• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش L90 E2 صفر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazir

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان ماشین صفر هستش 92..سفید..آپشنال (از این آپشنا که بزور میدن به آدم) ...آپشناشم دزدگیر تصویری..روکش صندلی فابریک..سنسور دنده عقب..نمدی زیر کاپوت و صندوق.. ماشین پارس خودرویی هست..تک ایربگ مثل همه مدلای 92 که فعلا دادن بیرون..ماشین تو نمایشگاه هستش واسه همین نمیتونم عکس بذارم..صفره دیگه! تو خیابونا مثلش زیاد هست ;-) اگه کسی هم مشتری بود از نمایشگاه میارمش بیرون که هزینه کمیسیون ندیم..میریم دفترخونه قولنامه مینویسیم با هزینه خیلی کمتر

36900 قیمت

SMS بدید اگه سوالی بود..یا پ خ بدید یا تو تاپیک بپرسید..فرقی نمیکنه ;-)

0939-566-1092

badform

Registered User
لایک‌ها
97
من 34 تومن بدون آپشن ها سراغ دارم یک ماه و خورده ایی هم تو نمایشگاه هست اهواز فروش نرفته.
( آپشن هاتم حدود 600 تومن میشن یکم بالا پایین )
البته اینجا خرج محضر با خریداره که حدود 500 تومن میشه.

mazir

Registered User
لایک‌ها
1
من 34 تومن بدون آپشن ها سراغ دارم یک ماه و خورده ایی هم تو نمایشگاه هست اهواز فروش نرفته.

من از نمایندگی قیمت گرفتم بدون آپشن میگه 35300!! تازه فکر نکنم الان ثبت نامم داشته باشه! ماشین من تا 36600 مشتری داشت!! خداییش میگم

و اینکه آپشن 750-800 پام آب خورد واسه روشن شدن قضیه میگم..ضمن اینکه الان بازار راکده و یه عده میخوان به هر دلیل یه پولی زنده کنن دلیل نمیشه قیمت این باشه..همین که قیمت بازار از نمایندگی پایین تره خودش یه مساله غیر عادیه
منم اهواز ​ساکنم

Last edited:

badform

Registered User
لایک‌ها
97
من از نمایندگی قیمت گرفتم بدون آپشن میگه 35300!! تازه فکر نکنم الان ثبت نامم داشته باشه! ماشین من تا 36600 مشتری داشت!! خداییش میگم

و اینکه آپشن 750-800 پام آب خورد واسه روشن شدن قضیه میگم..ضمن اینکه الان بازار راکده و یه عده میخوان به هر دلیل یه پولی زنده کنن دلیل نمیشه قیمت این باشه..همین که قیمت بازار از نمایندگی پایین تره خودش یه مساله غیر عادیه
منم اهواز ​ساکنم

پس همشهری هستی...ماشین مال خودمونو و تو سایت باما و روزنامه هم آگهی شد و یک ماه و خورده ایی هم تو بهترین نمایشگاه شهرک نمایشگاه ( نمایشگاه سناتور روبرو در ورودی )گذاشتیمش و خبری نیست. قیمت مردم کمتر از نمایندگیه و مشتری نیست تو بازارم اگر قیمتو بالا میدن چون ماشینا مال خودشون نیست و خودشون می دونن فروش نمیره.فردا هم دارم میرم بیارمش بزاریمش زیرپای خواهرم.اون آپشن ها هم احتمالا نمایندگی ( سلطانیان یا....؟ ) دولا چارلا باهات حساب کرده که کارشون همینه متاسفانه.
36600 که خوبه 36 تومنم اگر مشتری داشت و نفروختی اشتباه کردی.
با این قیمتی که شما دادی با خرج سند و پلاک حدود 37.5 می افته پای خریدار که ازت نمی خرن.اینا را برای اطلاعت از بازار میگم حالا اگر می تونی با این قیمت ها بفروشی خیلی خوبه.

mazir

Registered User
لایک‌ها
1
پس همشهری هستی...ماشین مال خودمونو و تو سایت باما و روزنامه هم آگهی شد و یک ماه و خورده ایی هم تو بهترین نمایشگاه شهرک نمایشگاه ( نمایشگاه سناتور روبرو در ورودی )گذاشتیمش و خبری نیست. قیمت مردم کمتر از نمایندگیه و مشتری نیست تو بازارم اگر قیمتو بالا میدن چون ماشینا مال خودشون نیست و خودشون می دونن فروش نمیره.فردا هم دارم میرم بیارمش بزاریمش زیرپای خواهرم.اون آپشن ها هم احتمالا نمایندگی ( سلطانیان یا....؟ ) دولا چارلا باهات حساب کرده که کارشون همینه متاسفانه.
36600 که خوبه 36 تومنم اگر مشتری داشت و نفروختی اشتباه کردی.
با این قیمتی که شما دادی با خرج سند و پلاک حدود 37.5 می افته پای خریدار که ازت نمی خرن.اینا را برای اطلاعت از بازار میگم حالا اگر می تونی با این قیمت ها بفروشی خیلی خوبه.

واقعا مشتری داشت ولی اون طرف یه تلفن نزد که ایقد مشتری اومده بدم یا ندم ماشینو! بازار واقعا داغونه..منون واسه توضیحاتت..در ضمن یک کلامم که نیستم سر قیمت! جا تخفیف داره

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
مدل 91 صفر آبان نزدیک 32 فروششه (e2)

تهران خرج محضر با فروشندست

bluehiman

Registered User
لایک‌ها
46
آقا شاید خیلی بی ربط باشه ولی از من میشنوی نفروش ماشینو بنداز زیر پای خودت
ما 87 گرفتیم جزء اولین سری ها بود که اومد تو بازار
تا الان که پنج سال دقیق میگذره و نزدیک 95 تا کار کرده، فقط خرج روتین یه ماشینو داشته که اونم واسه همه هست (لاستیک و تعویض روغن و تسمه تایم و اینا)
درسته یکم لوازم اصلیش گرونه ولی اگه راننده واقعی پشت رول باشه تو خرج نمی افته
البته نمیدونم سری های جدید هم اون کیفیت رو داشته باشه یا نه (ما از ایران خودرو گرفتیم)
ایشالا که واست فروش بره یا اگه نگه داشتی چرخش واست بچرخه:)

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
چه شهری؟.......

mazir

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از پیشنهادت،،استفاده کردم از ال ۹۰ قبلا،،حق با شماست ولی به پولش نیاز پیدا کردم متاسفانه

hsoft

Registered User
لایک‌ها
88
داداش فکر کنم قیمتا یکم اومده پایین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا