• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش V Drum San Carlos

Dr.Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
درود دوستان و اساتید عزیز ...
یک عدد V Drum San Carlos D602 به فروش میرسد . مناسب برای کسانی که در آپارتمان نیاز به ساز برای تمرین دارند . علت فروش نبودن فضای کافی در استودیو + بی استفاده بودنش برای من هست .
همه قطعات دستگاه سالم می باشد .
دارای چندین متد تمرینی و آموزشی با قابلیت قطع کردن صدای درام از روی متد ، و اجرای خود نوازنده .
دارای صداهای کوک های مختلف با قابیلت تنظیم صدای هر یک اجزای درام به صورت کاملا مجزا
دارای ورودی خروجی میدی
دارای خروجی هدفون به صورت مستقل
دارای خروجی Aux به صورت مونو و استریو و ...
فقط یکی از تام ها MED TOM یک مقدار پاره شده که اونم میشه به راحتی عوض کرد خرجش به 20 هزار تومن هم نمیرسه ...
در مورد قیمت هم من 4 سال پیش این درام رو خریدم 850 تومن و میدونم که نوی این درام دیگه تو بازار نیست !! ولی مدل های مشابه با برند های دیگه مقل رولند و یاماها با قیمت 1 میلیون و 800 به بالا فروخته میشه . من با توجه به اون ها و اینکه این وی درام برند خیلی معروفی نیست اگر قیمت نو رو 1.500.000 در نظر بگیریم ، با کسر 30 درصد به قیمت میشه 900.000 تومن و من با قیمت 850.000 تومن مبفروشم ( بدون چوب و صندلی ) قیمت صندلی اگر خواستید جداست . قسمت صندلی 80 تومن و چوب ها هم 100 تومن ( یاماها هست چوب وصندلی )
اگر کسی قیمت پیشنهادی دیگه ای داره بگه چون تخمینی قیمت زدم و قیمتش رو ندارم ...
ایمیل جهت برقراری ارتباط :

[email protected]

این هم عکساش

21d3c924c11a7aa1764786234a7592a0.jpg
3725b3241f90087a1f00dbaf8b525b82.jpg
a0ea3aa9dab570d4e719eec8c309dc26.jpg
d55be171814db1641307587cecebbe68.jpg
e6c5c2abcd0deb8602c57cc31814adb1.jpg
b180367fb471ee48588ccd1f282f27e7.jpg

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز
چون سازت مارک نیست یه توضیحی در مورد های زیر می دی؟
1- سنج ها و تام ها و اسنیر چند صدایی هستند؟ chockable هستند؟
2- چند تا ست داره یا چند تا صدا برای هر قطعه داره ؟ کیفیت سمپل ها چطوره؟
3- خروجی میدی داره یا usb ؟ میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
4- میشه صداهای خودش رو عوض کرد؟ فلش می خوره؟
5- تامی که پاره شده صداش هم در نمی آد؟ از کجا می دونی با 20 تومن درست میشه؟ من بعید می دونم اصلا باشه لنگش!!!
6- تاخیر نداره؟ چون معمولا این چینی ها کمی تاخیر داره!
7- این مدل نسبت به moco چجوریه؟ موکو تحت لیسانس رولنده و سمپل های ایرانی هم داره قیمتش هم پایین تره!
8- امکانات نرم افزاری چی داره؟ مثلا امکان اجرای زیر صدا و موزیک و همراهی با اون و ...
ممنونم

Dr.Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز
چون سازت مارک نیست یه توضیحی در مورد های زیر می دی؟
1- سنج ها و تام ها و اسنیر چند صدایی هستند؟ chockable هستند؟
2- چند تا ست داره یا چند تا صدا برای هر قطعه داره ؟ کیفیت سمپل ها چطوره؟
3- خروجی میدی داره یا usb ؟ میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
4- میشه صداهای خودش رو عوض کرد؟ فلش می خوره؟
5- تامی که پاره شده صداش هم در نمی آد؟ از کجا می دونی با 20 تومن درست میشه؟ من بعید می دونم اصلا باشه لنگش!!!
6- تاخیر نداره؟ چون معمولا این چینی ها کمی تاخیر داره!
7- این مدل نسبت به moco چجوریه؟ موکو تحت لیسانس رولنده و سمپل های ایرانی هم داره قیمتش هم پایین تره!
8- امکانات نرم افزاری چی داره؟ مثلا امکان اجرای زیر صدا و موزیک و همراهی با اون و ...
ممنونم

سلام عزیز . من بالا کامل توضیح دادم ...
۱-تعداد صداهاش نزدیک به ۶۵ تاست . این تعداد شامل کوک های مختلف میشه و خوب صداهاش هم عوض میشه . تعداد دقیقش یادم نیست !! منظورت رو از chockable نفهمیدم !!
۲-برای هر قطعه تمرینیش نهایتا ۲ تا صدا داره . اما هر کدوم از مودها (۶۵ تا) یک تمرین داره و صداها با هم فرق میکنه . خیلی زیاد نمیشه رو صداهای خودش حساب کرد اما برای تمرین خوبن ...
۳-خروجی USB نداره . ورودی و خروجی میدی داره . من خودم برای اجرای زنده بردم و به لپتاپ وصل و استفاده کردم با ez drummer ...
۴-خیر ، بعید میدونم بشه عوض کرد صداهاشو . حداقل من نتونستم !!!
۵-در مورد تامی که پاره شده ، فکر کنم من بد توضیح دادم !! خود تام کاملا سالمه و فقط پلاستیک روش پاره شده و کاملا سالمه . اگر خواستید فیلم میگیرم براتون . برای این میگم خرجی نداره چون یک تلق نهایتا ۱۰ تومنه خودتون هم میتونید به راحتی عوضش کنید ...
۶-نمیگم تاخیر نداره . داره اما واقعا کم !!! در حد میلی ثانیه . فقط خود نوازنده متوجه میشه ...
۷-بخدا من از وقتی استودیو سرم شلوغ شده دیگه دنبال ساز نرفتم و مدلی رو که فرمودید رو نمیششناسم !!!
۸-اگه منظورتون مود تمرینه زیاد داره . اما اینکه مثلا ریتم رو زیر به صورت کمکی بزنه !! نه نداره . میتونید یک ریتم رو انتخاب کنید و روش بزنید ...
من در خدمتم ...

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام مججد
منظورم از chockable اینه که وقتی دستتون رو روی سنج می گیرید صداش قطع یا خفه می شه یا ادامه پیدا می کنه؟
منظورم از چند صدایی پد ها اینه که مثلا اسنیر وسطش یه صدا بده و لبه ها یه صدای دیگه مشابه درامز آکوستیک یا سنج ها قسمت لبه یک صدا و قسمت بالا یک صدای دیگه داشته باشه! اینجوریه یا نه تک صداست؟
دقیقا متوجه نشدم فرمودین: "برای هر قطعه تمرینیش نهایتا ۲ تا صدا داره ." یعنی چی؟
ممنون

Dr.Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام مججد
منظورم از chockable اینه که وقتی دستتون رو روی سنج می گیرید صداش قطع یا خفه می شه یا ادامه پیدا می کنه؟
منظورم از چند صدایی پد ها اینه که مثلا اسنیر وسطش یه صدا بده و لبه ها یه صدای دیگه مشابه درامز آکوستیک یا سنج ها قسمت لبه یک صدا و قسمت بالا یک صدای دیگه داشته باشه! اینجوریه یا نه تک صداست؟
دقیقا متوجه نشدم فرمودین: "برای هر قطعه تمرینیش نهایتا ۲ تا صدا داره ." یعنی چی؟
ممنون

سلامی دوباره ...
خیر اون قابلیت رو نداره که با گرفتن سنج صداش قطع بشه . صدا قطع نمیشه و ادامه پیدا میکنه ...
صدای اسنر و ساید پد ها تک هستش و قابلیت اسنر نداره . و هر جایی بزنی کلا یک صدا داره . البته من خودم تا حالا نشستم امتحان کنم . شاید داشته باشه و من ندونم ولی فکر نمیکنم داشته باشه . اما حساسیت و ضعیف قوی داره ...
تو بعضی از متد تمرینیش ، تا وسطای آهنگ ، صدای اسنر داره و از وسطای آهنگ خود به خود صدای اسنر تبدیل به ساید میشه .

Dr.Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
موجود می باشد ...

Sent From My Galaxy Grand 2 Using Tapatalk

Dr.Noise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
موجود می باشد ...

Sent From My Galaxy Grand 2 Using Tapatalk