saeed_taj
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,239
- لایکها
- 5,787
سلام دوستان..یک عدد تبلت Samsung tab 4 t231 3g موجوده که سیمکارت میخوره و قابلیت مکالمه و پیامک هم داره...آخرین رام اندروید 4.4.2 روش نصبه که فارسی رو کاملا ساپورت میکنه..باطریشم عالیه و بخوبی جواب میده و مشکل فنی اصلا نداره...
دوتا نکته داره که در قسمت زیر بهش اشاره کردم:
1- یکبار موقع تعویض رام باطریش تمام شد وخاموش شد که دادم تعمیر کار جهت شارژ باطری بازش کنه که متاسفانه یک عدد شکستگی در پشت تبلت ایجاد شد که چسب زدم و بخوبی سرجاش قرار گرفته و وقتی در کاور یا کیفش هست به هیچ عنوان مشخص نیست...که در عکس نشون دادم...
2- یدونه حباب هوا به اندازه 3 میلی متر زیر صفحش رفته که تو عکس با دایره قرمز مشخص کردم که فقط در صفحه خاموش دیده میشه و در صفحه روشن اصلا دیده نمیشه و به هیچ وجه در موقع کار مشکلی ایجاد نمیکنه و مشخص نیست..صفحه و تاچ کاملا سالمه و با نرم افزار تست شده..
لوازم جانبی:
1- محافظ صفحه به ارزش 25 تومن که از روز اول روش نصب کردم و صفحه خط و خش نداره...
2- کیف اصلی ulike به ارزش 35 تومن که پشت و روی تبلت رو کامل میپوشونه...
3- کاور ژله ای طرح دار و با کیفیت به ارزش 20 تومن...
تبلت از نظر فنی و باطری و مکالمه و پیامک در سلامت کامل هست و خیالتون راحت باشه..فقط اون دو تا مشکل رو داره که منم با قیمت مناسب میدمش...
قیمت تبلت با لوازم همراهش با توجه به قیمت نوش: 350 تومن
این تبلت بخوبی از پس نیازهای روزانه بر میاد و بسیار قدرتمند هست..
اول واریز و بعد ارسال هست...هزینه ارسالم به عهده خریدار..
خریدار اینجا یا تو پخ اعلام کنه...
دوتا نکته داره که در قسمت زیر بهش اشاره کردم:
1- یکبار موقع تعویض رام باطریش تمام شد وخاموش شد که دادم تعمیر کار جهت شارژ باطری بازش کنه که متاسفانه یک عدد شکستگی در پشت تبلت ایجاد شد که چسب زدم و بخوبی سرجاش قرار گرفته و وقتی در کاور یا کیفش هست به هیچ عنوان مشخص نیست...که در عکس نشون دادم...
2- یدونه حباب هوا به اندازه 3 میلی متر زیر صفحش رفته که تو عکس با دایره قرمز مشخص کردم که فقط در صفحه خاموش دیده میشه و در صفحه روشن اصلا دیده نمیشه و به هیچ وجه در موقع کار مشکلی ایجاد نمیکنه و مشخص نیست..صفحه و تاچ کاملا سالمه و با نرم افزار تست شده..
لوازم جانبی:
1- محافظ صفحه به ارزش 25 تومن که از روز اول روش نصب کردم و صفحه خط و خش نداره...
2- کیف اصلی ulike به ارزش 35 تومن که پشت و روی تبلت رو کامل میپوشونه...
3- کاور ژله ای طرح دار و با کیفیت به ارزش 20 تومن...
تبلت از نظر فنی و باطری و مکالمه و پیامک در سلامت کامل هست و خیالتون راحت باشه..فقط اون دو تا مشکل رو داره که منم با قیمت مناسب میدمش...
قیمت تبلت با لوازم همراهش با توجه به قیمت نوش: 350 تومن
این تبلت بخوبی از پس نیازهای روزانه بر میاد و بسیار قدرتمند هست..
اول واریز و بعد ارسال هست...هزینه ارسالم به عهده خریدار..
خریدار اینجا یا تو پخ اعلام کنه...
فایل های ضمیمه
Last edited: