• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Kindle Paperwhite نسل هفتم آکبند 300ppi

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام
بعد از دو سری تجربه موفق فروش کیندل که تاپیک هاشم اینجا موجوده، دوباره 5 عدد کیندل برای فروش آوردم.
کیندل ها نسل هفتم و 300ppi هستند. کیندل ها نو و آکبند هستند و مستقیم از آمازون آلمان خریداری شده اند.

aozp_1.jpg

137t_2.jpg

لینک تاپیک های قبلی:

لینک تاپیک سری قبل
لینک تاپیک دو سری قبل

قیمت کیندل ها: 610000 تومان مقطوع

شماره تماس: 09359460783

جهت جلب اعتماد شما:
1. من مدیر سایت tuts.ir هستم
2. کار طراحی وب و برنامه نویسی هم انجام میدم
در صورت تمایل همینجا اعلام بفرمایید یا تماس بگیرید.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام ببخشید این تبلیت قابلیت هایلایت داره؟
یا مثلا بالای متن ها روش بشه بنویسی؟

من چندین جلد کتاب دارم pdf هستش میخوام ترجمه لغات بالای کلمات بنویسم هم هایلایت کنم امکانش هست در این مدل؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-97805/Amazon-Kindle-Paperwhite-7th-Generation-E-reader-4GB/کتاب‌خوان-آمازون-کيندل-پيپروايت-نسل-هفتم-ظرفيت-4-گيگابايت/keyword-kindle paper

این مدل هستش برای شما؟؟

بعد یک سوال ماله شما تبلیغاتی هستش یا خیر؟

Last edited:

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام ببخشید این تبلیت قابلیت هایلایت داره؟
یا مثلا بالای متن ها روش بشه بنویسی؟

من چندین جلد کتاب دارم pdf هستش میخوام ترجمه لغات بالای کلمات بنویسم هم هایلایت کنم امکانش هست در این مدل؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-97805/Amazon-Kindle-Paperwhite-7th-Generation-E-reader-4GB/کتاب‌خوان-آمازون-کيندل-پيپروايت-نسل-هفتم-ظرفيت-4-گيگابايت/keyword-kindle paper

این مدل هستش برای شما؟؟

بعد یک سوال ماله شما تبلیغاتی هستش یا خیر؟
سلام
بله همین مدل هست. مدل با تبلیغ هست. البته تبلیغ فقط توی لاک اسکرین هست و نه جای دیگه.
شما اگه فایل هاتون رو به فورمت استاندارد کیندل کانورت کنید هم میتونید های لایت کنید هم Note اضافه کنید و هم از دیکشنری کیندل استفاده کنید. تبدیل فورمت هم با نرم افزار Calibre انجام میشه.

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
بله همین مدل هست. مدل با تبلیغ هست. البته تبلیغ فقط توی لاک اسکرین هست و نه جای دیگه.
شما اگه فایل هاتون رو به فورمت استاندارد کیندل کانورت کنید هم میتونید های لایت کنید هم Note اضافه کنید و هم از دیکشنری کیندل استفاده کنید. تبدیل فورمت هم با نرم افزار Calibre انجام میشه.
يعني چه جوري تبليغش ؟؟

ماله من انگليسي اما pdf فكر كنم اسكن شده باشه ميشه كاريش كرد؟؟ من يه فايل بدم ميشه برام تست كنيد؟ چون من كلا براي يك مجموعه oxford ميخوام بگيرم

ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
يعني چه جوري تبليغش ؟؟

ماله من انگليسي اما pdf فكر كنم اسكن شده باشه ميشه كاريش كرد؟؟ من يه فايل بدم ميشه برام تست كنيد؟ چون من كلا براي يك مجموعه oxford ميخوام بگيرم

ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
کیندل خودم آلمان هست و همراهم نیست. این کیندل ها هم آکبند هستند و امکان تست ندارم.
وقتی شما کیندل رو قفل میکنید روی صفحه کیندل یک عکس تبلیغاتی نمایش داده میشه مثلا تبلیغ یک کتاب. همین.
تا جایی که من اطلاع دارم امکان هایلایپت کردن و نت گذاشتن برای فورمت خود کیندل فقط ممکن هست. باز میتونید با Calibre امتحان کنید ببیید میتونه pdf هاتونو تبدیل کنه یا نه.

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
3 تاش فروخته شد
2تا دیگه موجوده

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18