستان ایپاد کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداشته بنده این رو از همیجا خریداری کردم که فروشنده قبلی به دلیل اینه دکمه هموش کمی خراب شده بود اینو واسه تعمیر داد که بعد از تعمیر دکمه هوم ال سی دی تار میشه بنده همینجوری خریداری ولی از شانس بده من همون روزی که رسید از دستم افتاد و ال سی دی شکست
پس الان هیچ مشکلی نداره و فقط یه ال سی دی میخواد هم جعبه داره هم هندسفری هم کابل خلاصه سالمه با یه ال سی دی راه میوفته تمام
قیمت تاچ و ال سی دی هم تو سایت مهرگان زده 100 تومن تازه با تاچش 100 تومن اگه دوستان جایی سراغ داشته باشن مطمعن هستم ارزونتر هست تازه از بنده تاچش هم سالمه
خلاصه همه جوره حسابش کنی عالیه قیمت
پشت ایپاد هم خوب طبق معمول همه ایپاد ها خش داره
این تمام مشکلات ظاهر و باطن بود کسی خواست بنده در خدمت هستم
واسه بنده کمی بالا افتاد والا خودم تعمیرش میکردم و استفاده میکردم
اینم یه سری عکس از ایپاد
دوستان ایپاد کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداشته بنده این رو از همیجا خریداری کردم که فروشنده قبلی به دلیل اینه دکمه هموش کمی خراب شده بود اینو واسه تعمیر داد که بعد از تعمیر دکمه هوم ال سی دی تار میشه بنده همینجوری خریداری ولی از شانس بده من همون روزی که رسید از دستم افتاد و ال سی دی شکست
پس الان هیچ مشکلی نداره و فقط یه ال سی دی میخواد هم جعبه داره هم هندسفری هم کابل خلاصه سالمه با یه ال سی دی راه میوفته تمام
قیمت تاچ و ال سی دی هم تو سایت مهرگان زده 100 تومن تازه با تاچش 100 تومن اگه دوستان جایی سراغ داشته باشن مطمعن هستم ارزونتر هست تازه از بنده تاچش هم سالمه
خلاصه همه جوره حسابش کنی عالیه قیمت
پشت ایپاد هم خوب طبق معمول همه ایپاد ها خش داره
این تمام مشکلات ظاهر و باطن بود کسی خواست بنده در خدمت هستم
واسه بنده کمی بالا افتاد والا خودم تعمیرش میکردم و استفاده میکردم
اینم یه سری عکس از ایپاد