• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6 inch BLACK زیر قیمت بازار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
فروش Kindle Fire آمازون

KO-slate-main-lg-hp._V148620778_.jpg

قیمت در سایت آمازون: 199 دلار

قیمت تحویل درب منزل شما در ایران: 555 هزار تومان (به تاریخ امروز 24 آگوست 2012)

قیمت در بازار ایران: از 630 تا 680 هزار تومان

-------------------------------------------------------------------

فروش Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6 inch BLACK

With Special Offers
نسخه دارای تبلیغات
قیمت دارای نسخه تبلیغات در سایت آمازون: 139 دلار

قیمت تحویل درب منزل 155 دلار پی پال و یا به تاریخ امروز (23 آگوست 2012) 353500 هزار تومان

قیمت در بازار ایران: 435 هزار تومان به بالا

1.jpg

خرید و ارسال درب منزل شما در ایران.

با خرید تعداد هزینه کمتر می شود.

دستگاه بصورت هدیه با کارت پستال ارسال میشه تا امکان گمرکی خوردن به حداقل برسه.

برای اطلاعات بیشتر برای نحوه خرید و ... به انجمن ما مراجعه کنید.

برای دوستان با امتیاز بازارچه:
امکان پرداخت نصف هزینه کل وجود داره که ما جنس رو خریداری می کنیم و با اسم شخص به همراه دستگاه عکس میگیرم و روی انجمن در اینجا قرار میدیم. سپس نصف دیگه هزینه پرداخت میشه و جنس به آدرس شما در ایران ارسال میشه. هزینه باقیمانده به قیمت دلار پی پال روز حساب میشه.

این مورد تنها برای کسب امتیاز بازارچه و جلب اعتماد دوستان به سایت ما هست.

انجمن شیپینگ ایران - فروش اجناس مارک دار - خرید از سایت های خارجی

شیپینگ ایران - فروش اجناس مارک دار - خرید از سایت های خارجی

صفحه فیسبوک ما shippingiran.com | Facebook

برای هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

Y!Messenger: shippingiran

Last edited:

Elven_Dawn

Registered User
لایک‌ها
52
از اوناست که تبلیغات داره یا بدون تبلیغاته؟
در ضمن بدون و قصد و غرض و فقط برای خیرخواهی میگم، این روش اعتمادسازی زیاد جواب نمیده. چون اگه (دور از جون شما) یکی بخواد کلاهبرداری کنه، میتونه یه دستگاه بخره، با اسم هزار نفر ازش عکس بگیره. چیزی رو ثابت نمیکنه.
به هر حال احتمالاً اولین مشتریتون خودم میشم. فقط یه چند روزی باید صبر کنم تا پول بیاد دستم. چون خودم یکی از این دستگاه داشتم، فروختم. الان خیلی پشیمونم. خیلی.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
درجواب شما دوست عزیز، و شرمنده از اینکه دیر پاسخ میدم:

مورد تبلیغات رو این رو اجازه بدید فردا از فروشنده بپرسم. گرچه حتی اگه با تبلغ هم باشه قیمت سایت آمازون مدل با تبلیغش 139 دلار هست، بدون هزینه حمل به ایران و کارمزد و ... پس حتی اگه با تبلغ باشه قیمت خوب هست. حالا برای اطمینان این روهم میپرسم.

فقط اینکه بدون جلد هست.

برای روش اعتماد سازی هم حق با شماست. اما من هم یک بار به عنوان فروشنده اعتماد کردم سرم کلاه رفته.

"ویرایش"
در مورد عکس گرفتن از محصول، اسم خود بنده و نام کاربری هم گذاشته میشه. بعد از خرید از طریق وب کم هم بصورت زنده دستگاه رو نشون میدیم. پس از ارسال هم شماره پیگیری پستی داده میشه. هرجور فکر میکنم راه های دیگه رو نمیتونم انجام بدم چون وجه باید همون روز دلار بشه و بفرستیم به حساب اینجا. با توجه به اینکه کارمزدی که ما روی کالاها میگیریم از خیلی از دوستان کمتره، یک روز تغییر نرخ ارز هم میتونه کامزد ما رو حتی تا نصف یا کمتر بکنه.

این تازه شروع فعالیت شرکت ماست و خیلی از کالاهای دیگه رو به قیمت پایین تر نسبت به رقبامون میتونیم عرضه کنیم. همینطور که توی تاپیک حراج لباس های مارک دار داریم فعالیت می کنیم، یک کار جدید هست. تبلت های روز دنیا (به غیر از اپل و سامسونگ. چون واقعا نمیدونم توی بازار ایران چرا اینقدر قیمت پایین تر هست نسبت به خرید از خارج و ارسال به ایران. سامسونگ چون خودش فعالیت داره اما اپل رو نمیدونم چرا) و همچنین تبلت های چینی رو هم فعالیتش رو چند روز کوتاه هست که آغاز کردیم توی انجمن خودمون با گارانتی قیمت که از همه کمتر باشه . آدرس انجمن ما forum.shippingiran.com

ما فعلا در مرحله جمع کردن اعضا و اول راه هستیم بزودی تبلیغات گوگل خودمون رو هم راه میندازیم تا ببینیم خدا چی میخواد. اگر هم دوستان پیشنهادی دارن بفرماین خوشحال میشیم.

forum.shippingiran.com

صفحه فیسبوک ما
shippingiran.com | Facebook

حتما دوستان لایک کنن

تماس گرفتم دوست عزیز. اعلام شد که نسخه دارای تبلیغات هست. در حال حاضر هم تمام شده و هفته آینده براشون میرسه.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا