- نوشتهها
- 334
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان عزیز!
فروش بصورت مزایده هست و تاریخ اتمام مزایده در انتها نوشته شده!
از عنوان تاپیک معلومه!
ورژن 4.3.3 هست و جیلبریک شده!
تا برج 9 هم ضمانت شاب داره! ( که برای من اصلا مهم نیست )
روش هیچ خط و خشی نداره ولی پشتش با توجه به جنسش و خاصیتی که همه محصولات اپل دارن تا حدودی خش داره که با یه قاب ژله ای همه چیز حله!
محصول هم شامل ایناست : خود آیپاد،کابل یو اس بی ، هدفون ، یک عدد کیف مخصوص Capdase ، یک عدد قاب ژله ای مارک Capdase !
قیمت پایه رو هم خودم میزارم 240 هزار تومان و پله های افزایش هم 5 هزار تومان!
خریداران واقعی هم پی ام بزنن تا عکس از دستگاه خدمتشون بدم!
دستگاه رو از یکی از بچه های همینجا حدود 10-12 روز هست خریدم و متاسفانه هر کار کردم با ios نتونستم کنار بیام و تنها دلیل فروشش همینه!
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هیچ مشکلی نداره!
هم میتونم حضوری توی تهران تحویل بدم و هم به صورت پست برای بقیه دوستان!
مزایده هم تا یک یک شنبه شب ساعت 10 برقراره و به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد!مگر اینکه زودتر از موعد به قیمت مدنظرم برسه قیمت و تقدیم خریدار بکنم!
فروش بصورت مزایده هست و تاریخ اتمام مزایده در انتها نوشته شده!
از عنوان تاپیک معلومه!
ورژن 4.3.3 هست و جیلبریک شده!
تا برج 9 هم ضمانت شاب داره! ( که برای من اصلا مهم نیست )
روش هیچ خط و خشی نداره ولی پشتش با توجه به جنسش و خاصیتی که همه محصولات اپل دارن تا حدودی خش داره که با یه قاب ژله ای همه چیز حله!
محصول هم شامل ایناست : خود آیپاد،کابل یو اس بی ، هدفون ، یک عدد کیف مخصوص Capdase ، یک عدد قاب ژله ای مارک Capdase !
قیمت پایه رو هم خودم میزارم 240 هزار تومان و پله های افزایش هم 5 هزار تومان!
خریداران واقعی هم پی ام بزنن تا عکس از دستگاه خدمتشون بدم!
دستگاه رو از یکی از بچه های همینجا حدود 10-12 روز هست خریدم و متاسفانه هر کار کردم با ios نتونستم کنار بیام و تنها دلیل فروشش همینه!
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هیچ مشکلی نداره!
هم میتونم حضوری توی تهران تحویل بدم و هم به صورت پست برای بقیه دوستان!
مزایده هم تا یک یک شنبه شب ساعت 10 برقراره و به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد!مگر اینکه زودتر از موعد به قیمت مدنظرم برسه قیمت و تقدیم خریدار بکنم!
Last edited: