چرا اینهمه فروش D5100 زیاد شده؟!
دلیل فروش؟
چرا اینهمه فروش D5100 زیاد شده؟!
3شنبه هفته پیش 1420 قیمت گرفتم با کیت 18-55
فروشش زیاد نشه یکی از بچه های سایت که به دوربین نیاز داره تمام تاپیکهای زی خاکی را کشیده بود بالا
یکی از دوستان دنبال D5100 زیر یک میلیون هستند که دارن تاپیکهارو بالا میارن.
دوربین خیلی خوبیه.
دلیل فروش هم اینه که یه دوربین دیگه هم دارم.این دو تا رو با هم اوردن از اونور.ترجیح دادم این رو رد کنم.
این دوربین حول و حوش 800 تومن بوده تا رسیده اینجا دست دومش همین ماههای پیش یه تومن فروش رفته . اما دیگه اینکه امروز یه قیمت باشه ساعت دیگه !!!
[/COLOR]
دوست عزیز این دوربین هیچ وقت تو هیچ کجای ایران به این قیمت نرسید..!!
من اون زمانا که دلار 1 تومن و بودو و همه چی ارزون بود امار کامل دوربینو داشتم اون موقع میخواستم 3100 بخرم که بندر حدود 720 قیمت کرده بودم و 5100 حدود 950 بود
کاری به قیمت استارترم ندارم چون به من ربطی نداره
مملکت ما اوضاع و احوال خوبی نداره ,دولت بی عرضه داریم ,بدتر از اون مردم بی انصاف و حروم خور(دو از جون ادم حسابیاشون) قبل اینکه جنس گرون بشه
خودشون جنسو گرون میکنن دلیلشونم اینه بار جدید گرون شده براشون فرقی نداره بار قدیمشونه و قیمت قبل... حالا این وسط 4 تا حروم لقمه بالفطرم پیدا میشه که
جنس نمیفروشن و یهو 30 درصد میزارن رو جنساشون اب از اب تکون میخوره که جای خود داره...و خاک تو سر اونایی که مسئولیت دارن و میبینن و هیچ غلطی نمیکنن
اینا که دلیل اون قسمته البته فقط یه قسمت کوچیکش..
دلم پر بود دیگه ببخشید...
به قول آقای ابطحی
وقتی مقامی به موقع گرانی مرغ میگوید مرغ حیوانی بوده که نافرمانی حضرت نوح را کرده ویا دست امام زمان در یارانه ها دیده شده، و یادست هدایت آقا امام زمان در همه امور کشور نمایان است و یا اعتبارنامه این نمایندگان به امضای امام زمان رسیده و صدها مورد مشابه، طبیعی است که کسانی گمان ببرند دین مشکل زندگی آنهاست.وجمعی به امامان پاک شیعی توهین کنند. نقش خودمان را در این رویگردانی ها از دین نادیده نگیریم .لطفا
شماها دارید تو عصر قجری زندگی می کنید.
می خوای بیا 950 مال تو...