• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ::: فروش S7 Edge - پایه: 1 ت :::

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
1.jpg

شب گوشی رو زدم به شارژ خوابیدم. صبح بیدار شدم دیدم گوشی نه روشن میشه و نه خاموش ، notification led هم روی رنگ سبز مونده بود که الآن خاموش شده ( فکر کنم شارژ باطری تموم شد ). هرچی شد بعد از همین آپدیت آخر اندروید بود :general405:

بنده شهرستانم به تعمیرکار خوب دسترسی ندارم و اعتقادی هم به تعمیر ندارم کلا :general208:
گوشی رو خریدم 2 میلیون. قیمت پایه رو میذارم 1 میلیون ( نصف قیمت )
در جریان باشید که فقط تاچ-السیدی این گوشی به تنهایی 1.100.000 تومان هست. ( لینک )

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

ظاهر گوشی کاملا سالم و تمیز هست. روی صفحه 1 دونه خش جزئی هم نیست ( از روز اول برچسب بوده روی صفحه )
روی لبه بالایی یه فرورفتگی ذره بینی 1 میلیمتری هست - فقط همین. تصاویر فوق گویا هستند.

مدل دقیق: Galaxy S7 Edge SM-G935FD - دو سیم - ظرفیت: 32 گیگ - رنگ: Black Onyx ( سایر جزئیات )
به بالاترین پیشنهادی که تا ساعت 24 روز دوشنبه 14 اسفند 96 ارسال شود تقدیم می شود. کسی هم فوری و خارج از مزایده خواست pm دهند.
ارسال با پست پیشتاز - تیپاکس. هزینه ارسال به عهده خریدار محترم.

در آخر:
- خواهشمندم بحث کارشناسی نفرمایید.
- تعویض متاسفانه ندارم ، فروش فقط نقدی.
- اول ارسال ندارم.
- از سخت افزاری یا نرم افزاری بودن مشکل اطلاعی ندارم. سلامت سایر قطعات از جمله تاچ السیدی تضمین میشه.
- جعبه و لوازم تکمیل هست.

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
سلام.جناب کجا تشریف دارید؟
خریدتون کی بوده و تا کی گارانتی داره؟

loneliest

Registered User
لایک‌ها
195
سلام شیراز ، اواخر شهریور امسال خریدم. بدون گارانتی هم خریدم.
البته برچسب و هولوگرام گارانتی اصلی سامسونگ روی جعبه هست اما خب نمیدونم این گارانتی های اصلی تا چه حد توی ایران رسمیت دارن.

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
سلام کاکو
تست کردی ببینی وارد محیط دانلودینگ میشه یا نه؟
من چند مورد اس 6 و ای5 2017 دیدم که کلا خاموش شدن و حتی شارژ هم نمیگیرن اما وارد دانلودینگ میشن و فلش میشن درست میشه.
صرفا جهت راهنمایی عرض کردم

بالا