• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش nikon d5100 آکبند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
دستگاه آکبند با لنز 18-55 هست

قیمت 1500

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دلیل فروش؟
چرا اینهمه فروش D5100 زیاد شده؟!

3شنبه هفته پیش 1420 قیمت گرفتم با کیت 18-55

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760

فروشش زیاد نشه یکی از بچه های سایت که به دوربین نیاز داره تمام تاپیکهای زی خاکی را کشیده بود بالا

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
دلیل فروش؟

3شنبه هفته پیش 1420 قیمت گرفتم با کیت 18-55

منهم تو پ خ پرسیدم دلیل فروش ج ندادین

حمید خان کجا زیاد شده بگو ما بریم بخریم :D

کم کم دارم یه این نتیجه میرسیم دوربینو نخرم پولشو بزنم به بدن :دی

دیروز تو همین تاپیک یه قیمتی دست ما بود امروز یه قیمت ایشالا فردام یه قیمت . همینطووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووور رو به جلو

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستان دنبال D5100 زیر یک میلیون هستند که دارن تاپیکهارو بالا میارن.

دوربین خیلی خوبیه.
دلیل فروش هم اینه که یه دوربین دیگه هم دارم.این دو تا رو با هم اوردن از اونور.ترجیح دادم این رو رد کنم.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
لطفا عکس کالا همراه با کاغذی که نام کاربریتون روش هست در پست اول بذارید(همون فردا که میخواید بذارید)
48ساعت

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
فروشش زیاد نشه یکی از بچه های سایت که به دوربین نیاز داره تمام تاپیکهای زی خاکی را کشیده بود بالا

یکی از دوستان دنبال D5100 زیر یک میلیون هستند که دارن تاپیکهارو بالا میارن.

دوربین خیلی خوبیه.
دلیل فروش هم اینه که یه دوربین دیگه هم دارم.این دو تا رو با هم اوردن از اونور.ترجیح دادم این رو رد کنم.

آقا من اعتراف میکنم اون فرد منم :D:blush:;)

دلیلشم اینه تو موتورهای جستجو بیاد بالا

دوربین خوبیه اما دیگه نه این قیمت . دوست عزیز تو همین فروم یکی هم داره با 2 سال گارانتی میده 1550 اینم پستش http://forum.persiantools.com/t299372.html#post5653721 یعنی اختلاف قیمت 50 تومن !!!

این دوربین حول و حوش 800 تومن بوده تا رسیده اینجا دست دومش همین ماههای پیش یه تومن فروش رفته . اما دیگه اینکه امروز یه قیمت باشه ساعت دیگه !!!

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
این دوربین حول و حوش 800 تومن بوده تا رسیده اینجا دست دومش همین ماههای پیش یه تومن فروش رفته . اما دیگه اینکه امروز یه قیمت باشه ساعت دیگه !!!

دوست عزیز این دوربین هیچ وقت تو هیچ کجای ایران به این قیمت نرسید..!!
من اون زمانا که دلار 1 تومن و بودو و همه چی ارزون بود امار کامل دوربینو داشتم اون موقع میخواستم 3100 بخرم که بندر حدود 720 قیمت کرده بودم و 5100 حدود 950 بود
کاری به قیمت استارترم ندارم چون به من ربطی نداره
مملکت ما اوضاع و احوال خوبی نداره ,دولت بی عرضه داریم ,بدتر از اون مردم بی انصاف و حروم خور(دو از جون ادم حسابیاشون) قبل اینکه جنس گرون بشه
خودشون جنسو گرون میکنن دلیلشونم اینه بار جدید گرون شده براشون فرقی نداره بار قدیمشونه و قیمت قبل... حالا این وسط 4 تا حروم لقمه بالفطرم پیدا میشه که
جنس نمیفروشن و یهو 30 درصد میزارن رو جنساشون اب از اب تکون میخوره که جای خود داره...و خاک تو سر اونایی که مسئولیت دارن و میبینن و هیچ غلطی نمیکنن
اینا که دلیل اون قسمته البته فقط یه قسمت کوچیکش..
دلم پر بود دیگه ببخشید...:D

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
[/COLOR]

دوست عزیز این دوربین هیچ وقت تو هیچ کجای ایران به این قیمت نرسید..!!
من اون زمانا که دلار 1 تومن و بودو و همه چی ارزون بود امار کامل دوربینو داشتم اون موقع میخواستم 3100 بخرم که بندر حدود 720 قیمت کرده بودم و 5100 حدود 950 بود
کاری به قیمت استارترم ندارم چون به من ربطی نداره
مملکت ما اوضاع و احوال خوبی نداره ,دولت بی عرضه داریم ,بدتر از اون مردم بی انصاف و حروم خور(دو از جون ادم حسابیاشون) قبل اینکه جنس گرون بشه
خودشون جنسو گرون میکنن دلیلشونم اینه بار جدید گرون شده براشون فرقی نداره بار قدیمشونه و قیمت قبل... حالا این وسط 4 تا حروم لقمه بالفطرم پیدا میشه که
جنس نمیفروشن و یهو 30 درصد میزارن رو جنساشون اب از اب تکون میخوره که جای خود داره...و خاک تو سر اونایی که مسئولیت دارن و میبینن و هیچ غلطی نمیکنن
اینا که دلیل اون قسمته البته فقط یه قسمت کوچیکش..
دلم پر بود دیگه ببخشید...:D

والا حرف شما کاملا درسته
اما خب چاره ای نیست . وقتی ملتی سر غذا و رفع گشنگیشون سکوت کردن دیگه اعتراض به قیمت دوربین که کالای لوکسه جای خود داره !
پیرو حرف شما خیلی از این دوربین ها که تو مغازه هاس خرید مدتها قبله ولی فروشنده حتی حاضر به سود نیست میخواد هم به روز بفروشه هم با سود بفروشه . تازه خیلی ها هم طرفداریشو میکنن که پ ن په میخوای به دلار قدیم بفروشه و ضرر بده
ضمنا قیمت 800 رو من از رو بعضی سایتا دیدم
کل اینترنتم دور زدم این خییییییییییییییییلی پایین فروش میرفت
اما الان 1500 واسه دوربینی که انتری لول و تازه با لنز کیته واقعا مسخره است . تازه همونطور که قبلن هم گفتم تا من پولو دستم بگیرم و برم مغازه خرید تو این فاصله این قیمتش دویست تومن بالاترم میره :D
به قول آقای ابطحی

وقتی مقامی به موقع گرانی مرغ میگوید مرغ حیوانی بوده که نافرمانی حضرت نوح را کرده ویا دست امام زمان در یارانه ها دیده شده، و یادست هدایت آقا امام زمان در همه امور کشور نمایان است و یا اعتبارنامه این نمایندگان به امضای امام زمان رسیده و صدها مورد مشابه، طبیعی است که کسانی گمان ببرند دین مشکل زندگی آنهاست.وجمعی به امامان پاک شیعی توهین کنند. نقش خودمان را در این رویگردانی ها از دین نادیده نگیریم .لطفا

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
به قول آقای ابطحی

وقتی مقامی به موقع گرانی مرغ میگوید مرغ حیوانی بوده که نافرمانی حضرت نوح را کرده ویا دست امام زمان در یارانه ها دیده شده، و یادست هدایت آقا امام زمان در همه امور کشور نمایان است و یا اعتبارنامه این نمایندگان به امضای امام زمان رسیده و صدها مورد مشابه، طبیعی است که کسانی گمان ببرند دین مشکل زندگی آنهاست.وجمعی به امامان پاک شیعی توهین کنند. نقش خودمان را در این رویگردانی ها از دین نادیده نگیریم .لطفا

دم این عزیز گرم..ولی ...

boyman354

Registered User
لایک‌ها
0
شماها دارید تو عصر قجری زندگی می کنید.
می خوای بیا 950 مال تو...

mohsendh

Registered User
لایک‌ها
8
نه عزیز من. به زودی این حبابها از بین میرن.
اینشالله که خوب بفروشی

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
شماها دارید تو عصر قجری زندگی می کنید.
می خوای بیا 950 مال تو...

بده 950 ببرم :دی . داداش من عصر قجر هم اینقدر خدایی گرون نبود . خدای ناکرده به شما جسارت نباشه کلا بحث ما رو اینه که چرا باید گرون خرید و چرا باید گرون فروخت ؟

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اطلاعیه ها - خرید و فروش دستگاه های صوتی و تصویری
به منظور اجرای قانون یاد شده تاپیک شما تا زمانی که یک عکس با این مشخصات برای من پی ام کنید باز نخواهد شد
در صورت ایجاد همین تاپیک مجددا بدون رعایت قوانین با شما برخورد خواهد شد

پ.ن: درصورتیکه اشتباهی(مثلا ندیدن عکس با یوزر به دلیل خطای چشم)در قفل شدن تاپیک شما صورت گرفته مراتب رو با پی ام گزارش کنید تا اقدام بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا