mohandes23
Registered User
- نوشتهها
- 294
- لایکها
- 263
اسسنز کرید سیندیکت و بتل فرانت برای ایکس باکس ریجن یک دارید؟اگه خیر کی موجود می شه؟
عزیز پخش عمده نشدهوحید جان سلام
داداش دسته جدید x one کی میرسه ؟
فدات
عزیز هیچ فرقی بینه ریجن ها نمیکنه و همه انتخابها سلیقه ای هستببخشید کدام ریجن و چه کدی از ps4 بهترینش هست که همه اونو میخرن تو ایران؟ من اطلاعاتی ندارم ولی شنیدم ریجن 2 اروپا برای ما بهترین ریجن هست
سلام فعلا عزیز پخش عمده نشده و ریجن 2 پخش شدهسلام اقا وحید
اساسینز ریجن 1 واسه ایکس باکس قرار بود بیارین این هفته،چی شد نرسیده هنوز؟
ممنون
سلام نه عزیز ندارمسلام وحید جان
موجود دازید ؟
نه عزیز فعلا ندارماسسنز کرید سیندیکت و بتل فرانت برای ایکس باکس ریجن یک دارید؟اگه خیر کی موجود می شه؟
سلام بله هست 1300سلام دوست عزیز
PS4 ریجن 1 ، 500 گیگ عادی، شاسی c، یا همون cuh-1215a موجود هست، اصلا کلا این مدل جدید ها برای ریجن آمریکا ایران اومده یا نه؟
برای اروپا که خیلی وقته اومده اما من دنبال آمریکا هستم
سلام بله تایید میشه مبارکتان باشهسلام
یه عدد ایکس باکس وان باندل کینکت بازی ویچر+ یک عدد دسته + یه عدد بازی فیفا 16 از آقا وحید خریداری شد و با سرعت هم به دستم رسید
خیلی ممنون
سلام بله عزیز انگار دسته خود اورجینال ps4 هست با همان قابلیتها بدون کوچکترین مشکلی 100 درصد تضمینی سیمش هم فکر کنم 2 متر باید باشهسلام خسته نباشید خواستم بپرسم که دسته ی ps4 مدل xbox one واقعا رو پلی استیشن جواب میده ؟ بدون دردسر و مشکلات جابه جایی دکمه ها ؟ کیفیتش چطوره ؟ و این که سیمش چند متره ؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد . ممنون میشم جواب بدید .
سلام نه عزیز نمیشه تا قیمتش در نیاد نمیشه ولی فکر نکنم از 1850 بالاتر بشهسلام اقا وحید میگم اصلا نمیشه تخمین بزنید چند ماه دیگه x1 elite میارید مثلا 1 ماه دیگه 2 ماه دیگه بازه زمانی مثلا چه قدر ؟؟؟به خاطر قیمتش میپرسم میخوام ببینم قیمتش چند در میاد
این کنسول اگر اشتباه نکنم 12 ابان منتشر شد
لطفا
سلام قیمتش 10 تومن امده پایین و 220 تومن هستسلام.
قیمت بازی cod bo3 برای اکس باکس وان 230 تومن هست؟به نظرتون چه زمانی امکانش هست قیمت پایین تر بیاد؟؟؟
سلام دوست عزیز
PS4 ریجن 1 ، 500 گیگ عادی، شاسی c، یا همون cuh-1215a موجود هست، اصلا کلا این مدل جدید ها برای ریجن آمریکا ایران اومده یا نه؟
برای اروپا که خیلی وقته اومده اما من دنبال آمریکا هستم
سلام بله هست 1300
عزیز پشت کنسول زده خیلی راحت میتونید ببینی روز تولید ماه تولید و سال تولید را نگاه کنیداقا وحید یه سوال که تو تخصص شماس
اگر کسی کنسول x1 خرید از کجا تشخیص بده برای سال چنده ساختش؟؟؟؟
لطفا یه راهنمایی کنید
سلام بله 1650درود
شما ps4 باندل نقره ای بتمن بدون کامیک هم دارین؟
ریجن2؟عزیز پشت کنسول زده خیلی راحت میتونید ببینی روز تولید ماه تولید و سال تولید را نگاه کنید
سلام بله 1650
وحید جان برای PS4 میخوام عزیزبازی The Last Of Us و یک کبف هم از آقا وحید خریداری شد که ارسال کردند.
وحبد جان بازی برای کنترلر Move هستش که دوربین و کنترلر ها رو هم بگیرم؟
اگر بازی براش موجود داری اعلام کن.
ممنون
فقط سفارشی میارم دوست عزیزاقا وحید قصد اوردن بازی detiny the taken king رو برای xbox one ندارید ؟؟؟؟ریجن 1؟؟؟
بله ریجن 2ریجن2؟
عزیز اون مدل شاسی c ندارم ولی 1215a دارم تونستی یه زنگ به من بزنوحید جان سوال منو جواب ندادید، شماره پست 3677، لینک سوالمو کذاشتم
فروش PS4 XBOX ONE کنسول لوازم جانبی و بازیهای اورجینال FALLOUT و RISE OF THE TOMB RAIDER و CALL OF
عزیز تونستی یه زنگ بزنوحید جان برای PS4 میخوام عزیز
دستگاه و بازی ها رو هم تا حالا حضوری از خودت گرفتم