• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Samsung Galaxy Note فقط 650 هزارتومان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یک گوشی Samsung Galaxy Note هستش که حرف نداره و نمونه مشابه Samsung Galaxy Noteاست وساخت کره هستش.که اگر کل ایران هم بگردید پیدا ننمی کنید.واینو داییم از ترکیه به سفارش خودم آورده (مهندس کامپیوتره و مثل من عاشق گوشی و کامپیوتر وغیره.زنگ زد بهم و چون درجریان بود من هم مثل خودشم وعاشق گوشی زنگ زد بهم گفت که دایی همچین چیزی اینجا هستش که نمونه مشابه ی Samsung Galaxy Note هستش وساخت کره هم است! و android 4.04 os هم داره.تعجب کردم واما چون داییم داشت می گفت شک نداشتم حقیقت داره.خلاصه گفتم که دوتا برام زحمت بکش بگیر بیار.هرکدوم هم 750 خریده.داییم اومد الان نزدیک دوماهه یکی شو انداختم دم دست ودارم باهاش حال می کنم واما اون یکی بی استفاده که فقط داییم اونجا درش اورده تستش کرده گذاشتمش تو کمدم.

این هم مشخصات :
cpu arm v2
ram 444meg
lcd multi tuch gloria glass
android 4.04 os
200 meg memory
باتری 2500 میلی آمپر ساعت
بقیه مشخصاتش همون note هست با کیف هدفون و شارژر خودش
پشتش هم زده ساخت کره

قیمت پایه:650 هزارتومان.

attachment-205169d1347674849-samsung-galaxy-note-2-shankland.jpg

Last edited:

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
عزیزم عکس؟
با نام کاربری!

و این که یه جوری نشون بدید مشخصات دقیقا اینه!
لینک از محصول!

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
عزیزم عکس؟
با نام کاربری!

و این که یه جوری نشون بدید مشخصات دقیقا اینه!
لینک از محصول!

چشم عکسم میزارم
بله مشخصاتش دقیقا همونه
لینک از محصول پیدا نکردم بعید می دونم باشه

Last edited:

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
داداش اینو میگی!!!
http://forum.persiantools.com/attac...347674849-samsung-galaxy-note-2-shankland.jpg

این که فقط یکیه!!!

یا بیشتر گذاشتی برا من باز نمیشه!!!

این عکسم تبلیغیه! تو نت پره!

شما باید یه عکس با نام کاربری بزاری!

باتری 4500 میلی!!!!!!!!!!!!!!
تبلت هست مگه!!

چشم عکسم میزارم داداشم.
2500 است اشتباه نوشتم ببخشید

درسته عکس بزارید

از کارتنش هم عکس بزار

چشم عکسم می گذارم.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
چندتا باید عکس بزارم داداشم گذاشتم دیگه
بله مشخصاتش دقیقا همونه
لینک از محصول پیدا نکردم بعید می دونم باشه
عکس از تو اینترنت برداشتی گذاشتی.. اونم عکس ه نوت2 ؟؟؟؟ بابا قدیما این مدل تاپیکارو که طرف میزد زرنگتر عمل میکرد...
____
1.عکس با نام کاربری از خود جنس بزار....
2. کسی خام نشه سری خرید کنه... نوت یا ساخت ه سامسونگ داریم یا نمونه بی کیفیت چینی که نهایت 300 تومن قیمت شه...

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
عکس از تو اینترنت برداشتی گذاشتی.. اونم عکس ه نوت2 ؟؟؟؟ بابا قدیما این مدل تاپیکارو که طرف میزد زرنگتر عمل میکرد...
____
1.عکس با نام کاربری از خود جنس بزار....
2. کسی خام نشه سری خرید کنه... نوت یا ساخت ه سامسونگ داریم یا نمونه بی کیفیت چینی که نهایت 300 تومن قیمت شه...

داداش عرض کردم که عکسم می گذارم.نه داداش این نمونه ی مشابه است پشتش هم زده ساخت کره .خیالتون راحت.

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
داداش عرض کردم که عکسم می گذارم.نه داداش این نمونه ی مشابه است پشتش هم زده ساخت کره .خیالتون راحت.

