سلام
آقایون شرمنده به من مربوط نیست ولی اگه نوش ۲۰۵۰ هست من ۱۰۰ تا میخوام! کجا ۲۰۵۰؟ نوش ۲۳۰۰ هست بدون گارانتی. اینم که آکبنده. انصاف رو رعایت کنید.
موفق باشید
داداش موقعی که شما 2270 گرفتید 2400 بودسلام
آقایون شرمنده به من مربوط نیست ولی اگه نوش ۲۰۵۰ هست من ۱۰۰ تا میخوام! کجا ۲۰۵۰؟ نوش ۲۳۰۰ هست بدون گارانتی. اینم که آکبنده. انصاف رو رعایت کنید.
موفق باشید
اگرم نه گرون فروشه نخر ازش.
نه آخه صحبت من اينه كه بحث هايي كه اين دوستان مي كنن جاش توي پ.خ هست نه اينجا. يه موقع است واقعا ينفر از قيمتش اطلاع نداره مثل اون عزيزي كههفته پيش آيفون ٤ ١٦ گيگش رو ١٠٧٠ آگهي كرده بود واسش پ.خ دادم دادا اين قيمت زياده فروش نميره. بعد از چند ساعت اومد قيمت تاپيكشو اصلاح كرد چون واقعا فروشنده بود. بعضيام كه ميان سنگ مفت گنجشك مفت آگهي ميكنن كه سرانجامشون متروكه شدنه. بازم از دوستمون معذرت ميخوام تاپيكش رو شلوغ كرديم. بقيه دوستانم ببخشيد اگه چيزي گفتيم. به دل نگيريد.یه مواقعی کلی هم خط و نشون میکشم تو پست اول که زیر پایه پیشنهاد بشه فلان میکنم و ...
باز میبینم طرف اومده میگه نوش اینقدره من نصف نوش میخرم. نمیدونم والا میخوان بگن گنده ای چیزین ؟ چون اصلا هم خریدار نیستن.حتی به نصف قیمت.
قیمت آک این مکبوک رو هم نمیدونم دوستان از کجا گرفتن. من امروز پاساژ پایتخت دنبالش بودم کسی نداشت ! میگن وارد هم نمیشه.
داداش اگر 100 تا میخوای با قیمت 2050 یه پیغام بده برات بگیرم.
منم 1800 هستم
دوست عزیز اونروزی که ایشون فرمودند 2050 صد تا میخوان ...قیمت بین 2150 تا 2250 بود (بسته به شهر )...
حتما شما هم در جریانید تو این چند روز قیمتها به شدت تنزل پیدا کرده و 100 - 150 تومنی خورده تو سر قیمتش ...البته همون روز هم خدمتت اون برادرمون عرض کردم که 2300 که میگید نیست..بهرحال ...
با توجه به افت قیمت بنده هم 1850 هستم ...
هفته پیش من گرفتم 2270.انصاف داشته باشید!
هفته پیش من گرفتم 2270.انصاف داشته باشید!
به نظرم این بهتره کانفیگ ایر هم همینه و سی دی رام هم نداره و پول بیشتری میدیاقا این بهتره یا مک ایر ؟
من میخوام بگیرم ولی تو انتخابش موندم !
به نظرم این بهتره کانفیگ ایر هم همینه و سی دی رام هم نداره و پول بیشتری میدی