Mohsen Rock
Registered User
سلام به همه دوستان. یک عدد گوشی Motorola Defy واسه فروش موجوده. خیلی خیلی تمیزه و هیچ خط و خشی نداره به جز یه خط سطحی و میلیمتری رو صفحه که نمیشه تو عکس نشونش داد (شاید اصلا متوجه نشه کسی ولی واسه اینکه مشکلی پیش نیاد بگم بهتره)
اینم برخی مشخصات گوشی:
1-ضد آب و ضد ضربه
2-صفحه نمايش لمسي خازني 3.7 اينچي با رزولوشن 854*480 پيکسل و تفکيک 16 ميليون رنگ
3-سيستم عامل Android
4-پردازنده 800 مگاهرتزي TI OMAP3610 (رو همهی رام ها 1GH هستش)
5-حافظه داخلي 2 گيگابايت،512 مگابايت RAM
واسه تنوع میخوام عوضش کنم واسه همین پیشنهاد تعویض هم (به جز نوکیا) اگه از گوشیتون خوشم بیاد قبول میکنم(حالا بسته به گوشی سر میدم یا میگیرم)
قیمت پایه رو هم 410 میذارم که با توجه به 560 تومان بودن گوشی منصفانست.
اینم لینک اطلاعات گوشی: موتورولا DEFY [جزئیات]
کلیه متعلقات جعبه هم همراهش هست (هندسفریش استفاده نشده) + یه رم 2 گیگ (2 گیگ هم داخلی داره)
فقط اینکه بارها واسه من پیش اومده اینجا که میان پیشنهاد میدن و میگن میخوایم و چند روز سر کار میذارن مارو. تا الان هیچ حرکتی نکردم ولی از این به بعد اگه کسی اینکارو کنه گزارش داده میشه و نمره منفی هم ثبت میکنم واسه اون کاربر. اینو گفتم که فقط اونایی که وافعا خریدار هستن پیشنهاد بدن.
بنده هم تهران هستم.
اینم برخی مشخصات گوشی:
1-ضد آب و ضد ضربه
2-صفحه نمايش لمسي خازني 3.7 اينچي با رزولوشن 854*480 پيکسل و تفکيک 16 ميليون رنگ
3-سيستم عامل Android
4-پردازنده 800 مگاهرتزي TI OMAP3610 (رو همهی رام ها 1GH هستش)
5-حافظه داخلي 2 گيگابايت،512 مگابايت RAM
واسه تنوع میخوام عوضش کنم واسه همین پیشنهاد تعویض هم (به جز نوکیا) اگه از گوشیتون خوشم بیاد قبول میکنم(حالا بسته به گوشی سر میدم یا میگیرم)
قیمت پایه رو هم 410 میذارم که با توجه به 560 تومان بودن گوشی منصفانست.
اینم لینک اطلاعات گوشی: موتورولا DEFY [جزئیات]
کلیه متعلقات جعبه هم همراهش هست (هندسفریش استفاده نشده) + یه رم 2 گیگ (2 گیگ هم داخلی داره)
فقط اینکه بارها واسه من پیش اومده اینجا که میان پیشنهاد میدن و میگن میخوایم و چند روز سر کار میذارن مارو. تا الان هیچ حرکتی نکردم ولی از این به بعد اگه کسی اینکارو کنه گزارش داده میشه و نمره منفی هم ثبت میکنم واسه اون کاربر. اینو گفتم که فقط اونایی که وافعا خریدار هستن پیشنهاد بدن.
بنده هم تهران هستم.