• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش / MBP / اکازیون / مکبوک پرو / 371 / فوق ه تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
یک عدد مکبوک پرو با پارت نامبر 371ZP/A خریداری شده از اپل استور مالزی موجود هست که قصد فروشش رو دارم ( اسپک دستگاه : MacBook Pro (15-inch, Mid 2010) - Technical Specifications )
دستگاه تو این دو سال که از عمرش میگذره در سلامت کامل بوده و درست ازش استفاده شده ! هیچ گون خط و خشی نداره / کارتن و لوازمش سالم و بدون عیب ه / تو این مدت
کمترین جابجایی رو داشته به حدی که میشه گفت مثل دسکتاپ ازش استفاده شده ! دستگاه بدون عیب و نقص هست و باتریش کاملا سالمه
یک کیف ابری هم رو دستگاه هست که از خود اپل استور خریدم که البته فقط برای خود دستگاه جا داره برای نگه داری
قیمت دستگاه 3.200.000 .
سیستم عامل روی 10.8.4 هست

spec ه دستگاه :

MacBook%20Pro%20%2015%20inch%20%20Mid%202010%20%20%20%20Technical%20Specifications.png

من تهران هستم ، کسی خواست حضوری میتونه بیاد ببینه ، برای شهرستان هم بعد از هماهنگی و واریز دستگاه فرستاده میشه !

بیاد بالا

Last edited:

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز قيمت خيلي نجوميه الان mc٧٠٠ در حد نورو كه خيلي سرتر از اينرو بجه ها ٢٥٠٠ خريدوفروش دارند
قيمت اخرو برام pm كنيد

رو چه حسابی !! میگی نجومیه ؟ تو سره مال میخوای بزنی درست بزن عزیزه من
Mc700ه ۱۳ اینچ رو چجوری با این که ۱۵ اینچه مقایسه میکنی ؟ فرق ریلیزشون هم ۵ ماه فقط ! این midه ۲۰۱۰i و Mc700 هم Early ه ۲۰۱۱ !
این گرافیک داره ( جیفورس ۳۳۰ ) و ۷۰۰ گرافیکش اینتلی ه !!
این بچه هایی که میگی رو میشه به ما هم نشون بدی ؟؟ تاپیکی چیزی ندارن ؟‌

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا