wonnin
مدیر بازنشسته
فروش یک دستگاه نت 4 مدل N910F به رنگ مشکی
با سلام
همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد بالاخره تصمیم به فروش نت 4 نازنینم گرفتم
گوشی فوق العاده تمیز و در حد آکبند هست ، بی هیچ مشکل ظاهری و فنی
توضیحات تکمیلی درباره گوشی :
گوشی نسخه Live Demo Unit هست
نسخه دمو یعنی حالت برقراری تماس و امکان ارتباطات سیم کارتی گوشی فعال نیست
یعنی فعلا نمیتونید از سیم کارتش استفاده کنید .. بعضی ها میگن این مشکل رو سخت افزاری و بعضی ها میگن نرم افزاری میشه درستش کرد اما هنوز کسی مطمئن نیست کدوم روش میشه اوکی کرد
البته جای اسلات سیم کارت مثل همه نت ها تعبیه شده و گوشی هیچ تفاوتی در ظاهر و عملکرد با بقیه نت ها نداره
به هیچ عنوان دست تعمیرکار ندادم
خودم در این مدت برای تست گوشی نت 4 ازش استفاده کردم و خیلی راضی هستم انگار یه تبلت دارم که سیم کارت نمیخوره
همه چیزش سالمه ... فینگر پرینت , سنسور های قلب و وای فای و ان اف سی و همه چیزش سالم و داره کار میکنه ..... بدون هیچ مشکلی ...
کارتن هم داره که اگه اوکی شد واسه فروشش اذیت نمی شید ، شارژر اورجینالش هم هست.. سریالش رو کارتون هم درج شده
واسه کسی خوبه که میخوتد با هزینه کم تجربه استفاده از نوت 4 رو داشته باشه
قیمت پایه رو روی 700میذارم ... اوراقش کنید بیشتر از اینها تاچ و ال سی دیش میارزه
زمان پایان مزایده رو هم 24 پس از آخرین پیشنهاد قرار میدم
اینم از عکسها :
با سلام
همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد بالاخره تصمیم به فروش نت 4 نازنینم گرفتم
گوشی فوق العاده تمیز و در حد آکبند هست ، بی هیچ مشکل ظاهری و فنی
توضیحات تکمیلی درباره گوشی :
گوشی نسخه Live Demo Unit هست
نسخه دمو یعنی حالت برقراری تماس و امکان ارتباطات سیم کارتی گوشی فعال نیست
یعنی فعلا نمیتونید از سیم کارتش استفاده کنید .. بعضی ها میگن این مشکل رو سخت افزاری و بعضی ها میگن نرم افزاری میشه درستش کرد اما هنوز کسی مطمئن نیست کدوم روش میشه اوکی کرد
البته جای اسلات سیم کارت مثل همه نت ها تعبیه شده و گوشی هیچ تفاوتی در ظاهر و عملکرد با بقیه نت ها نداره
به هیچ عنوان دست تعمیرکار ندادم
خودم در این مدت برای تست گوشی نت 4 ازش استفاده کردم و خیلی راضی هستم انگار یه تبلت دارم که سیم کارت نمیخوره
همه چیزش سالمه ... فینگر پرینت , سنسور های قلب و وای فای و ان اف سی و همه چیزش سالم و داره کار میکنه ..... بدون هیچ مشکلی ...
کارتن هم داره که اگه اوکی شد واسه فروشش اذیت نمی شید ، شارژر اورجینالش هم هست.. سریالش رو کارتون هم درج شده
واسه کسی خوبه که میخوتد با هزینه کم تجربه استفاده از نوت 4 رو داشته باشه
قیمت پایه رو روی 700میذارم ... اوراقش کنید بیشتر از اینها تاچ و ال سی دیش میارزه
زمان پایان مزایده رو هم 24 پس از آخرین پیشنهاد قرار میدم
اینم از عکسها :