• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش TV Tuner External LeadTek در حد نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
یک عدد TV Tuner اکسترنال قابل حمل مدل WinFast (LeadTek) Palm Top TV USB سازگار با ویندوز VISTA32/64 و XP .....
درحدنو با جعبه همراه با کنترل دارای گارانتی آواژنگ تا اول جولای 2009 ....

10em1r9.jpg
b89wxt.jpg

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=237
دارای کلیه امکانات ورودی و کپچر / دارای کنترل / قابلیت تصویر در تصویر/ Time Shifting / ده بیت / قابلیت ظبط تمامی فرمتها حتی DIVX / اتصال به تمامی منابع خارجی اعم از کنسول بازی / VCR / DVDPLAYER / CAMCORD / CCD CAMERA / استفاده از نرم افزارهای قدرتمند Ulead® Videostudio® 9 SE, Ulead DVD MovieFactory™ 4 SE, Ulead® Cool 3D™SE / دارای چراغ زیر دستگاه و .......

قیمت آکبندش الان 65 تومن هست من میدم 40 تومن با جعبه کامل گارنتی و مهلت تست ...... از نظر ظاهری حتی 1 دونه خش هم نداره ! چون زیاد استفاده نکردم کلا ..... میخام بفروشم DVB بگیرم .

Last edited:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
دوست عزيز چه مدت هست خريدي ؟

گارانتي داره ؟

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزيز چه مدت هست خريدي ؟

گارانتي داره ؟

من این رو 1 سال خریدم اما اندازه 1 هفته هم استفاده نشده ! نمیدونم چرا اصلا خریدم ! گفتم که حتی از لحاظ ظاهری 1 خط هم نداره همش تو کشو بوده .....

بله یادم رفت بگم .... گارانتی آواژنگ داره تا جولای 2009 که میشه تیر ماه سال دیگه ...

Blu-Ray

Registered User
لایک‌ها
20
موقع ضبط فیلم تصویر و صدا هماهنگن ؟

والا من 2 بار از شبکه 4 به مدت 10 دقیقه ظبط کردم هیچ مشکلی نداشت .... دستگاه 10 بیت هست ... چون خودم تست کردم میگم .... هیچ مشکلی نداره ... میگم مهلت تست هم داره ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا