• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش NEW IPAD 64 GIG 4G BLACK

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت دوستان من یک دستگاه NEW IPAD 64GIG 4G مشکی دارم که کلا 5 ماه کار کرده و هیچ و هیچ و بازم هیچگونه خط و خشی نداره و از اولش توی کیف مخصوصش بوده.ورژن 5.1.1 و جیلبریک شده هست و تمام بازی های روز رو داره و اگه بخواین هم 2 تا بازی جدید GTA ,MODERN COMBAT رو هم برای خریدار میریزم که ارشیو کامل بشه.فروش حضوری تهران.دستگاه رو به همراه کیف 2 تومن مقطوع میفروشم.اگه کسی میخواد به من sms بده. 09123772565 Picture 002.jpgPicture 001.jpg

Picture.jpg

قصد تعویض با دیوایسی رو هم ندارم.
براي فروش به شهرستان،پست بعد از واريز مبلغ ميباشد.
كابل و شارژر اصل هست و يك عدد camera connection kit نيز به همراه دستگاه و كيف،تقديم خريدار محترم ميگردد.

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
امکان واریز بعد از تحویل و تست هست؟

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
امکان واریز بعد از تحویل و تست هست؟
دوسته عزيز من ترجيح ميدم حضوري بفروشم كه خيال هر دو طرف راحت باشه.جلوي خودم ٥ ساعت چك بكنش:دي .به خدا اگه دست مغازه دار بدم،پلمپش ميكنه و به اسمه اكبند ميفروشه.من تهران هستم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوسته عزيز من ترجيح ميدم حضوري بفروشم كه خيال هر دو طرف راحت باشه.جلوي خودم ٥ ساعت چك بكنش:دي .به خدا اگه دست مغازه دار بدم،پلمپش ميكنه و به اسمه اكبند ميفروشه.من تهران هستم

درست میفرمایید من هم جسارت نکردم
اگر تهران بودم مزاحمتون میشدم

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
مراحمي دوسته عزيز،منم اصلا قصد جسارت نداشتم.
متشكرم ازتون.

شما از كجايين؟

Last edited:

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
سفارش کجا هستش
از بقیه جا ها هم عکس بزارید لطفا !
ZP هست،نه امارات ميشه نه امريكا:دي اما نميدونم كجا ميشه!
عكس هم تا غروب ميزارم از همه جاش تا مطمعن مطمعن شين كه هيچ خط و خشي نداره:دي

payam_kh

Registered User
لایک‌ها
365
1900 هستم

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
من اگر از اول مثل اكثر دوستان،١٠٠-٢٠٠ تومان بالاتر از قيمت معمول و منصفانه بازار،قيمت ميذاشتم،و همون ١٠٠-٢٠٠ رو هم تخفيف ميدادم،هم جنسم سريع تر فروش ميرفت هم خريدار كلي دعا به جونم ميكرد :دي :دي (قصد جسارت ندارم).
من قيمتم مقطوع اعلام شده و به هيچ عنوان خودم هم راضي نيستم گرون بفروشم و همين كيفي كه الان با دستگاه دارم اهدا ميكنم رو تو بازار ميتونين ١٥٠ خريد كنين ولي من اصلا قيمتش رو به حساب نياوردم و تحويل خريدار ميدم.
اگر اين دستگاه رو با همين تمييزي و بدون هيچ خط و خش و ضربه خوردگي ايي ،با اين قيمت پيدا نكردين،من تا اخره اين هفته در خدمت هستم.

براي فروش به شهرستان،پست بعد از واريز مبلغ ميباشد.
كابل و شارژر، اصل هست و يك عدد camera connection kit نيز به همراه دستگاه و كيف،تقديم خريدار محترم ميگردد.

Last edited:

Mohamad1331

Registered User
لایک‌ها
14
تاپيك بيا بالابراي فروش به شهرستان،پست بعد از واريز مبلغ ميباشد.
كابل و شارژر، اصل هست و يك عدد camera connection kit نيز به همراه دستگاه و كيف،تقديم خريدار محترم ميگردد.

بالا