• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش pa500 اورینتال آبی رنگ تبدیل به pa2x با رم 256 و هارد 8گیگ همراه با گارانتی 7ماهه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
با سلام

دوستان این کیبورد جریانش ازین قرار هستش که بنده این کیبورد رو برای یکی از دوستان افغانستان خریداری کرده بودم که خیر سرمون یه سودی بکنیم و بدیم به ایشون ولی ایشون نتونستن برگه عبور بین شهری بگیرن و در بین راه ایشون رو میگیرن.

بنده این کیبورد رو کلا 3500 خریداری کردم و همین دیروز هم خریدم .

دستگاه در حد صفر بدون کوچکترین خطو خال

درای 7ماه گارانتی

رم 256 مگابایت برای دخیره سمپل

دارای 8 گیگ هارد داخلی برای دخیره سازی ستها و برنامه های مختلف

کلاویه ها فوقولاده نرم و بدون صدا

مانیتورش اونقدر تاچش عالی عمل میکنه که من خودمم موندم واقعا سریع و بدون کوچکترین ایراد.

قیمت برای فروش همون 3500000 تومان حزینه ارسالشم با خودم فقط برای اینکه چکی که دادم پاس بشه

خود مغازه دار همین قیمت بر میداره پس خواهشا به هیچ وج زیر قیمت پایه پیشنهاد ندین که گزارش خواهد شد.

قیمت این دستگاه بالاتر از این حرفهاست مخصوصا کاسبهای عیزیز میدونن که دیگه تبدیل به 2ایکس دیگه نخواهد اومد و هرچی هستش تبدیل به 800 با رم 64 هستش که اونم 3700 الی 3500 دارن میفروش

دستگاه واقعا تمیزه هستش هرکی بخره سود کرده ضرر نکرده مغازه دارهای محترم بیایین ببرین

دستگاه تا 3 روز برای فروش در این انجمن و انجمنهای دیگه قرار میگیره بعداین 3روز به همون مغازه دار تحویل میدم تا پولم زنده بشه.

این دستگاه رو در انجمنهای دیگه هم برای فروش گذاشتم .به این لینک مراجعه کنید

شماره تماس: 09117223639

DSCF9788.JPGDSCF9787.JPGDSCF9789.JPGDSCF9791.JPGDSCF9792.JPG

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
دوستان دستگاه خدایی نونو هستش در حد صفر گارنتی دار بیا بدو ببر.......

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
با سلام دستگاه به کاربر محترم جناب آقای sia.music20 فروخته شد انشالله که مبارکشون باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا