• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Lumia 730 Dual SIM سفید بسیار تمیز همراه با گارد نیلکین و محافظ صفحه

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
سلام خدمت همگی
یه Lumia 730 Dual SIM سفید بسیار تمیز همراه با گارد نیلکین و محافظ صفحه
از روز اول روی صفحه نمایش محافظ بود و صفحه نمایش کوچکترین خشی نداره. حتی محافظ صفحه هم بسیار تمیز و بدون خشه.
گارد نیلکین هم با نو براری میکنه
گوشی هیچ لک یا ساییدگی نداره. از روی اول توی گارد بود. فقط دو تا نقطه زدگی خیلی ریز بالای گوشیه که توی عکسا کاملا مشخصه. به خاطر اینکه یه بار توی کیف بود و کلید بهش خورد.
اگه دو تا نقطه نبود باور کنین میشد گوشیو به عنوان آکبند فروخت.
هندسفری، شارژر و جعبه. همگی تمیز و در حد نو
دو ماه کارد
از نظر سخت افزاری 100 درصد سالم و مهلت تست هم میدم. اونقدرم مطمئنم که 10 سال گارانتی میکنم D:
با توجه به گارد نیلکین و محافظ صفحه قیمت 540 تومن تعیین میشه که به نظر خودم خیلی مناسبه. در واقع بدون گارد و محافظ میشه 500
اول واریز بعد ارسال. خودم رامسر هستم و گوشی از طریق پست پیشتاز ارسال میشه.
از نظر اعتماد سازی به بهترین شک اعتماد سازی میکنم.
توی موبایلستان چندین ساله مدیرم و الان مدیر ارشد بخش ویندوزفونم. از هر کی بپرسین تاییدم میکنه:
http://forum.mobilestan.net/member.php?u=240889
توی پرشین تولز هم 6 ساله عضوم. تاریخ عضویتمو ببینین. البته معاملات کمی انجام دادم ولی همون دوستانی که باهاشون معامله انجام دادم توی پرشین تولز خیلی شناخته شده هستن و تاییدم میکنن. توی مشخصات پروفایلم میتونین آمارشو بگیرین.

WP_20150701_15_30_17_Pro.jpg
WP_20150701_15_30_50_Pro.jpg

WP_20150701_15_31_00_Pro.jpg
WP_20150701_15_31_15_Pro.jpg
WP_20150701_15_31_41_Pro.jpg

WP_20150701_15_31_52_Pro.jpg

Last edited:

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
سلام و وقتتون خوش
من قصد خرید دارم و گوشی شما هم بسیار تمیزه..منتها مصرف اصلی من جی پی اس هست..
ممکنه یه تست بگیرید:
1-زیر سقف بدون وای فای و ای جی پی اس(بدون سیم کارت) چقدر طول میکشه تا مکان رو نشون بده و با چه دقتی به متر
2-در فضای باز بدون وای فای و ای جی پی اس (بدون سیم کارت)چقدر طول میکشه تا مکان رو نشون بده و با چه دقتی به متر
مرسی

Last edited:

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
سلام و وقتتون خوش
من قصد خرید دارم و گوشی شما هم بسیار تمیزه..منتها مصرف اصلی من جی پی اس هست..
ظاهرا یه مشکلی دارن این سری گوشیها که تو سایت مایکرو دیدم
مشکلی که همه میگن ایناست:
1-جی پی اس با فاصله زیاد مکان رو اعلام میکنه (معمولا 1 کیلومتر تا 500 متر)
2-جی پی اس و هیر درایو و هیر مپ بدون دیتا نویگیشن نمیده حتی اگر نقشه آفلاین باشه
ممکنه یه تست بگیرید:
1-زیر سقف بدون وای فای و ای جی پی اس(بدون سیم کارت) چقدر طول میکشه تا مکان رو نشون بده و با چه دقتی به متر
2-در فضای باز بدون وای فای و ای جی پی اس (بدون سیم کارت)چقدر طول میکشه تا مکان رو نشون بده و با چه دقتی به متر
مرسی

سلام
حتماً تست میکنم و بهتون خبر میدم.
ولی فکر نکنم این جور مشکلات فقط مربوط به یک مدل باشه. معمولا اینجوری مشکلات دلایلشون چیز دیگه ست و توی مدل های متعددی دیده میشه.
معمولاً اینجوری مشکلات با آپدیت های نرم افزاری حل میشن. شک دارم سخت افزای باشه. مثلاً آپدیت GDR2 واسه 735 منتشر شده و واسه 730 به زودی منتشر میشه.
چون گوشی واسه داداشمه خبر ندارم GPS چطوریه. زیاد از GPS گوشیش استفاده نمیکنه. من خودم 830 دارم و سعی میکنم موقعیت GPS رو روی 830 و 730 مقایسه کنم.

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
.مثلا من نکسوس 5 داشتم که کلا مشکل داشت..بعدا معلوم شد آنتن اتصال درست نداره که با یه قطره چسب درست شد
اما کلا جی پی اس بعضی گوشیا عالی کار میکنه بعضیا معمولی بعضیا افتضاح
اما من به شدت وابسته به جی پی اس هستم..برای همین پرسیدم
ممنون باز..

Last edited:

kurosh08

Registered User
لایک‌ها
189
گوشی توسط دوست عزیز Obaydok خریداری شد
تاپیک قفل بشه

بالا