• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Lenovo ThinkPad Tablet

وضعیت
موضوع بسته شده است.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان.
تبلتمو میخوام بذارم برای فروش.
lenovo_thinkpad_tablet_price.jpg
احتمالا" همه نام ThinkPad رو شنیدید که به طراحی شیک با آلیاژهای منیزیم و دوام زیاد معروف هست. بسیار تمیز هست و همیشه توی کیس ِ چرمش بوده هیچ خط و خشی نداره و فقط روی جلد ِ چرمش که اون هم مال ِ شرکت ThinkPad کارخونه برای تبلت زده و اریجینال تهیه شده ممکنه خط هایی ببینید. این تبلت تنها تبلتی هست که تمام پورت ها رو داره و البته قلم هم داره برای نُت برداشتن و من تمام جزوات دانشگاهیم رو توی تبلتم مینویسم و تبدیل به PDF میکنم و نگه میدارم.
پورت ِ USB داره و هر وقت خواستید میتونید USB drive هاتون رو بزنید بهش اعم از هارد یا فلش. موس و کیبورد هم میتونید وصل کنید در ضمن.
پورت SD Card استاندارد داره ، همونهایی که توی دوربین ها استفاده میشه.
86346905575885066633.jpg

از چپ به راست معرفی میکنم : USB Slot ، جای SD Card ، جای سیم کارت.
پورت خروجی HDMI داره.
قلمش بهترین بخشش هست که واقعا" این تبلت رو تکمیل میکنه. همونطور که گفتم من دانشگاه هیچی نمیبردم به جز تبلتم و تمام جزوه هام رو روش مینوشتم.
68761651018699111682.png

از دیگر مشخصاتش صفحه ی 10.1 اینچی با تکنولوژی IPS هست.
قطرش 13.5 هست که با توجه به وجود پورت USB توجیه پذیره و البته کیفیت ساخت ِ بسیار خوب و خَرَکی ِ Thinkpad باعثش شده :دی

57824300235397423128.jpg

خب Let's Talk Money :دی

من این تبلت برام 720 دلار در اومده چون Lenovo فقط به آمریکا و کانادا میفرستاد و پدرم در اومد تا به دستم رسید. فکرم نمیکنم توی ایران بیشتر از 3 تا باشه ازش.
در دلار که ضربش کنی میش 1 ملیون و 550 ، من 300 ازش کم میکنم و میذارم 1 ملیون و 250 هزار تومن.
در آخر هم جزوه ی سر کلاسم رو اتچ کردم که حالش رو ببرید.

فایل های ضمیمه

• Simulation.pdf
    2.1 MB · نمایش ها: 400

hooman_the1

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست من
تبلت فوق العاده اييه فقط يه نكته هست اونم اينه كه امروز تبلت گلكسي نوت چهارهستهاي با گارانتي و بيمه كه براي يادداشت برداري هم فوق العادست 1410 قيمت داره اما از حق نگذريم كيفيت متريال اين زمين تا آسمون با سامسونگ فرق داره
به هر حال اگه يه تخفيف اساسي ميديد من خريدارم وگرنه يه آپ و آرزوي فروش خوب

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
باورم نمیشه این نوشته ها با قلم دیجیتال باشه!!! واقعا فوق العاده ـس! :blink:

آقا این درستون هم خیلی سخته ها! 2 صفحه از اون جزوه شو خوندم خسته شدم!

انشاا... خوب بفروشید :)

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام عزیز خوبی یه سوال بی ربط عزیز کدوم دانشگاه درس می خونید ؟این چه درسیه ؟ ترم چندین ؟ اگه دوست داشتید جواب بدید ممنون

دست خط خیلی قشنگی دارید .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان اگر تبلت شناس باشند میدونند که این مدل یک مدل استثناییست.
اگر هم مایل باشند میتونند قیمتشون رو برام پ.خ. کنند یا همینجا بگن.
اگر ساکن تهران باشن میشه باهاشون راه میام

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
داداش ایده ات فوق العادست

تو چه نرم افزاری نوت هاتو مینوشتی؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حاجی این سیستم عاملش چیه؟

Android 4.0 - Ice Cream Sandwich

سلام
داداش ایده ات فوق العادست

تو چه نرم افزاری نوت هاتو مینوشتی؟

توی برنامه ی دیفالت ِ خودش

سیستم عامل؟
چند گیگ هست؟

116 گیگ خودش. 8 تا هم مموری. سیستم عامل رو هم بالا عرض کردم.

farad

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزيز با توجه به اينكه قيمت اين تبلت الان با كيف و قلم به ٤٣٠ دلار رسىده حالا شما شيپ و ماليات را بياري روش فوقش به 500 برسه با دلار امروز ميشه يك و صد اگه همان سيصد را كم كني ميشه هشتصد مي دونيد كه هر وسيله اي اول كه توليد ميشه قيمتش گرون هست بعد پايين مياد شما بايد قيمت روز را در نظر بگيري

iranian_boy_021

Registered User
لایک‌ها
1
ویندوزیه؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزيز با توجه به اينكه قيمت اين تبلت الان با كيف و قلم به ٤٣٠ دلار رسىده حالا شما شيپ و ماليات را بياري روش فوقش به 500 برسه با دلار امروز ميشه يك و صد اگه همان سيصد را كم كني ميشه هشتصد مي دونيد كه هر وسيله اي اول كه توليد ميشه قيمتش گرون هست بعد پايين مياد شما بايد قيمت روز را در نظر بگيري

دوست عزیز لینک فروشگاهی که 430 با قلم رو زده لطف میکنید؟

به 500 دلار باید هزینه نقل و انتقال ارز و حواله رو هم حساب کنید دوست عزیز.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام بزرگوار
ای گل فروش گل چه فروشی به جای سیم .... وزگل عزیزتر چه ستانی به سیم گل
به لطف یکی از دوستان که در شرکت سازگار ارقام فعالیت مینمایند یکی عدد این غول بچه ها را زیارت نموده ایم اصل رایانه لوحی است حیف است که بفروشید اگر مقدور جنابتان است نگاهدارید برای خود حتما مستحضر هستید که لنوو همان شرکت معظم IBM است که بعد از ابتیاع سهام شرکت توسط برادران چینی موظف به تغییر نام محصولات خود گشته اند که عازم سایر کشورها میگردند
سازگار میگفت قیمت بالا تمام شده این لوح و ترس از عدم استقبال در بازار داخل مانع از واردات عمده آن گشته
یا حق

farad

Registered User
لایک‌ها
30

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما لینکی که دادی واسه این پایینه که استاکش پایینه. موقعی که میشه 1 دونه In Stock شاید بشه 250 دلار هم گرفت. ولی شما میخوای بشینی برسه ته ِ Lot !؟ این تبلت کم تولید میشه ، حتی خود ِ Lenovo هم قول هفته ی دیگه رو داده. اصلا" شما بیارید ، ببینید اولا" میتونید شما با این قیمت بخرید ؟ استاک ها زود تموم میشن ، بعدشم با همه ی دردسر هاش ببینید چه قدر میارزه. یادمه چند وقت پیش ایران دلیور هم به دوستم گفت 1 و 400 ، 3 هفته هم طول میکشه مینیمم ، با این وضع دلار هم معلوم نیست حالا یکم بالا پایین. کسی اگر خریدار باشه مث افرادی که پیغام دادن قیمت دادن ، میاد قیمت پیشنهادیش رو میگه ، قر زدن نداره که .

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
اینهم لینک امازون هزینه حواله هم دلاری ۱۰تومن هستAmazon.com: Lenovo ThinkPad 1838-22U 10.1" 16GB Tablet (No Stylus): Computers & Accessories

با تشکر از لینک دوست عزیز . تنها برای مقایسه می تونید به بنده پخ بدید تا نرخ ریالی که میشه تحویل ایران داد رو براتون ارسال کنم. بدون حساب کامزد ما تا نرخ خام رو داشته باشید.
البته این قیمت آمازون هست شما باید با قیمت ایران مقایسه کنید نه قیمت سایت های خارجی.

نه عزیزم اون نرخ دلار حواله هست نه کارمزد حواله.

از استارتر عزیز هم پوزش میخوام.

Last edited:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون از اطلاعاتتون دوست عزیز

farad

Registered User
لایک‌ها
30
من يك عدد تبلت lenovo a1-07 هفت اينچ دارم اگه خواستي مي توانم مابه التفاوت ان را بدهم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا