• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش sony ericsson spiro

siavashgg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان
یک عدد sony ericsson spiro دارم که میخوام بفروشمش
توضیحات اینکه گوشی گارانتی اصلی پارس کامتل هستش به همراه کارت گارانتی که تا 91.09.22 اعتبار داره گوشی نزدیک 7 الی 8 ماه کارکرده اونم چون به عنوان گوشی دوم استفاده شده خیلی کم کارکرده رو صفحش خط ریز داره ولی در کل تمیزه وسایل جانبیش هم هندسفری و یه کابل usb هستش (شارژرش گم شده ولی شما میتونید با کامپیوتر شارژ کنید من خودم از شارژر اون یکی گوشیم شارژش میکردم)
قیمت پایه : 70 (زیر پایه نمی فروشم) با c3 و asha 200 تعویض میکنم ما بقی هم سر داده می شود
نحوه ی فروش : فقط حضوری در کرج
عکس ها :
عکس0072.jpgعکس0074.jpg

uuppp
upppppp

Last edited:

vitta

Registered User
لایک‌ها
93
uuuupppp

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
دوست عزیز من خریدارم فقط اول ارسال بعد واریز ...
امتیازمم بد نیست .هستن منو تایید کنن تا خیالتون راحت تر باشه ...
اگه تاکید دارین حضوری که دیگه تو اون حرفی نیست .خوب بفروشیش .
یا حق

siavashgg

Registered User
لایک‌ها
0
داداش مرسی از پیشنهادت.
ولی ترجیح میدم گوشی رو حضوری بفروشم که خریدار همونجا گوشی رو ببینه و تست کنه که مشکلی هم پیش نیاد

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
داداش مرسی از پیشنهادت.
ولی ترجیح میدم گوشی رو حضوری بفروشم که خریدار همونجا گوشی رو ببینه و تست کنه که مشکلی هم پیش نیاد

قربونت .مشکلی که پیش نمیاد ..شما میفرستی برا من البته من قبلش پولو بحساب واسطه میفرستم .یکی ک مورد تایید جفتمون باشه ...
بعد رسیدن گوشی بدستم ایشون پولو واریز میکنن ...اینو گفتم ک دیگه جای هیچ بحث و مشکلی نباشه ...
البته شما صاحب اختیارین .هر طور صلاحه ...
موفق باشی عزیز

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش خواستی میتونی به محمد عزیز بفروشیش مشکلی هم پیش نمیاد
xx1051xx

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18

siavashgg

Registered User
لایک‌ها
0
داداش شما یه واسطه که تو کرج نداری که به تونیم از طریق اون معامله کنیم؟
البته جسارت نباشه ها.

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
داداش شما یه واسطه که تو کرج نداری که به تونیم از طریق اون معامله کنیم؟
البته جسارت نباشه ها.

میدونم حق داری بترسی .ولی خوب عزیز این که مبلغی نیست وقت یه نفر رو بگیرم زحمتش بدم .چند روز پیش یه ان 8 تو شیراز یه ان 8 هم تو تهران(2ماه کارکرد) با واسطه کردم که ارزشه جفتشون 1100000 تومن بود .خوب اون به ریسکش نمی ارزید .خلاصه 70 تومن که با امتیاز که من دارمو دوستان هم تاییدم میکنن ارزش ریسک کردن داره و ترسی نداره عزیز.البته بازم من گفتم که هستن تاییدم کنن با امتیازای بالاتر .بازم اگه هنوز میترسین راه سومی هم هست که اصلا ترسی براتون نداره یکی ک مورد تایید جفتمونه من بحسابش واریز میکنم شمام میفرستی بعد که همه چی اوکی بود اون بنده خدا براتون واریز میکنه پولو ...
دیگه راحت ترین راه و بی دردسرترین راه اینه ...
بازم صاحب اختیاری عزیز.اگه بازم بترسی بازم بهت حق میدم ...چون ماله شماست و معلوم نیست چقدر برا بدست اوردنش زحمت کشیدی .خدا عالمه ...
من در خدمتم عزیز
یا حق

siavashgg

Registered User
لایک‌ها
0
پخ دادام

میدونم حق داری بترسی .ولی خوب عزیز این که مبلغی نیست وقت یه نفر رو بگیرم زحمتش بدم .چند روز پیش یه ان 8 تو شیراز یه ان 8 هم تو تهران(2ماه کارکرد) با واسطه کردم که ارزشه جفتشون 1100000 تومن بود .خوب اون به ریسکش نمی ارزید .خلاصه 70 تومن که با امتیاز که من دارمو دوستان هم تاییدم میکنن ارزش ریسک کردن داره و ترسی نداره عزیز.البته بازم من گفتم که هستن تاییدم کنن با امتیازای بالاتر .بازم اگه هنوز میترسین راه سومی هم هست که اصلا ترسی براتون نداره یکی ک مورد تایید جفتمونه من بحسابش واریز میکنم شمام میفرستی بعد که همه چی اوکی بود اون بنده خدا براتون واریز میکنه پولو ...
دیگه راحت ترین راه و بی دردسرترین راه اینه ...
بازم صاحب اختیاری عزیز.اگه بازم بترسی بازم بهت حق میدم ...چون ماله شماست و معلوم نیست چقدر برا بدست اوردنش زحمت کشیدی .خدا عالمه ...
من در خدمتم عزیز
یا حق

uuuuppppppppp

Last edited:

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
داداش قیمت اخرو واسم پخ کن با اول پرداخت بعد ارسال خودم یه سفید داشتم فروختم البته به قیمت پایینتر اما پشیمون شدم نه واسه قیمت واسه اینکه گوشیه جمع وجوریه و الان دنبال همچین گوشیم فقط فوریه
اگرهم با ارسال مشکل داری کسی رو کرج دارم که تحویل بگیره

بالا