• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sony C3 Dual سفید

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز 540 دادین،قرار شد 40 تومن رو برگردونم ب حساب،پول پست رو هم چون تخفیف میخواستین من تقبل کردم و 13 تومن پرداخت کردم،با ی حساب ساده میشه 487 تومن. از ی طرف اینجا پیام واسه تخریب میدین از ی طرف اس میدین و پول شارژر رو طلب میکنین.من دروغ نگفتم و نمیگم چون پولی ک رفتنیه ارزش اینکارو نداره.:)

Sent from my C6602 using Tapatalk 2
شما درست میفرمایین،اما هنوز 40ت رو پرداخت نکردین و اس ام اس هم میدم میگین که نمیدم! چرا؟ چون توی تاپیک شما رو تخریب کردم!!! حرف حساب میزنم تخریبه؟ میخواین عکس و فیلم تمام ادعاهامو بزارم اینجا تا همه ببینن که دروغ نمیگم؟

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
شما درست میفرمایین،اما هنوز 40ت رو پرداخت نکردین و اس ام اس هم میدم میگین که نمیدم! چرا؟ چون توی تاپیک شما رو تخریب کردم!!! حرف حساب میزنم تخریبه؟ میخواین عکس و فیلم تمام ادعاهامو بزارم اینجا تا همه ببینن که دروغ نمیگم؟

من تا دیشب قرار بود بدم 40تومن رو،گفتم تو همین هفته میدم،نگفتم؟ شما ی ریز اس میدین چی شد چی شد،از امروز صبح ک بحث رو شروع کردین چ اینجا و چ تو اس گفتم نمیدم دیگ،چون شارژر همونی بودش ک فابریک تو کارتون بوده، حتما فیلم و عکس بذارید ،استقبال میشه.فقط بعدش مظلوم نمایی نکنید واسه گرفتن 40تومن.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
من تا دیشب قرار بود بدم 40تومن رو،گفتم تو همین هفته میدم،نگفتم؟ شما ی ریز اس میدین چی شد چی شد،از امروز صبح ک بحث رو شروع کردین چ اینجا و چ تو اس گفتم نمیدم دیگ،چون شارژر همونی بودش ک فابریک تو کارتون بوده، حتما فیلم و عکس بذارید ،استقبال میشه.فقط بعدش مظلوم نمایی نکنید واسه گرفتن 40تومن.

الان یعنی قصد دارین پول این شارژر خراب رو ندین؟ با اس ام اس هم که جواب نمیدین

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
الان یعنی قصد دارین پول این شارژر خراب رو ندین؟ با اس ام اس هم که جواب نمیدین

شمایی ک روز اول و دوم تنها مشکل رو شارژر عنوان کردین منم بهتون گفتم واسه رضایتتون با علم ب اینک شارژر همونی بوده ک تو کارتون بوده قرار شد40 تومن بدم ب شما.چرا بحث رو ب انجمن کشوندین؟ الان ک کشوندین دلیلی واسه پرداخت وجود نداره چون ذهنیت دوستان رو نسبت ب بنده خراب کردین.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
شمایی ک روز اول و دوم تنها مشکل رو شارژر عنوان کردین منم بهتون گفتم واسه رضایتتون با علم ب اینک شارژر همونی بوده ک تو کارتون بوده قرار شد40 تومن بدم ب شما.چرا بحث رو ب انجمن کشوندین؟ الان ک کشوندین دلیلی واسه پرداخت وجود نداره چون ذهنیت دوستان رو نسبت ب بنده خراب کردین.

عزیزم شارژری که توی جعبه بوده اصل نبوده،شارژری که دست من رسیده قطعی داره و نمیتونم ازش استفاده کنم،شارژ نمیکنه گوشی رو.
نظر کاربرا وقتی به شما عوض میشه که بنده رو راضی نکنید،شما شرعا و عرفا و مراما و هرجوری که حساب کنی باید پول شارژر رو به بنده بدی

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
عزیزم شارژری که توی جعبه بوده اصل نبوده،شارژری که دست من رسیده قطعی داره و نمیتونم ازش استفاده کنم،شارژ نمیکنه گوشی رو.
نظر کاربرا وقتی به شما عوض میشه که بنده رو راضی نکنید،شما شرعا و عرفا و مراما و هرجوری که حساب کنی باید پول شارژر رو به بنده بدی

مگ من روز اول گفتم نمیدم ک حالا بعد 4 روز اومدین اینجا مطرح کردین؟ گفتم پولی ک دادین رو واسه قرضم پرداخت کردم و تو همین هفته میریزم ب حسابتون،پس دلیل اینک ب اینجا کشوندین بحث رو و 1000تا مشکل رو گوشی گذاشتین چیه؟ خب حالا از همین عزیزانی ک باهاشون در میون گذاشتین بگیرید پول شارژر رو.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
شما اگر پول شارژر رو بدین من همینجا اعلام میکنم که راضی شدم و مشکلم کاملا برطرف شده،بجز مورد شارژر بقیه موارد رو توافق کردیم،فقط مونده مشکل شارژر،شما جوری صحبت میکنی که انگار یه چیزی هم بدهکار شدم الان!

erfan1723

Registered User
لایک‌ها
244
باسلام.نه قصد دخالت دارم عزیزان و نه قصد جسارت.
ولی بعنوان ی دوست پیشنهادمیدم باهم کناربیاید این چهل پنجاه تومن ها پولی نیس.
والبته استارتر محترم اگه گوشیو کارکرده خریدن پس طرف شارژر اصلی رونداده چون دیگه شارژرهای سونی همهsonyخورده روش و sony ericsonنیست .وخریدار عزیز وقتی بنده خدا گفته پول شارژر رو میده ,میده دیگه یکم صبرپیشه کنین.
انشالله به توافق برسید و تموم شه

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
باسلام.نه قصد دخالت دارم عزیزان و نه قصد جسارت.
ولی بعنوان ی دوست پیشنهادمیدم باهم کناربیاید این چهل پنجاه تومن ها پولی نیس.
والبته استارتر محترم اگه گوشیو کارکرده خریدن پس طرف شارژر اصلی رونداده چون دیگه شارژرهای سونی همهsonyخورده روش و sony ericsonنیست .وخریدار عزیز وقتی بنده خدا گفته پول شارژر رو میده ,میده دیگه یکم صبرپیشه کنین.
انشالله به توافق برسید و تموم شه

من ب ایشون عرض کردم ظرف چند روز اینده 40تومن رو میدم،حتی بعدش دوباره ازشون سوال کردم رضایت کامل دارین یا نه.من اگ اهل پیچیوندن بودم اصلا جوابشونو نمیدادم.بازم چشم ب خاطر شما و دوستان دیگه ای ک با بنده معامله کردن و میشناسن منو پول رو ب حسابشون واریز میکنم.فقط ایشون اعلام کنن ک مشکلشون با همین 40تومن حل میشه و بعدا ادعای دیگه ای نمیکنن.چند روزه ذهنمو بدجوری درگیر کردن واقعا.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
من ب ایشون عرض کردم ظرف چند روز اینده 40تومن رو میدم،حتی بعدش دوباره ازشون سوال کردم رضایت کامل دارین یا نه.من اگ اهل پیچیوندن بودم اصلا جوابشونو نمیدادم.بازم چشم ب خاطر شما و دوستان دیگه ای ک با بنده معامله کردن و میشناسن منو پول رو ب حسابشون واریز میکنم.فقط ایشون اعلام کنن ک مشکلشون با همین 40تومن حل میشه و بعدا ادعای دیگه ای نمیکنن.چند روزه ذهنمو بدجوری درگیر کردن واقعا.

باور کنید من اهل اذیت کردن و بهانه گیری نیستم،توی این سه چهار روز میبینم گوشی با مشکل شارژ میشه اعصابم ریخته بهم،قصد و غرضی درکار نیست،حالا اگر مبلغ رو بزنن به حسابم مشکل حل میشه،ممنون از شما دوست عزیز که نظرتون رو فرمودین.

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
باور کنید من اهل اذیت کردن و بهانه گیری نیستم،توی این سه چهار روز میبینم گوشی با مشکل شارژ میشه اعصابم ریخته بهم،قصد و غرضی درکار نیست،حالا اگر مبلغ رو بزنن به حسابم مشکل حل میشه،ممنون از شما دوست عزیز که نظرتون رو فرمودین.

دوست عزیز مگ من گفتم نمیدم؟ همون روز اول گفتم چشم.برید قیمت بگیرید میدم پولشو،نباید اینجا مشکلی ک رفع شده اونم با این لحن بیان میکردین.الان شما ب 40 تومنتون طبق قرار قبلیمون میرسی اما ذهنیت ی نفرو حتی اگ خراب کرده باشین بعدا مشکل ساز میشه واسم.کارتون اصلا درست نبودش.

Last edited:
بالا