اگه اول ارسال کنید تستش کنم اگه مشابه نوت بود 600 میدم

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
200مگ مموری؟؟؟

بله داداش عرض کردم در تاپیک به غیر از اون و دوسه تا چیز که از مشخصاتش نام بردم بقیه مشخصاتش همون note هست و پشتش هم زده ساخت کره.

اگه اول ارسال کنید تستش کنم اگه مشابه نوت بود 600 میدم

دوست عزیزم جسارت نمی کنم اما راستش یکباری تو همین انجمن از کسی که امتیاز بازارچه اش 24 بوده ضربه خوردم بخاطر همین ترس دارم.بازم میگم جسارت نمی کنم اگر قبلا ضربه نخورده بودم بخدا چیزی که خواسته بودید رو انجام می دادم.

عیبی ندارد اگر مسئله اعتماده چون تو پست رفیق واشنا زیاد دارم میتونم هماهنگ کنم و یه فاکتور از گوشی درست کنم بدم رفیقم که توپسته از طریق همکارانش بفرسته براتون وشماهم بعد اینکه تحویل گرفتید پول رو به پست بپردازید.

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
بله داداش عرض کردم در تاپیک به غیر از اون و دوسه تا چیز که از مشخصاتش نام بردم بقیه مشخصاتش همون note هست و پشتش هم زده ساخت کره.

دوست عزیزم جسارت نمی کنم اما راستش یکباری تو همین انجمن از کسی که امتیاز بازارچه اش 24 بوده ضربه خوردم بخاطر همین ترس دارم.بازم میگم جسارت نمی کنم اگر قبلا ضربه نخورده بودم بخدا چیزی که خواسته بودید رو انجام می دادم.

عیبی ندارد اگر مسئله اعتماده چون تو پست رفیق واشنا زیاد دارم میتونم هماهنگ کنم و یه فاکتور از گوشی درست کنم بدم رفیقم که توپسته از طریق همکارانش بفرسته براتون وشماهم بعد اینکه تحویل گرفتید پول رو به پست بپردازید.

داداش من الان معلوم نیست این چیه !!! شما یه عکس از جعبه و گوشی بزارید ببینیم چی میشه .

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
دوستان خریدار به میزان رم و سی پی یو دقت کنند.فک نکنم اینجوری بشه از اندروید 4 درست و حسابی استفاده کرد. هدف فقط اطلاع رسانی و عدم ایجاد سوء تفاهم بین خریدار و فروشنده بود.

mehran12000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان خریدار به میزان رم و سی پی یو دقت کنند.فک نکنم اینجوری بشه از اندروید 4 درست و حسابی استفاده کرد. هدف فقط اطلاع رسانی و عدم ایجاد سوء تفاهم بین خریدار و فروشنده بود.

تایید میشه;)

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
دادا حداقل یه لینک میزاری ؟
الان اسم گوشی چیه ؟

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
خیر دوست عزیز من خودم الان دارم استفاده می کنم درسته بعضی از بازی ها رو شاید مشکل بخوره اما اکثر بازی هایی رو که من تاحالا خودم نصب کردم راحت اجرا می کنه.به غیر از این در کنارش جاوا هم داره.

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
اینقدر تو سر مال نزنید

من به همین خاطر میگم اول ارسال کنند تا تست بشه ببینیم ارزش 600 تومن رو داره یا نه

blogfa

Registered User
لایک‌ها
1
دادا حداقل یه لینک میزاری ؟
الان اسم گوشی چیه ؟

گفتم داداش هرچی گشتم لینکی پیدا نکردم واقعا گوشی تکی میباشد.
اسم گوشی Samsung Galaxy Note

عکسم سعی میکنم تا بعدازظهر بزارم .فقط فعلا بدونید که عین همون عکسی است که گذاشتم دوستان

اینقدر تو سر مال نزنید

من به همین خاطر میگم اول ارسال کنند تا تست بشه ببینیم ارزش 600 تومن رو داره یا نه

تشکر از شما .داداش خیالتون راحت فقط به غیر از اون دو سه تا چیزی که جز مشخصاتش تو تاپیک نام بردم مثل اندازه رم و.... بقیه مشخصاتش همون مشخصات اصلیه.بله بنده حاضرم با اون شرایط که تو پاسخ قبلی گفتم به شما برایتان بفرستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا